Top Gear

Televizija (film, serije), glazba, mediji...

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Pa kažem, Matt tj Joey je tu vjerojatno da bi pravio društvo Evansu u najavama i da bi oni zbijali neke šale, tu je i kao mamac za neke poznate ličnosti koje bi dolazile na intervju, bez njega sigurno se nitko iz Hollywooda više ne bi pojavio na emisiji.

Što se ostalih tiče, Harris je tu po meni najjači igrač, iako nisam siguran da je ikada bio na nekoj TV emisiji, barem ne poznatijoj. Vjerojatno ste poznati i sa kanalom /DRIVE, čije su emisije jedno vrijeme išle i na nac. TV kući u SAD-u, a Harris je bio jedan od osnivača projekta, i za njih je odradio brdo testova. Već dugo vremena jako uspješno vodi youtube kanal, i odradio je jako kvalitetno razne testove. Naravno, ovaj upada u oko svima. :D

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=q3YPTkBRaOk[/youtube]

A uspio sam naći i jedan zanimljiv video o Rediu. :mrgreen:

Obrigado Felipe

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Glasniju F1
https://www.facebook.com/thegrandtour

I sada službeno, stari Top gear (Clarkson i kompanija) nam se vraća u obliku Grand Tour-a; ili ti ga obrnuto umjesto TG u GT
The news comes just over two weeks after Clarkson claimed thousands had been spent on lawyer fees trying to find a name for the show, and while Gear Knobs was a very real possibility at one point, it was thrown out due to potential issues caused by having a name even remotely similar to Top Gear; the BBC still holds the rights to that name, of course.
The BBC also holds the rights to The Stig, the Cool Wall and the term ‘Star in the Reasonably Priced Car’, which is perhaps why the old studio format has been ditched. Instead, the show will broadcast from a tent which will be set up in a different location every week.
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Večeras na HTV2 22. sezona, Patagonia special je u pitanju ja mislim. Poznatiji kao protjerivanje i kamenovanje od strane Argentinaca. :D

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Obrigado Felipe

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Jeste li gledali? Ako je Jeremyu registracija stvarno sadržavala 'FKL', mislim da donekle i imaju pravo...

Poslano sa mog ST26i koristeći Tapatalk

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
f1zd je napisao/la:Jeste li gledali? Ako je Jeremyu registracija stvarno sadržavala 'FKL', mislim da donekle i imaju pravo...

Pravo na linč? Kakvo pravo ljudi su postali gori od pošasti, srljaju iz rata u rat zbog kojekakvih gluposti i vise neće ni znat zbog cega ratuju.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

f1zd
Zamisli da takvo nešto bude u Hrvatskoj...Neka Srpska TV kuća dođe s registracijom HRV...Čista provokacija, svi znamo kakvi su Englezi...

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
f1zd je napisao/la:Zamisli da takvo nešto bude u Hrvatskoj...Neka Srpska TV kuća dođe s registracijom HRV...Čista provokacija, svi znamo kakvi su Englezi...

Hmmmm zamišljam uh evo zatekao si me, krv mi proključala da se spremam u crnu odoru oružje je spremno idemo u rat! Fuck yeah!!!

Kao sto vidiš takve mene stvari ne bendaju ni 5%, svi koji padnu pod utjecaj takvih jadnih spin-off gluposti iskreno nisu ni zaslužili bolje nego da im se ljudi smiju sa strane i naravno osude na svaki oblik diskriminacije i nasilja.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

f1zd
Istina, samo sam upućivao na provokaciju Engleza. Uvijek će se naći skupina debila koji će raditi sranja.

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Nova sezona Top Geara je sto se mene tice za svaku pohvalu, ovaj trio Le Blanca, Reida i, Harrisa funkcionise i zanimljivi su. Jedino sto fali je malo vise epizoda, nista vise :)
Na Solarmovie.sc imate svih 7 epizoda u HD, prevoda nema, meni iskreno ne treba, ali nije problem to sve naci na internetu, jos se sa solarmovie moze skinuti epizoda u HD720p, aa onda u VLC ubacuj sebi titlove na kineskom :D

Uglavnom, svima preporučujem da pogledate novu sezonu, necete se pokajat :pivo:
slikaslika

scuderia1715
Karting
Karting
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Nemogu nači The Grand Tour temu pa cu zaljepit ovdje. Admini mogu prebaciti ako žele.
Richard Hammond je imao strašnu nesreču testirajući Rimac Concept One.
https://youtu.be/8465-9Q5QJM
Prebačen helikopterom u bolnicu.

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Vettel

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
slika

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Pogrešna tema Dani, ovo je trebalo u grand tour.
slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Kakav komad "budale" :shock: :klanjam: :prcnjau: :bonk:

Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡