Evo sad dođoh doma, baš vam zavidim na takvom provodu, nekužim da ekipa nije došla na karting, nema veze tko je bio dobro bio
ali znam kako to biva, 97. i 98. sam živio u španskom, čim se skrene unutra prve zgrade, prije stanice busne - do karting staze 100m zrakom i dvije godine nisam uspio okupit više od dvoje - troje ljudi koji su u isto vrijeme mogli i željeli doći, i stvarno sam pokušavao u širokoj ekipi koja se dobro poznaje, ali nikad nisam uspio izvest da nas bude dovoljno za akciju (mnogima su i pare bile problem, ali svejedno, i to bih riješio, ali teško je dovuć ljude na aktivnost, a na večernji tulum razvrata će doć duplo od očekivanog), tako da iz mog iskustva nije ništa čudno da vas je bilo toliko,
meni je i dan danas žao što sam očekivao više, pa nikad nisam otišao tamo makar i samo sa cimerom, kad sam već prolazio svaki dan pokraj.
zato nedajte se obeshrabriti nije to ništa neobično, siguran sam da ima bar nekoliko ljudi kojima je žao što nisu bili, ako su imalo svjesni koliko ste se dobro zabavili, tako da ako to postane tradicija, sigurno će svaki puta biti sve više zainteresiranih!