VN Japana (25.-27. rujna)

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

mcl
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Mclaren,Hamilton
Ne nego zato sto je drugi vozac ,Ferrari ima prvog i drugog vozaca jos iz vremena MSa .

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
mcl je napisao/la:Ne nego zato sto je drugi vozac ,Ferrari ima prvog i drugog vozaca jos iz vremena MSa .
I što, ako je drugi vozač?
Nije sposoban pogoditi setup?
Zla momčad zeli Kimiju najgore?
:facepalm:

----------------------------------------------------------

Ovo da će Hamilton odmagliti :facepalm:
Ne znam tko je 2008. u nekonkurentom bolidu dobio kvale i utrku po kiši u Monzi... :chill:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

senja
Baniran
Baniran
Navija za: Vettel
Ko je ono Hamiltona 2008. po kiši u Brazilu prestigao, dok se ovaj borio za titulu? I to u Toro Rossu. :cool:
Da nebi Glocka, upravo Vettel bi mu presudio u borbi za titulu.

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Taj zadnji krug u Brazilu 2008. Hamilton je upalio $ button nakon sto ga je Vettel prestigao.[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

josip123
GP3
GP3
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Upravo tako! Uvijek mu je najveca boljka Vettel! Prihvatite to da je bolji vozac od Hamiltona. :thumbs:
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Nadam se da ce se naci u istoj ekipi.

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
meni fakat postaje smješno biti na ovom portalu, 80% ferrarijevci, 50% novopečeni Vettelovci/Ferrarijevci, većinom zatucani (čast izuzecima kao Frantic), ne moš im ništa reć za Ferrari i Vettela, a čim svoje malo pohvališ, odmah neko pametovanje, bolji bolid ima, Vettel klasa za njega, ima lošiji bolid, a čuda izvlači... Ricciardo bi pod pobriso sa Vettelom u Ferrariju, da ne pričam šta bi mu Alonso ili Hamilton radili... baš nešto razmišljam što i Button trenutno razmišlja o budućnosti u F1 :chill:
slikaslika

mcl
Baniran
Baniran
Ferrari je napisao/la:
mcl je napisao/la:Ne nego zato sto je drugi vozac ,Ferrari ima prvog i drugog vozaca jos iz vremena MSa .
I što, ako je drugi vozač?
Nije sposoban pogoditi setup?
Zla momčad zeli Kimiju najgore?

----------------------------------------------------------

Ovo da će Hamilton odmagliti :facepalm:
Ne znam tko je 2008. u nekonkurentom bolidu dobio kvale i utrku po kiši u Monzi... :chill:
Trebo bi citati i postove pre da bi video i znao o cemu se radi .
covek je napisao da je Vettel sposobniji i da je napravio bolji set ap o Kimija .
Nije on nista sposobniji samo se ceo Ferrari vrti oko njega.
A to da je on bolji vozac pa dovoljno je da se pogleda njegova prosla sezona kad ka je Rikardo drao ,koliko je bilo tri nula u pobedama za Rikarda dobrim vozacima to ne bi smelo da se desava.
U svakom slucaju radujem se Suzuki i nadam se da ce Hamilton posteno da odere Barbiku iz Ferrarija

mcl
Baniran
Baniran
I daa se nadovezem sto je bolji od Kimija pa zamislite da puste da ga Kimi pobedi pa on bi Zbrisao iz Ferrarija bas ko sto je pobego iz RB a cim vise nije bio prvi vozac

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Heat, bilo bi poželjno da uz svoje tvrdnje priložiš i argumente, ovako je to samo pusta priča, pišanje u vjetar ako ti je tako milije.

Bez obzira što je većina Ferrarijavih navijača, ako imaš činjenice i prave argumente na svojoj strani, neće te zaustaviti niti 100 njih.

Kad se već javljam, silno bih želio čuti na koji bi način Ricciardo "obrisao pod" Vettelom. Nisam protiv tvog mišljenja, već samo želim čuti malo detaljnije, zbog čega to misliš?
HeatBlast44 je napisao/la:ako bude kiša, očekujte maglu Hamiltona ;)
Ovo nije niti "navijanje", niti "pohvala". Moraš biti malo jasniji, zašto da očekujemo Lewisovu dominantnu pobjedu ako padne kiša?
Obrigado Felipe

mcl
Baniran
Baniran
HeatBlast44 je napisao/la:meni fakat postaje smješno biti na ovom portalu, 80% ferrarijevci, 50% novopečeni Vettelovci/Ferrarijevci, većinom zatucani (čast izuzecima kao Frantic), ne moš im ništa reć za Ferrari i Vettela, a čim svoje malo pohvališ, odmah neko pametovanje, bolji bolid ima, Vettel klasa za njega, ima lošiji bolid, a čuda izvlači... Ricciardo bi pod pobriso sa Vettelom u Ferrariju, da ne pričam šta bi mu Alonso ili Hamilton radili... baš nešto razmišljam što i Button trenutno razmišlja o budućnosti u F1 :chill:
Slazem se u potpunosti po meni bi bar admini trebali biti nepristrasni posto se forum zove F1puls ,a ovako ko da si zalutao na Ferrarijev forum

mcl
Baniran
Baniran
Felipe je napisao/la:Heat, bilo bi poželjno da uz svoje tvrdnje priložiš i argumente, ovako je to samo pusta priča, pišanje u vjetar ako ti je tako milije.

Bez obzira što je većina Ferrarijavih navijača, ako imaš činjenice i prave argumente na svojoj strani, neće te zaustaviti niti 100 njih.

Kad se već javljam, silno bih želio čuti na koji bi način Ricciardo "obrisao pod" Vettelom. Nisam protiv tvog mišljenja, već samo želim čuti malo detaljnije, zbog čega to misliš?
HeatBlast44 je napisao/la:ako bude kiša, očekujte maglu Hamiltona ;)
Ovo nije niti "navijanje", niti "pohvala". Moraš biti malo jasniji, zašto da očekujemo Lewisovu dominantnu pobjedu ako padne kiša?
Cinjenice pa ko god pocne nesto protiv Ferrarija ili Vettela da se raspravlja odmah mu se preti banom nisam primetio da se nekom Ferrarijevcu isto tako preti a ne verujem da su samo Ferrarijevi navijaci ok a da svi ostali ne valjaju

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Nerazbijajte si glavu.. Istina je kako kišni uvjeti savršeno odgovaraju Vettelu, pogotovo znajući da će Mercedes vrlo vjerovatno na ovoj stazi brzih zavoja moći opet demonstrirati svoje kojne te će anomalije iz Singapura biti puno manje. (iako bi volio da to nije istina)
Ako je do sad stvarno nešto moljao sa tim dekama prije utrke (skidajući ih) i štelao si tako pritisak u gumama, i ako je to stvarni problem za Mercedes od kada su došla čvršća pravila, onda će Ferrari ponovo moći uzeti postolje.. no nekako ne vjerujem baš u to, budemo vidjeli.

Svjetla stvar (za nas crvene) je ta da će vikend biti sa velikom vjerovatnošću 'vlažan' :mrgreen: , i napet:

[ link do slike ]
[ link do slike ]

..mene je najviše začudila ona priča oko Mercedesovim problemim sa HLADNIM gumama (Šestica je postala na temi Singapura - [url"=http://www.f1puls.com/forum/viewtopic.php?p=8439#p8436]LINK[/url]), također kad je Lauda izjavio na televiziji da su gume bile ispod margina (mislio sam da nešto nisam dobro shvatio), jer do sada jedino u čemu se Mercedes mučio to je ostati ispod maksimuma, tj. bojali su se pregrijavanja na vrućim stazama gdje j to bila prednost Ferrarija. Ovo je sada skroz supratna situacija. Tako da mi ništa nije jasno.. dali je moguće da zbog postroženja pravila pritiska može imati tolike probleme i to atipične za njih, i dali je moguće da sa istim propozicijama pritiska prošle godine na istoj stazi nisu imali tih problema. Znači li to da su do sada uvjek hvatali u mutnom, i da je problem balansa kod mercedesa veći od sada pa na dalje.

Ako je tome tako.. onda bi moglo biti zanimljivo i ovu utrku.. jer ovo sigurno neće biti vrijeme nekakvih paklenih vrućina. Možda kraj sezone bude inad svakih očekivanja, budemo vidjeli.

Viđen poznati urist u Tokiu:

slika
slika
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Felipe wrote: Bez obzira što je većina Ferrarijavih navijača, ako imaš činjenice i prave argumente na svojoj strani, neće te zaustaviti niti 100 njih.
kad se 100 njih sastane na jednog, a imaju jedno te isto mišljenje, nikud ne vodi osim deranju tipki na tastaturi i pisanju zidovima...
Felipe wrote: Moraš biti malo jasniji, zašto da očekujemo Lewisovu dominantnu pobjedu ako padne kiša?
cause he's black... ne moram crtat, napisao sam 2-3 komentara poslije, NAJBOLJI PO KIŠI, kako odokativno, tako i statistički, zar je to toliko teško svarit i priznat' ?
slikaslika

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
mcl je napisao/la: Cinjenice pa ko god pocne nesto protiv Ferrarija ili Vettela da se raspravlja odmah mu se preti banom nisam primetio da se nekom Ferrarijevcu isto tako preti a ne verujem da su samo Ferrarijevi navijaci ok a da svi ostali ne valjaju
Primjer?

Kao što vidiš nisam niti najamnje navijač Ferrarija, ali jednostavno opšta kultura se mora poznavati i primjenjivati. Svi znaju i iz svakodnevnog života da rasprave ne prolaze pustom pričom. Ako imaš neku tvrdnju, moraš ju dokazati. Ako niti ne pokušaš dokazati nešto, onda je to čisto trolanje.

Trudimo se da ovaj forum pojedinci ne otruju kao što su otrovali druge forume. Nije stvar za koga navijate, već kako sudjelujete u svakodnevnom radu foruma. Kvalitet uvijek ispred kvantiteta.
HeatBlast44 je napisao/la: cause he's black... ne moram crtat, napisao sam 2-3 komentara poslije, NAJBOLJI PO KIŠI, kako odokativno, tako i statistički, zar je to toliko teško svarit i priznat' ?
Nije teško ništa svariti i priznati, ali bi mi bilo drago da priložiš malo više od toga "odokativno i statistički", posebno statistički dio, inače obožavam zanimljive statistike. :D

Odlazimo malo ooftopic pa ću se vratiti.
@hattrick zanimljivo, ipak bi mogli vijdeti prvu totalka kišnu utrku sezone, takve dugo nismo imali. :D
Obrigado Felipe

mcl
Baniran
Baniran
Pa ako cemo iskreno ja mislim da kisni uslovi vise odgovaraju Batonu samo sto on nema tako dominantan bolid kao Vetel i Hamilton :thumbs:

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Ovo je smjeh čitati što Heat piše.
slika slika

Brumica
GP3
GP3
Navija za: Sebastian Vettel
Mislim da Heatu ne treba pridavati pažnju. On je nešto poput političara: dugim jezikom udara po svima na forumu, a kad ga tražiš arguemente onda se povuče i jadikuje da je sam protiv svih. Tim više, mislim da je većina rasprava na ovom forumu korektna i bez velikih tenzija i da se mišljenja kulturno razmijenjuju. Heat nitko te ne tjera da budeš ovdje, imaš slobodnu volju i mogućnost kliknuti log out.

Nego, s kišom ili bez, imam osjećaj da će utrka biti zanimljiva i da ćemo dobiti odgovore bar na neke nepoznanice iz Sigapura.
They see me strollin', they hatin' :cool:

Ferrari
Formula 1
Formula 1
slika slika

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
HeatBlast44 je napisao/la:meni fakat postaje smješno biti na ovom portalu, 80% ferrarijevci, 50% novopečeni Vettelovci/Ferrarijevci, većinom zatucani (čast izuzecima kao Frantic), ne moš im ništa reć za Ferrari i Vettela, a čim svoje malo pohvališ, odmah neko pametovanje, bolji bolid ima, Vettel klasa za njega, ima lošiji bolid, a čuda izvlači... Ricciardo bi pod pobriso sa Vettelom u Ferrariju, da ne pričam šta bi mu Alonso ili Hamilton radili... baš nešto razmišljam što i Button trenutno razmišlja o budućnosti u F1 :chill:

Vecina ovdje koja navija za Vettela je to radila i prije dosta godina. I sta znaci novopeceni? Kada je ispravno postati neciji fan? Ako i postoji neki vremenaki okvir za tako nesto... Evo meni je trebalo dugo da zavolim Vettela, da li je to kontra tvojih pravila?
Svaki fan zeli neki razlog zasto ce navijati za odredjenog vozaca, nekada se to desi brze nekada kasnije. I sta sada?

E sada, ovo za brisanje poda je tvoj nacin kako ukazujes na uzorno ponasanje. Ma daaaj. Ferrari je izabrao Vettela za vozaca sa kojom ce ponoviti MS eru, mogli su bilo koga drugoga, Alonsa su sutnuli, Hamiltona nisu ni zeljeli, valjda strucnjaci, pravi eksperti unutra momcadi imaju u vidu ko je Vettel. A ovaj im se na najbolji moguci nacin oduzio. Jer i jeste top vozac.
No!
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡