Slažem se za lošu režiju današnje utrke. Za kazne nikakvog obavještenja. Samo sam čuo komentatora na Eurosportu da priča o kaznama. A nisam mu ni povjerovao, bez neke oficijalne potvrde, koju nismo ni dobili. Jer znam da ti komentatori znaju lupati gluposti. Onda novi Attack Mode, prvi kojeg su prikazali kako ga aktivira bio je Vergne, a prije njega više od pola grida ga aktiviralo. Umjesto da su popratili odmah prvog koji ga je aktivirao, da znaju gledaoci o čemu se radi. Mi smo morali čekati više od pola utrke da vidimo kako to funkcioniše.
Uglavnom, trebalo je proći između one dvije linije da se aktivira. A najsmješniji trenutak mi je bio kad je Lopez skrenuo tamo, i nije prešao preko obje crte. Bezveze izgubio vrijeme.
A ostalo, ništa neobično. Poneki problem sa grafikom. A znali smo i u F1 gledati kaktastrofalno odrežirane utrke, a imaju puno više iskustva...
Što se tiče kazni, barem strogo provode pravila, i nema povlaštenih. A to što nismo dobili obavijest o kazni je greška režisera. Ovo mi se više sviđa nego u F1, gdje imaš hrpu pravila, a provode se selektivno...
Još me nešto zanima ako neko zna, Fanboost donosi 250 kW sam, ili u kombinaciji sa Attack Mode-om?