Putopis VN Austrije 2015

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

mzf1
F1puls vozački prvak
F1puls vozački prvak
S nama već: 10 god 3 mj
@hattrick Aha, to je to znači. E brutalno, popravija si mi ovaj depresivni dan. Inače plan nam (ja i rođak iz Austrije idemo) je bija da spavamo u šatoru negdi kraj staze. Imaš možda ideju kako da to izvedemo i smije li se to uopće. Koliko san svatija iz putopisa sa GA kartom možemo lutati oko staze, zanimam me dali to vridi i kad je utrka i koliko smo u mogućnosti predomišljati se oko pozicije s koje bi pratili događanja (Koliko san svatija vi ste stajali iznad 3. zavoja, to mi se čini ko odlična pozicija).

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
U šatoru bi mogao u nekom kampu ili slično, ne znam jel zakonski zabranjeno negdje ga postaviti na državnom tlu.
Da, s GA karton možete lutati gdje god hoćete okolo staze i kad god želite, nebitno jel utrka ili prvi trening. Pa kad uloviš poziciju, ako je dobra, nije se dobro premještati jer ćeš ostati vrlo brzo bez nje. Mi smo prošle godine 5 sati stajali na istom mjestu, tj. 7 ako ubrojimo utrku u to vrijeme.
Da, traži poziciju ispod tribine trećeg zavoj ili pokraj nje, i probaj doći 5 sati prije.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Haha.. izgleda da smo izreklamirali "ono tajno mjesto".. vjerovatno ćemo sljedeće godine naći hrpetinu domaćih tamo.

Što se tiče kampiranja, izvrsna stvar. Mislim da je to najbolje rješenje. Nemate putovanja sim-tam, i kad se zbroji koliko potrošite benzina i to podjelite na ekipu dođe vam na isto kao da ste uzeli kamp mjesto.

Tamo su okolne šume (borove) totalno uređene.. bez šaša, ma kao nacrtane.. možda i malo neprirodne jer su stoljećima uređivane da takve budu. Stoga bi mogli uglavnom negdje se u šumi utaboriti daleko od očiju prolaznika.. predpostavljam da to nije legalno, no pitanje je dali postoji ikakav rizik da vas netko nađe i zacalta, naravno ako ste dovoljno duboko otišli.. znači GPS u ruke i na posao. ;)
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡