Sebastian Vettel
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Mijenja Kimija u Alfi.Sarma je napisao/la: 17.03.2020., 21:17 Mehh, prvo zamjena mjesta sa Lewisom, onda mirovina, pa se vraća u RB, zatim na radaru Mclarena, a sad i u Renaultu, šta je sljedeće?![]()
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Pustimo mašti na volju - nemamo što za izgubiti:Sarma je napisao/la: 17.03.2020., 21:17 Mehh, prvo zamjena mjesta sa Lewisom, onda mirovina, pa se vraća u RB, ostaje u Ferrariju, zatim na radaru Mclarena, a sad i u Renaultu, šta je sljedeće?![]()
......swap Vettel / Ricciardo.... Vettel u Renault za 2021., a Ricciardo u Ferrari za 2021.

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Najljepsa prica trenutno bi bila ta da seb uzme naslov sa ferr. U tom slucaju sam odmah za da ham ne osvoji al da seb uzme. Zasluzio je to nekako. Mozda ne toliko kao vozac ali kao osoba ukupno def da.. bilo bi lijepo gledati ga uplakanog, emotivnog.. da bar... A i ta veza, njem-ita ima neku car...
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Ovo je dobra,..... hm.... želja.zelot je napisao/la: 18.03.2020., 05:58 Najljepsa prica trenutno bi bila ta da seb uzme naslov sa ferr. U tom slucaju sam odmah za da ham ne osvoji al da seb uzme. Zasluzio je to nekako. Mozda ne toliko kao vozac ali kao osoba ukupno def da.. bilo bi lijepo gledati ga uplakanog, emotivnog.. da bar... A i ta veza, njem-ita ima neku car...
I ja sam za to da Vettel uzme vozački naslov sa Ferrarijem......

Pa ako je ikako moguće s obzirom na sve aktuelno i generalno u F1, i u svijetu,..... neka to bude, već ove godine......
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- Navija za: Scuderia Ferrari
Više od svega me zanima na koliko sezona će potpisati.... imam osjećaj ne više od dvije.
Čini mi se da bi to odgovaralo i njemu i Ferrariju...
Čini mi se da bi to odgovaralo i njemu i Ferrariju...
Sisu (fin.)
- Ferrari
- Formula 1
Jednogodišnji ugovor je uvreda za bilo kojeg vozača, a kamoli 4x prvaka i ne vidim da će nešto takvo prihvatiti, niti bi Ferrari to želio.
Minimalno 2 godine.
Uostalom nije on Bottas ili Kimi kada obnove ugovor da se "opuštaju" i da popuste...
Minimalno 2 godine.
Uostalom nije on Bottas ili Kimi kada obnove ugovor da se "opuštaju" i da popuste...

- Ferrari
- Formula 1
Pa neka završi ispred njega...ionako nije bitno, ako ne postaneš prvak.
Ne znamo kako će to izgledati, ko je u kakvoj formi, kakva će biti pouzdanost, bolid i ponajviše ekipa.
Ne znamo kako će to izgledati, ko je u kakvoj formi, kakva će biti pouzdanost, bolid i ponajviše ekipa.

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Piše La Gazzeta da je sebo odbio novi jednogodišnji ugovor uz smanjenu plaću.
https://soymotor.com/noticias/vettel-ha ... ana-975760
https://soymotor.com/noticias/vettel-ha ... ana-975760
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Javlja i Albert Fabrega također. A za njega se ne može reći da je bacač blata. https://twitter.com/AlbertFabrega/status/1252554341149523968Ferrari je napisao/la: 21.04.2020., 13:44 Gazzetta je u potpunosti nepouzdana.
Isto tako garantiram da to piše Luigi Perna... dugogodišnji bacač blata na Vettela.
- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Al zato je spinning majstor samo takav. Jednogodisnji ugovor za vozaca koji je masno placen, a od kojeg se ocekivalo mnogo vise je i vise nego ok.Ferrari je napisao/la: 18.04.2020., 15:28 Jednogodišnji ugovor je uvreda za bilo kojeg vozača, a kamoli 4x prvaka i ne vidim da će nešto takvo prihvatiti, niti bi Ferrari to želio.
Minimalno 2 godine.
Ugovor na godinu dana a nakon toga pozdrav sa buketom cvijeca je uredu.. Mladi kucaju na vrata, a te price o razvoju bolida i koliko je tko dobar u svlacionici nista ne znace. Ja sam se svojim ocima to uvjerio u zadnjih barem 10 godina.
Eno mladici cekaju ko ozeblo sunce u Ferrarijevoj akademiji, a ima tu joa pokoji na trenutnom gridu koji moze sjesti u crveni bolid.
- Ferrari
- Formula 1
Gdje je Fabrega napisao da je ovaj odbio prvu ponudu?Har Kl je napisao/la: 21.04.2020., 15:07Javlja i Albert Fabrega također. A za njega se ne može reći da je bacač blata. https://twitter.com/AlbertFabrega/status/1252554341149523968Ferrari je napisao/la: 21.04.2020., 13:44 Gazzetta je u potpunosti nepouzdana.
Isto tako garantiram da to piše Luigi Perna... dugogodišnji bacač blata na Vettela.

- Ferrari
- Formula 1
Različiti ljudi, različita mišljenja.Iceman je napisao/la: 21.04.2020., 15:44Al zato je spinning majstor samo takav. Jednogodisnji ugovor za vozaca koji je masno placen, a od kojeg se ocekivalo mnogo vise je i vise nego ok.Ferrari je napisao/la: 18.04.2020., 15:28 Jednogodišnji ugovor je uvreda za bilo kojeg vozača, a kamoli 4x prvaka i ne vidim da će nešto takvo prihvatiti, niti bi Ferrari to želio.
Minimalno 2 godine.
Ugovor na godinu dana a nakon toga pozdrav sa buketom cvijeca je uredu.. Mladi kucaju na vrata, a te price o razvoju bolida i koliko je tko dobar u svlacionici nista ne znace. Ja sam se svojim ocima to uvjerio u zadnjih barem 10 godina.
Eno mladici cekaju ko ozeblo sunce u Ferrarijevoj akademiji, a ima tu joa pokoji na trenutnom gridu koji moze sjesti u crveni bolid.
Očito oni znaju više od tebe i što njima paše i treba.
Uostalom u tranziciji na nova pravila, rado bi da sam šef ekipe zadržao iste vozače zbog razvoja i feedbacka koji dobiješ. Iskustvo je iskustvo i nema mladosti koja to može zamijeniti.
Ovo su anglosaksonske fore...mrtve fora već dvije godine i uz to jako, jako simplificirana. Bezveze. Ne očekujem to od tebe, ali eto.Al zato je spinning majstor samo takav

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Ja se nadam da se neće dogovoriti. Vettel u McL, Sainz u Ferrari recimo, gdje ćeš ljepše... Kakav bi to onda bio cirkus u Maranellu