VN VELIKE BRITANIJE (3. - 5. srpnja)

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Prošla sezona nije bila bajna, ali je bila puno bolja od ove koja traje. Očekivao sam da će biti bolje ove sezone, da će se zaostatak za Mercedesom smanjiti i da će popustiti da dominacija, ali dobili smo upravo suprotno, ne samo da i dalje Mečka dominira, nego sad imamo i veće razlike između ostalih momčadi pa su rezultati nerijetko složeni po momčadima. Naravno, nadam se da će se u nastavku situacija poboljšati, ali čisto sumnjam.
Majki2111 je napisao/la:Sanjo sam da je Rosberg u sljedeće tri kvaluifikacije osvojio sva tri zaredom prva mjesta i da je Hamilton počeo padati psihički... :kokice: :kokice: :kokice: :zzz: :zzz: :zzz:
Kad si već spomenuo F1 snove, ja sam noćas sanjao utrku, ne znam na kojoj stazi (možda čak Silverstone), bilo je oblačno, par kapi kiše bilo je na kameri i onda su se na Max GP-u iz nekog razloga pojavile reklame pa sam brzo šaltao do RTL-a, ali nisam uspio naći taj kanal pa sam vratio na GP gdje su završile reklame, a prikazivala se snimka nekog kontakta između Alonsa i Raikkonena u kojem su obojica odustali, iako je bio neki manji kontakt. Mislim da je Alonso bio u poziciji za osvajanje bodova pa sam poludio :mrgreen: Sanjao i sam i onboard s jednog Red Bulla, ne znam je li zato jer je bio upleten u incident ili zato jer se s njegove kamere dobro vidjelo. Također, sjećam se da je onda bio kraj utrke i da je Hulk došao do trećeg mjesta. S jedne strane lijep san (Hulk P3), s druge strane noćna mora (ponovni sudar Alonso-Raikkonen) :zubo:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
HeatBlast44 je napisao/la:
Explorer je napisao/la:Dobro ljudi ajde, nemojte baš toliko grditi prošlu sezonu. Jest da smo imali jednu od najvećih dominacija u povijesti sporta, ali bilo je borbe.

Bottas show u Australiji, Ham - Ros u Bahreinu, jednoj od najboljih utrka zadnjih godina, Vettel show u Španjolskoj te borba Kimija i Alonsa, solidna borba Riccija i Hamiltona u Monaku, luda utrka u Kanadi s mnogo borbe, Vet - Alo u Silverstoneu, odličan Ricciardo u Mađarskoj s nizom super pretjecanja, kišni Japan s nizom odličnih borbi (Red Bullovi vs Williamsi).
Italiju si zaboravio, to je bila predobra utrka, ni Spa nije bio loš, pogotovo krajem trke kad je ono Magnussen zadržavo Alonsa i Buttona i na kraju ih Vettel sve prestigne, a da ne pričam o SAD, probijanje Vettela i ona borba Alonsa i Buttona.
Polako ljudi.
Sad će ispast da je bila super sezona. :mrgreen:
Ali je definitivno bolja od dosadašnjeg dijela ove sezone (@croatic f1).
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Navija za: Red Bull, Alonso
croatic f1 je napisao/la:Prošla sezona nije bila bajna, ali je bila puno bolja od ove koja traje. Očekivao sam da će biti bolje ove sezone, da će se zaostatak za Mercedesom smanjiti i da će popustiti da dominacija, ali dobili smo upravo suprotno, ne samo da i dalje Mečka dominira, nego sad imamo i veće razlike između ostalih momčadi pa su rezultati nerijetko složeni po momčadima. Naravno, nadam se da će se u nastavku situacija poboljšati, ali čisto sumnjam.
Majki2111 je napisao/la:Sanjo sam da je Rosberg u sljedeće tri kvaluifikacije osvojio sva tri zaredom prva mjesta i da je Hamilton počeo padati psihički... :kokice: :kokice: :kokice: :zzz: :zzz: :zzz:
Kad si već spomenuo F1 snove, ja sam noćas sanjao utrku, ne znam na kojoj stazi (možda čak Silverstone), bilo je oblačno, par kapi kiše bilo je na kameri i onda su se na Max GP-u iz nekog razloga pojavile reklame pa sam brzo šaltao do RTL-a, ali nisam uspio naći taj kanal pa sam vratio na GP gdje su završile reklame, a prikazivala se snimka nekog kontakta između Alonsa i Raikkonena u kojem su obojica odustali, iako je bio neki manji kontakt. Mislim da je Alonso bio u poziciji za osvajanje bodova pa sam poludio :mrgreen: Sanjao i sam i onboard s jednog Red Bulla, ne znam je li zato jer je bio upleten u incident ili zato jer se s njegove kamere dobro vidjelo. Također, sjećam se da je onda bio kraj utrke i da je Hulk došao do trećeg mjesta. S jedne strane lijep san (Hulk P3), s druge strane noćna mora (ponovni sudar Alonso-Raikkonen) :zubo:
Zbog reklama tražit drugi program. :klanjam: :klanjam: :klanjam: :klanjam: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pivo: :pivo: :pivo:
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Majki2111 je napisao/la:Zbog reklama tražit drugi program. :klanjam: :klanjam: :klanjam: :klanjam: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pivo: :pivo: :pivo:
Nažalost, u snovima sam često nesposoban za napraviti neku običnu stvar kao otipkati broj kanala pa nisam ni došao do RTL-a (na kojem bi vjerojatno također bile reklame) :mrgreen:

Luka
Karting
Karting
Navija za: Nico Rosberg
nisi sanjao, ti si vidovit! tako će i biti, nadam se :D
jedva čekam Silverstone.. svi su se okomili na Hamiltona i od njega se toliko silno očekuje pobjeda, na svakoj stranici, portalu i članku vezanom za nadolazeći GP, njegova slika -.-
nadam se da će Rosberg sve to srušiti i psihički shebati Luju :zubo:
"No matter how good a driver you are, you have to have the right car and the right team behind you in order to succeed."

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Danas je presica u 16:00h:

Kod: Označi sve

Valtteri Bottas  (Williams)
Jenson Button    (McLaren)
Marcus Ericsson  (Sauber)
Pastor Maldonado (Lotus)
Kimi Raikkonen   (Ferrari)
Will Stevens     (Manor)
i sutra šefovi u 18:00h:

Kod: Označi sve

John Booth         (Manor)
Eric Boullier      (McLaren)
Matthew Carter     (Lotus)
Monisha Kaltenborn (Sauber)
Vijay Mallya       (Force India)
Claire Williams    (Williams)
Stream: LINK

________

Vrijeme subota i nedjeja:

[ link do slike ]
[ link do slike ]
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Mercedes family :D

slika

slika

:mrgreen:

slika
https://twitter.com/ScarbsF1/status/616541309529124864
Obrigado Felipe

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
slika
Obrigado Felipe

josip123
GP3
GP3
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
E neka su i oni našli nešto sponzora!!!
I mogu vam reći da mi se ova kombinacija boja jako sviđa. <3
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ko je ova sa Massom i Bottasom? U prvi mah kako sam preletio pogledom pomislim da je Suzie, pogledam bolje, vidim da je ljepša i da ima jedno metar i 80. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Još malo pa ce Manor imat vise sponzora od Mclarena

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Frantic
Formula 1
Formula 1
Joj naočala kod Lewisa :facepalm: :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
hat imaš F1 show od večeras?
Obrigado Felipe

Luka
Karting
Karting
hahahaha, moda Lewisa Hamiltona je nešto o čem bi naš RTL imao napraviti emisiju sa komentatorima kao što su Marko Grubnić i slični xD

Hatt, carinooooooooo!!! život bi mi bio prazan bez tvog materijala :pivo:
"No matter how good a driver you are, you have to have the right car and the right team behind you in order to succeed."

Kush
GP3
GP3
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
Huh, lujo se izvrtio dobro! :mrgreen:
rosberg: stop, stop! - hidraulika.. :zubo:

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Evo još jednog vikenda na kojem gume zagrijavaš tri kruga...
Obrigado Felipe

josip123
GP3
GP3
Jao komentatora Skya....
Nico daje izjavu na talijanskom i oni kažu kako priča 5 jezika.... i na to još nadodaju kao "pravi se važan" (showing off).

Ljubomorni punim!! :thumbsd: :facepalm:
Ayrton Senna

Luka
Karting
Karting
ma gade mi se.. sve se vrti oko Hamiltona i jos mozda par vozaca, ostalima se ne daje ni najmanje paznje. Rosberga se pljuje strasno, a svi voditelji i novinari toliko izdizu i favoriziraju Hamiltona da mi se bljuje :facepalm:

josip123
GP3
GP3
Upravo to. To ako Rosberg priča na talijanskom, odnosno 5 stranih jezika, pokazuje samo koliko je pametan. Ne radi se tu o foliranju ili tako nešto kao što samo ove budale sa Skya mogu reći. :facepalm:

I da, previše se vrti oko Hamiltona, uzdižu ga u nebesa.... A sve to nepotrebno, a i nezasluženo!
Ayrton Senna
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡