Idemo na pivo

Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Slavenowsky je napisao/la:A bujrum brate i u Bosnu, ha ja :P :)
Ha ja ba :thumbs:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Prođe nam prvi susret kartingaša, bili Vetma, Grga i ja, baš nam bilo dobro. Ko vam je kriv što niste došli :P

Ugl. evo i rezultata, Ante i ja u par stotinki, Grga nas lovi pomalo, vjerujem da će se sljedeći put pridružit skroz.

[ link do slike ]
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

fap
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: mclaren
Steta dobra zamisao i trebalo bi da se nastavi tako ali steta sto vas nije bilo vise :pivo:
Navijam za Mclaren,Ferrari,Mercedes,RB,Willijams.
Hamilton,Alonso,Vettel,Raikonen,Baton,Perez.,pa i ja de se pridruzim trendu navijanja za celu F1

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Treba jedan "f1 puls" turneja za fanove. :fakjea:
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

grga Verified
Karting
Karting
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: dobro utrkivanje
Marko i Ante su bili u Mercedesima (s takvim bi i moja baka bila prva!), a ja u onoj kanti od Ferrarija tako da sam ja u stvari dao 120%!! :prcnjau: :mrgreen:
Ako voziš i sve je mirno i sve držiš pod kontrolom, znači da ne voziš dovoljno brzo.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Ovo je vrhunska stvar, idući put ćemo bolje organizirat i bolje oglasit, vjerojatno onaj vikend izmedju zadnjeg testa i prve utrke. :)

Sent from my PRO 5 using Tapatalk

Kush
GP3
GP3
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
Evo sad dođoh doma, baš vam zavidim na takvom provodu, nekužim da ekipa nije došla na karting, nema veze tko je bio dobro bio :pivo:

ali znam kako to biva, 97. i 98. sam živio u španskom, čim se skrene unutra prve zgrade, prije stanice busne - do karting staze 100m zrakom i dvije godine nisam uspio okupit više od dvoje - troje ljudi koji su u isto vrijeme mogli i željeli doći, i stvarno sam pokušavao u širokoj ekipi koja se dobro poznaje, ali nikad nisam uspio izvest da nas bude dovoljno za akciju (mnogima su i pare bile problem, ali svejedno, i to bih riješio, ali teško je dovuć ljude na aktivnost, a na večernji tulum razvrata će doć duplo od očekivanog), tako da iz mog iskustva nije ništa čudno da vas je bilo toliko,
meni je i dan danas žao što sam očekivao više, pa nikad nisam otišao tamo makar i samo sa cimerom, kad sam već prolazio svaki dan pokraj.

zato nedajte se obeshrabriti nije to ništa neobično, siguran sam da ima bar nekoliko ljudi kojima je žao što nisu bili, ako su imalo svjesni koliko ste se dobro zabavili, tako da ako to postane tradicija, sigurno će svaki puta biti sve više zainteresiranih!

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Ne damo se obeshrabrit, princip je takav da idemo Marko, Luka i ja, a svi ostali su pozvani pa tko želi neka dođe. :) Ovaj put Luka iznimno nije mogao zbog privatnih stvari, ali za idući put osovina dolazi, a i svi ostali će bit pozvani da se priključe. :pivo:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
grga je napisao/la:Marko i Ante su bili u Mercedesima (s takvim bi i moja baka bila prva!), a ja u onoj kanti od Ferrarija tako da sam ja u stvari dao 120%!! :prcnjau: :mrgreen:
Ha ha, dobar :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Vettel
Kontakt:
Ma Grga je bio čak i blizu 130%, svakako je izvukao više nego što je Alonso ikad uspio iz Ferrarija.
Ali isto nekako mislim da su ti uvalili Manor pod Ferrari, trebao bi sljedeći put malo bolje pogledat ;)
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

fap
Baniran
Baniran
A gde su slike sa te lide trke
Hamilton,Alonso,Vettel,Raikonen,Baton,Perez.,pa i ja de se pridruzim trendu navijanja za celu F1

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Slike čega? :rofl:

fap
Baniran
Baniran
Velike trke ,da vidimo sta ste vozili

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Karting smo vozili, guglaj "karting arena zagreb" i dobit ćeš sliku što smo točno vozili. :thumbs:

fap
Baniran
Baniran
Felipe je napisao/la:Naravno, ja nažalost neću moći potegnuti preko grane iako bih rado došao, ali želim vam dobar provod, i naravno očekujem koju sliku društvanca. :D
Znaci nista od slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
fap je napisao/la:
Felipe je napisao/la:Naravno, ja nažalost neću moći potegnuti preko grane iako bih rado došao, ali želim vam dobar provod, i naravno očekujem koju sliku društvanca. :D
Znaci nista od slika
Ne kužimo se očito, ti bi naše osobne slike ili slike kartinga?

Sent from my PRO 5 using Tapatalk

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Pa šta se troje ljudi ima slikati. Da nas se okupilo 10-ak, onda može neki album, ovako, nema potrebe, znamo Marka i Antu, a znami i da je Grga zajebant pa vjerojatno ne bi dobili njegovu pravu sliku. :D
Obrigado Felipe

fap
Baniran
Baniran
Pa ako se pravi neko okupljanje valjda se to itrebalo slikati ,da ko nije bio vidi sta propusta a i da bi se animirali ljudi za sledeci susret,ali ok ocigledno mislitedrugacije :pivo:

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Ahaaa fap voajer :rofl:

fap
Baniran
Baniran
Pa i drugi su ocekivali slike ali ok ocigledno nisam trebao da pitam.
Bice bolje drugi put :rofl:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡