Kako otici na F1 utrku

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

KERS
Karting
Karting
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Mclaren
Green tickets, yellow tickets, familly area..mislim da se u Austriji nesto promjenilo i zanima me dali sa General admision kartom mogu obići stazu ili se moram držati sektora koji je označen "zeleno" na karti?
HIGH VOLTAGE!! :afro:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
ma možeš, ko ti brani....da citiram bivšeg premijera: šaraj malo!
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

KERS
Karting
Karting
zekohonda je napisao/la:ma možeš, ko ti brani....da citiram bivšeg premijera: šaraj malo!
Tako sam i mislio...ali ove godine su nešto promjenili sistem karata bar kako je to prikazano na karti staze pa su me malo zbunili..uveli su familly podrucje (dvorci za skakanje i djecja glazba itd.).... :prcnjau:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
http://www.croatiaairlines.com/hr/Proda ... d-129-EUR/
iskoristite priliku...utrke, euro, bilo što...ja skupljam kvorum za 24 sata nurburgringa.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
95 e je normalna cijena, 71 preko večernjeg.
http://www.vecernji.hr/automoto/budite- ... 16-1085372
hatt, exp i ostali šatorašI? :P

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Mi smo već kupili 3 karte prije te akcije po punoj cijeni od 95€ za vikend. Također smo uzeli vikend kamp (Violett) za ta tri dana (četvrtak-nedjelje).
Marko (Exp) si još kalkulira tako da bi njemu koristio taj kod iz večernjeg.. jedino što ima još tri dana kako bi ga iskoristio.

Napravio sam malu analizu kampova za svoju ekipu dok smo odlučivali koji ćemo uzeti.. pa ako će kome poslužiti:

Ovo je karta koja odprilike pokazuje pozicije na sajtu gdje kupujem karte.. no nije totalno detaljna:

slika

primjećujete boje kampova? ..e sad, neki od njih imaju svoju web stranicu.. npr. je web od GREAN (zelenog) kampa koji je u blizini onog crvenog:

http://www.moitzi-spielberg.at/

na njemu ima pozicija samog Zelenog kampa:

[ link do slike ]

Sad PINK kamp, koji bi bio više za odmor.. nije loše, na brdu je i po meni najljepši, u svakom slučaju u užem izboru:

http://www.spielberg-camping.at/

tamo imate i galeriju slika (kao na svakom sajtu kampa).. te pozicija:

[ link do slike ]

[ link do slike ]

Žuti kamp.. (Gelb). Web stranica:

http://www.camping-spielberg.at/

pozicija:

[ link do slike ]

to je faktički odmah do crvenog.. i u biti ista stvar
Znači Crveni kamp je lijevo od žutog, a iznad Crvenog kampa je zona za partijanje (kako je ja zovem, jer ima binu)
Te dve zone (crvena i žuta također spadaju u najuži izbor jer je za razliku od Pink puno bliže događanjima na RB ringu (ulaz, koncerti.. uglavnom sve je sa te strane).

[ link do slike ]

Sad je na redu ljubičasti kamp.. ili ti Violet kamp. web stranica je:

http://www.camping-spielberg.com/

[ link do slike ]

Oni imaju jedan lijepi dio sa šumarkom, što mi se posebno sviđe. NIje tako blizu buci od koncerata i raji, a opet nije ni tako daleko od svega. Jedan dobar omjer, recimo.
zanimljiv podatak.. ako je to istina. svi ti kampovi nude nešto ekstra. recimo Zeleni kamp nudi dodatnih tri dana kampiranja besplatno u osnovni paket. što znači da se može doći u utorak (izbjeći gužve) i otići u ponedjeljak. Ovaj pink nudi besplatni najam bicikla:

[ link do slike ]

Orange kamp:

http://www.schindelbacherhof.at/

to je u biti ispod onog Pink kampa na brdu.. po meni je bolji onaj Pink ako se baš bira.

Blue (plavi) kamp:

http://edlinger-flatschach.jimdo.com/

nije loš, 'mali' kamp lijevo od staze.

GALERIJA SLIKA

Sviđa mi se taj seoski štih.

I na karaju je crveni kamp:

http://www.campingamredbullring.at/

slika

slika

..znači odmah sa desne strane se nalazi žuti kamp.

Iznad crvenog je travnjak gdje se nalazi prostor sa binom i koncernim travnjakom.

Rezime:

[ link do slike ]
[ link do slike ]

Mi osobno smo za Violet (ljubičasti), jer nudi besplatni najam bicikla, dovoljno je blizu bine i društvenih događanja.. ulazu staze, a opet dovoljno daleko od njihove buke. posebno mi se sviđa onaj dio bliže šumici.

Jedan od kampova nudi u cijeni (besplatno) i dodatna dva dana (srijedu i nedjelju) kako bi se moglo još prije doći i kasnije otići.. tako se može izbjeći bilo kakva gužva i stres.

Karte se kupuju na službenoj stranici, te nakon uplate dobijete 2-3 tjedan prije eventa poštom karte sa vaučerima za kamp.

Još jedna mala zanimljivost.. ako uzimate GA (zelene) karte koje su ujedno i najjeftinije, razmislite da si uzmete GA Family, jer za istu cijenu možete po karti povesti jedno dijete do 14 godina. U kampovima je besplatan boravak svoj djeci do 14 godina. JA sam slučajno uzeo GA Family za svu svoju ekipu, pa si čak razmišljam povesti sina sa sobom. No to je upitno pošto će negdje u tom periodu (dva tjedna prije) imati vađenje mandula (krajnika), pa je upitno dali će biti 100% za kampiranje... prije da neće.

Neka od mjesta koje bi mogli posjetiti su Muzej zrakoplovstva u Zeltwegu i Ingering jezero koje je u blizini (oko 30km od staze).

Za ostale lokacije nebi bilo loše vidjeti i ovaj sajt:

http://www.tourismus-am-spielberg.at/cm ... x.asp?n=74

[ link do slike ]

..eto, nadam se da sam vam pomogao barem malo. Uživajte, i možda se vidimo taj vikend oko ili na Red Bull Ringu. :klopa: :koska:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Mozeli mi neko od forumasa da mi malo objasni neke stvari oko odlaska na utrku u Austriju.
Zanima me samo par stvari.
1.Da li je pametno doci na dan utrke ili petkom i kupiti kartu na crno ako se uopce moze kupiti i bude li tih preprodavaca karata.
2.Kad se naruciva karta preko sluzbene F1 stranice jeli karta stize na kucnu adresu i u kojem vremenskom roku stize. I imali jos tih karata na prodaju odnosno jesu li sve prodate.
3.Mozeli se preko nekog drugog web sitea kupiti karta.
4.Mozeli se karta uzeti samo za nedelju samo za subotu ili se mora uzeti za cijelokupni vikend.
5.Jeli se karte svrstavaju po nekakvim sektorima!? Za tribine,Livade i slicno tome?
6.Ovo preko vecernjeg lista nisam bas dobro razumio treba unijeti kod na kartu a jeli se karta moze uzeti na tom kiosku ili taj kod upisivam na kartu koju sam vec od prije kupio.

Eto to su mi neke stvari koje su mi pale na pamet ako se neceg jos sjetim napisat cu pa eto ako je netko voljan da mi odgovori bio bi mu zahvalan jer imam volju ici na utrku.
I
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
1. u monzi i hungaroringu ih vazda bude. mislim da će ih bit i u austriji, ne mogu jamčit. trebaš znat koliko košta nominalno karta, pa da vidiš koliko šverceri povoljno nude.
2. https://gpticketshop.com/en/f1/f1-grand ... ckets.html - ovo ti je službeba stranica od utrke. tu ti sve piše.
uglavnom dođe barem mjesec dana prije utrke.
3. pogledaj link pod 2.
4. pogledaj link pod 2.
5. da. (pogledaj link pod 2 ili hattovu sliku poviše)
6. kupuješ online i prilikom kupnje uneseš kod.

alonso5
Formula 1
Formula 1
@zeko zahvaljujem ujutru cu malo razmotrit ove ponude sta i kako :D
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

srle
Karting
Karting
S nama već: 9 god 4 mj
Kada je već tema aktualna, dali ima slavonaca koji ove godine planiraju u Mađarsku na utrku ?

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Haha.. pogledaj link pod br. 2 :rofl:

Btw.. mislim da će karata bit, jer su svi bogatuni odustali od F1. Imam nešto stariju familiju iz AU koja ide sa tom ekipom koja je većinom iz Švice (nisu balkanjerosi) i uglavnom su svi razočarani u F1 i nedaju lovu iz protesta.. recimo to tako.

Što se tiče večernjeg.. "imaš link pod br. 2" :rofl: ..tj. zeko je već postao link iz večernjeg i upute su za debile, kak bi se reklo. Uneseš link koji ti je napisan na tom sajtu (podebljano crvenim :D ) http://www.gpticketshop.com/vecernjif12016 i napraviš narudžbu nakon što uneseš kod: 'ad4DAVaT' -bez navodnika :zubo:

GA (general admission) obuhvaća sve ono što možeš prešetati.. a ne možeš sjesti na klupu, ako želiš sjedit na klupici e to ćeš masnije platiti, to se zove tribina, i one su po 'sektorima'. Postoje i Gold i Silver karte gdje ti se svaki dan mijenjaju tribine na koje možeš sjest. Mi balkanjerosi to netrebamo jer imamo neku ćuku u glavi da si napravimo bolja mjesta od onih koji to plaćaju masno.. u domišljatosti nam je rijetko tko ravan. Pitaj Zeku.

Ako bude bilo kakvih pitanja slobodno pucaj. ..i nemoj niš zamjerit, morao sam se malo nasmijat ovom 'link br. 2'. :koska:

alonso5
Formula 1
Formula 1
@hattrick ma sve u redu za nas balkanjerose kao sto kazes se najbolje isplati GA pa mi i nemoramo sjediti jer ziva mira nemamo.Jel jos nikad nisam bio na utrci a volio bi otic a dosta tih stvari nisam znao pa je bolje pitati nekoga tko je bio i tko zna sta i kako jer da ne bi bilo kasnije nisam znao,treba se dobro pripremiti.
Sad su mi neke stvari dosta jasnije :thumbs:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
što se tiče dvojbe GA ili tribina. GA uvijek za mene. tribine su preskupe. ( jedino u švercera ako ima.)

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
alonso5 je napisao/la:@hattrick ma sve u redu za nas balkanjerose kao sto kazes se najbolje isplati GA pa mi i nemoramo sjediti jer ziva mira nemamo.Jel jos nikad nisam bio na utrci a volio bi otic a dosta tih stvari nisam znao pa je bolje pitati nekoga tko je bio i tko zna sta i kako jer da ne bi bilo kasnije nisam znao,treba se dobro pripremiti.
Sad su mi neke stvari dosta jasnije :thumbs:

Imaš i u ovim putopisima dosta stvari koje bi ti mogle biti od koristi - Putopis VN Austrije 2014

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Kako mislite kampirati? Šator? Kamper? :)
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Šator.. nismo zahtjevni po tom pitanju.

KERS
Karting
Karting
Mi kupili 4 karte a ovi teletabisi iz vecernjeg sad ponudili ovu akciju :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Inace ja sam gledao ove kampove i moj odabir na prvu je bio Pink, al ipak je presudila udobnost kreveta..apartman za 4 dvije noci 200eur..karte su mi stigle neki dan i nadam se da necu pozaliti sto sam uzeo GA. :bonk:

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
..neznam dali ćeš požalit, no tvoj novčanik sigurno neće. :mrgreen:
U svakom slučaju sfrči jednu tanku kabanicu u ruksak kad budeš išao na stazu, nikad se ne zna. NA stazu možeš sve unosit, od pića i hrane do rasklopnih stolaca. Moja preporuka da si sve poneseš što misliš koristiti, jer je tamo gošćenje samo za one dubljeg džepa.

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Going to an F1 race checklist

Essentials

Race tickets
Drinking water
Food and snacks
Ear plugs or ear protectors
Cash
Portable radio
Headphones

Travelling to the track

Plane/train/bus tickets
Car park or park-and-ride pass
Detailed maps and directions
Sat-nav
Guide to the local language

Capture the moment

Camera
Camcorder
Fully charged battery
Spare batteries
Memory card

General admission

Folding chair
Books, magazines or similar

Show your support

Teamwear
Banners

Weatherproof gear

Sun cream
Hat
Umbrella
Rain coat

___
Finally, there are a few things you should leave at home. For example, unless you want to earn the instant dislike of everyone within a 15-metre radius of you, don’t bring an air horn.
:mrgreen:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡