Prošla sezona nije bila bajna, ali je bila puno bolja od ove koja traje. Očekivao sam da će biti bolje ove sezone, da će se zaostatak za Mercedesom smanjiti i da će popustiti da dominacija, ali dobili smo upravo suprotno, ne samo da i dalje Mečka dominira, nego sad imamo i veće razlike između ostalih momčadi pa su rezultati nerijetko složeni po momčadima. Naravno, nadam se da će se u nastavku situacija poboljšati, ali čisto sumnjam.
Kad si već spomenuo F1 snove, ja sam noćas sanjao utrku, ne znam na kojoj stazi (možda čak Silverstone), bilo je oblačno, par kapi kiše bilo je na kameri i onda su se na Max GP-u iz nekog razloga pojavile reklame pa sam brzo šaltao do RTL-a, ali nisam uspio naći taj kanal pa sam vratio na GP gdje su završile reklame, a prikazivala se snimka nekog kontakta između Alonsa i Raikkonena u kojem su obojica odustali, iako je bio neki manji kontakt. Mislim da je Alonso bio u poziciji za osvajanje bodova pa sam poludio

Sanjao i sam i onboard s jednog Red Bulla, ne znam je li zato jer je bio upleten u incident ili zato jer se s njegove kamere dobro vidjelo. Također, sjećam se da je onda bio kraj utrke i da je Hulk došao do trećeg mjesta. S jedne strane lijep san (Hulk P3), s druge strane noćna mora (ponovni sudar Alonso-Raikkonen)