Nevjerojatan propust organizacije, ovo je za obojicu moglo završiti užasno Čak i uz to Zubo 10., imao je pravo na novu vožnju, ali ipak nisu htjeli riskirati u njegovom timu.
alokin2411 je napisao/la: 22.12.2019., 15:27
Ovo me podsjetilo na Hirschera kad ga je skoro dron pogodio 2015.
Ono je bio atentat, doduše neuspjeli.
Talijanska šlampavost.....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Prati li itko događanja na Sljemenu? Kakve vožnje Petre Vlhove i Mikaele Shiffrin jučer, s jasnim naglaskom na Vlhovu, trećeplasirana Liensberger kasnila je 3.49 sekundi za pobjednicom! Shiffrin je imala velik zaostatak nakon prve vožnje (+1.16), a onda je u drugoj vožnji odvozila fantastično i prošla ciljem s ogromnom prednošću ispred Liensberger. Već sam mislio gotovo je, ova Shiffrin je isti Hirscher, nema tog zaostatka kojeg ona ne može pretvoriti u dominaciju, ali onda je Vlhova odvozila još toliko bolje od Shiffrin i pobijedila s 1.31 sekundom prednosti
Danas nastupaju dečki, tu se itekako možemo nadati dobrim rezultatima hrvatskih predstavnika (jučer je jako malo nedostajalo da Leona Popović s visokim brojem uđe u drugu vožnju, devet stotinki). Od naših nastupaju Istok Rodeš (startni broj 17), Elias Kolega (20), Matej Vidović (27), Filip Zubčić (61), Samuel Kolega (62) i Leon Nikić (63) - lani su prva trojica navedenih bili u top 20, ove godine se nadamo još boljim plasmanima.
A pratim , kako nebi pratio.
Odlicne 2 voznje cura jucer. Kako si rekao , Mikaela i Petra su prica za sebe.
Danas nasi decki nisu bas odusevili. Nadamo se da ce Istok napraviti dobru drugu voznju, iako njemu druge voznje nisu bas isle.
Jedino ona zamka na stazi je bila nerijesiva enigma za sve
AlkY je napisao/la: 05.01.2020., 16:11
Danas nasi decki nisu bas odusevili. Nadamo se da ce Istok napraviti dobru drugu voznju, iako njemu druge voznje nisu bas isle.
Jedino ona zamka na stazi je bila nerijesiva enigma za sve
Šteta zbog naših dečkiju danas, Rodeš skoro haklao prva vrata, Kolega dobro krenuo pa kasnije haklao, Vidović isto krenuo odlično, ali stradao baš na toj zamci...Ovi s 60+ brojevima nisu ni imali velike šanse, sad možemo samo poželjeti sreću Istoku u drugoj vožnji.
Gledao sam kad je davao izjavu da. I kazem , nejasno mi je zasto nije spomenuo tu zamku. Bio je previse ljut zbog lagane staze .
Ponavljam , postavka staze bez tog "skoka" nebi bila apsolutno nista posebno.
Recimo jucer, kod cura , obje voznje su super postavljene. Sa puno sitnih tezih dijelova i onda ispadne kompletna. A ova dan s prva voznja je kako bi Ivica rekao , "djecja"
Iskreno, ne pratim toliko detaljno da analiziram postavku staze, ali mislim da je izjava u svakom slučaju promašena, makar i samo zbog te zamke.
Nažalost, nije bilo ništa od čuda u drugoj vožnji, Rodeš na kraju tek 25., ali dobro je da je u bodovima, mlad je još, ima vremena, a čini se i potencijala, za napredak do puno viših plasmana. Čestitke Noelu na pobjedi, na kraju Zenhaeusern nije uspio obraniti prednost iz prve vožnje. Velike čestitke svakako trećeplasiranom Alexu Vinatzeru - 20 godina, startni broj 26, skok s osmog mjesta nakon prve vožnje, bravo
Onaj Belgijac me odusevio. Kako je decko otpeljao to je strasno. Mislim da je imao 40ti startni broj i dosao do 4og mjesta , ako se ne varam.
Svaka cast
Svaka cast Zubo. Svi znamo da je bilo samo potrebno da spoji 2 dobre voznje. I on to zna , zato se i derao "NAPOKON".
Nadajmo se da nece stati na tome jer on ima sve sta treba za ponavljanje takvih rezultata
Bravo za Zubčića, nadajmo se da je ovo tek prvi u nizu odličnih rezultata njega, ali i ostalih hrvatskih skijaša I jučer je u slalomu bio odličan, na kraju je završio 18., ali je to moglo biti daleko bolje da nije imao jednu veliku pogrešku u prvoj vožnji. Prije te greške je na drugom prolazu imao samo 17 stotinki zaostatka za vodećim, no čak je i s tom velikom greškom s brojem 48 imao 21. vrijeme.
Bilo bi odlično da ponovno dobijemo respektabilnog skijaša, mislim da bi u tom slučaju i moj interes za sportom naglo porastao. Iako sam već ove godine pogledao više utrka nego u proteklih 5 sezona.
Sad su na redu Wengen, Kitzbühel i Garmisch-Partenkirchen
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.