Tenis
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Jel prati netko Masters u Montrealu?
Čilić upravo igra protiv Thiema
Mannarino sinoć razbio Ćorića
Nole i Fedex ne igraju ovaj tjedan
Nadal brani naslov i veliki favorit za titulu
Usput sretan rođendan najboljem u povijesti Fedexu
Čilić upravo igra protiv Thiema
Mannarino sinoć razbio Ćorića

Nole i Fedex ne igraju ovaj tjedan
Nadal brani naslov i veliki favorit za titulu
Usput sretan rođendan najboljem u povijesti Fedexu

- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Sarma je napisao/la: 02.09.2019., 07:20 Wawrinka izbacio Đokovića, predao mu Nole nakon 2-0 u setovima za Stana, kad ga već muči ozljeda ramena onda je trebao predati bez borbe ili odigrati do kraja, ovo mi je malo jadno...
Večeras igraju Nadal - Čilić![]()
Mislim ne treba kriviti toliko Djoleta pokusao je i vidio da ne ide mada sam misljenja da je trebao odmah predati bez borbe jer ga to muci par tjedana vec, a sto se tice vecerasnjeg meca mislim da ce Mrnja to lagano spusiti.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Polufinalni parovi US Opena
Berrettini - Nadal
Medvedev - Dmitrov
Nadal je ove godine na svakom GS turniru došao barem do polufinala.
Berrettini - Nadal
Medvedev - Dmitrov
Nadal je ove godine na svakom GS turniru došao barem do polufinala.
- Sarma Verified
- Formula 1
Ovo Nadal mora osvojiti, Medvedev je u formi, ali gledao sam ga protiv Wawrinke, lik je izgledao dosta umorno i još ga mišić mučio i opet ga je dobio, iako je Wawrinka odigrao užasno.
Ne vjerujem da mogu dobit Nadala na 3 seta Medvedev ili Dimitrov.
Ide Rafa po 19 GS.
Ne vjerujem da mogu dobit Nadala na 3 seta Medvedev ili Dimitrov.
Ide Rafa po 19 GS.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Bilo je izuzetaka, ali u principu, to je to.Perica9 je napisao/la: 05.09.2019., 19:35 Njega mogu dobiti samo dvojica tenisača , a obojica su ispali![]()
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Kad je finale u nedjelju, nekad predvečer?
- Sarma Verified
- Formula 1
Kakav meč
7-5, 6-3, 5-7, 4-6, 6-4.
Nadal osvaja US OPEN, ukupno 19 GS.
Nakon 2-0 u setovima za Nadala i breaka u trećem setu, misliš ovo je gotovo, ali Medvedev se vraća i dolazi na 2-2 u setovima, u petom setu Medvedev ima 3bp za break, ali Nadal sve spašava te pravi 2 breaka za redom i može bez problema završit meč. Nadal servira za meč, Medo pravi break i na svojoj servi spašava 2 mp i uzima gem. Nadal opet servira za meč i tu je bio kraj, iako je i u ovom gemu Medo imao break loptu za potpuni povratak u meč.
Uglavnom, strašan meč od 5 sati i naklon Medvedevu
Šta mislite hoće li Nadal već nagodinu stići ili možda prestići Federera koji ima jedan GS više?

7-5, 6-3, 5-7, 4-6, 6-4.
Nadal osvaja US OPEN, ukupno 19 GS.

Nakon 2-0 u setovima za Nadala i breaka u trećem setu, misliš ovo je gotovo, ali Medvedev se vraća i dolazi na 2-2 u setovima, u petom setu Medvedev ima 3bp za break, ali Nadal sve spašava te pravi 2 breaka za redom i može bez problema završit meč. Nadal servira za meč, Medo pravi break i na svojoj servi spašava 2 mp i uzima gem. Nadal opet servira za meč i tu je bio kraj, iako je i u ovom gemu Medo imao break loptu za potpuni povratak u meč.
Uglavnom, strašan meč od 5 sati i naklon Medvedevu

Šta mislite hoće li Nadal već nagodinu stići ili možda prestići Federera koji ima jedan GS više?
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Polako postaje najveći.
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Nisam mogao gledati mec zbog posla ali citajuci komentare vidim da je bio epski ali pratio sam pomalo i na rezultatima tako da sam bio u tijeku. Svaka cast Medvedevu nakon 2-0 vratit se protiv Rafe a malo mu je falilo do preokreta i u 5 setu. Nevjerojatan talent + hladna glava sigurno buduci broj 1.A o Rafi ne treba puno rijeci trositi jebena masina za tenis, mada ga ne volim i nije mi drag ali poslije Rogera je sigurno najbolji koji je igrao tenis. Svaka mu cast.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart