Sebastian Vettel

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Mehh, prvo zamjena mjesta sa Lewisom, onda mirovina, pa se vraća u RB, ostaje u Ferrariju, zatim na radaru Mclarena, a sad i u Renaultu, šta je sljedeće? :chill:

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Sarma je napisao/la: 17.03.2020., 21:17 Mehh, prvo zamjena mjesta sa Lewisom, onda mirovina, pa se vraća u RB, zatim na radaru Mclarena, a sad i u Renaultu, šta je sljedeće? :chill:
Mijenja Kimija u Alfi.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Sarma je napisao/la: 17.03.2020., 21:17 Mehh, prvo zamjena mjesta sa Lewisom, onda mirovina, pa se vraća u RB, ostaje u Ferrariju, zatim na radaru Mclarena, a sad i u Renaultu, šta je sljedeće? :chill:
Pustimo mašti na volju - nemamo što za izgubiti:

......swap Vettel / Ricciardo.... Vettel u Renault za 2021., a Ricciardo u Ferrari za 2021. :vozi: Nema logike, ali eto..... čim je glasina tu, pustimo mašti na volju.
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Mislim da Seb želi ostati u konkurentnom Ferrariju koliko god to bude moguće, još u sebi ima gladi za dokazivanjem. Vjerojatno ga samo katastrofalna sezona može udaljiti iz Ferrarija.
slika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Najljepsa prica trenutno bi bila ta da seb uzme naslov sa ferr. U tom slucaju sam odmah za da ham ne osvoji al da seb uzme. Zasluzio je to nekako. Mozda ne toliko kao vozac ali kao osoba ukupno def da.. bilo bi lijepo gledati ga uplakanog, emotivnog.. da bar... A i ta veza, njem-ita ima neku car...

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
zelot je napisao/la: 18.03.2020., 05:58 Najljepsa prica trenutno bi bila ta da seb uzme naslov sa ferr. U tom slucaju sam odmah za da ham ne osvoji al da seb uzme. Zasluzio je to nekako. Mozda ne toliko kao vozac ali kao osoba ukupno def da.. bilo bi lijepo gledati ga uplakanog, emotivnog.. da bar... A i ta veza, njem-ita ima neku car...

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Ovo je dobra,..... hm.... želja.
I ja sam za to da Vettel uzme vozački naslov sa Ferrarijem...... :vozi: ...... to bi bilo apsolutno ..... fantastično.
Pa ako je ikako moguće s obzirom na sve aktuelno i generalno u F1, i u svijetu,..... neka to bude, već ove godine......
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Dada, Seb će potpisati novi ugovor, navodno prije prve utrke :thumbs:
https://twitter.com/ESPNF1/status/1251436559045402624

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Navija za: Scuderia Ferrari
Više od svega me zanima na koliko sezona će potpisati.... imam osjećaj ne više od dvije.
Čini mi se da bi to odgovaralo i njemu i Ferrariju...
Sisu (fin.)

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
ugovor na jednu godinu bi bio itekakav poticaj za njega, ovo na dvije godine mi se ne sviđa....mora dignuti razinu
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Jednogodišnji ugovor je uvreda za bilo kojeg vozača, a kamoli 4x prvaka i ne vidim da će nešto takvo prihvatiti, niti bi Ferrari to želio.

Minimalno 2 godine.

Uostalom nije on Bottas ili Kimi kada obnove ugovor da se "opuštaju" i da popuste...
slika slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Nije kao Kimi svakako, ali ovo sto je pružio prošle godine nije dovoljno. Daj bože da griješim, ali me hvata osjećaj da će Leclerc opet završiti ispred njega.
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Pa neka završi ispred njega...ionako nije bitno, ako ne postaneš prvak.

Ne znamo kako će to izgledati, ko je u kakvoj formi, kakva će biti pouzdanost, bolid i ponajviše ekipa.
slika slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Piše La Gazzeta da je sebo odbio novi jednogodišnji ugovor uz smanjenu plaću.

https://soymotor.com/noticias/vettel-ha ... ana-975760

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Gazzetta je u potpunosti nepouzdana.

Isto tako garantiram da to piše Luigi Perna... dugogodišnji bacač blata na Vettela.
slika slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Ferrari je napisao/la: 21.04.2020., 13:44 Gazzetta je u potpunosti nepouzdana.

Isto tako garantiram da to piše Luigi Perna... dugogodišnji bacač blata na Vettela.
Javlja i Albert Fabrega također. A za njega se ne može reći da je bacač blata. https://twitter.com/AlbertFabrega/status/1252554341149523968

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Ferrari je napisao/la: 18.04.2020., 15:28 Jednogodišnji ugovor je uvreda za bilo kojeg vozača, a kamoli 4x prvaka i ne vidim da će nešto takvo prihvatiti, niti bi Ferrari to želio.

Minimalno 2 godine.

Uostalom nije on Bottas ili Kimi kada obnove ugovor da se "opuštaju" i da popuste...
Al zato je spinning majstor samo takav. Jednogodisnji ugovor za vozaca koji je masno placen, a od kojeg se ocekivalo mnogo vise je i vise nego ok.
Ugovor na godinu dana a nakon toga pozdrav sa buketom cvijeca je uredu.. Mladi kucaju na vrata, a te price o razvoju bolida i koliko je tko dobar u svlacionici nista ne znace. Ja sam se svojim ocima to uvjerio u zadnjih barem 10 godina.
Eno mladici cekaju ko ozeblo sunce u Ferrarijevoj akademiji, a ima tu joa pokoji na trenutnom gridu koji moze sjesti u crveni bolid.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Har Kl je napisao/la: 21.04.2020., 15:07
Ferrari je napisao/la: 21.04.2020., 13:44 Gazzetta je u potpunosti nepouzdana.

Javlja i Albert Fabrega također. A za njega se ne može reći da je bacač blata. https://twitter.com/AlbertFabrega/status/1252554341149523968
Gdje je Fabrega napisao da je ovaj odbio prvu ponudu?
slika slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Iceman je napisao/la: 21.04.2020., 15:44
Ferrari je napisao/la: 18.04.2020., 15:28 Jednogodišnji ugovor je uvreda za bilo kojeg vozača, a kamoli 4x prvaka i ne vidim da će nešto takvo prihvatiti, niti bi Ferrari to želio.

Minimalno 2 godine.

Al zato je spinning majstor samo takav. Jednogodisnji ugovor za vozaca koji je masno placen, a od kojeg se ocekivalo mnogo vise je i vise nego ok.
Ugovor na godinu dana a nakon toga pozdrav sa buketom cvijeca je uredu.. Mladi kucaju na vrata, a te price o razvoju bolida i koliko je tko dobar u svlacionici nista ne znace. Ja sam se svojim ocima to uvjerio u zadnjih barem 10 godina.
Eno mladici cekaju ko ozeblo sunce u Ferrarijevoj akademiji, a ima tu joa pokoji na trenutnom gridu koji moze sjesti u crveni bolid.
Različiti ljudi, različita mišljenja.
Očito oni znaju više od tebe i što njima paše i treba.

Uostalom u tranziciji na nova pravila, rado bi da sam šef ekipe zadržao iste vozače zbog razvoja i feedbacka koji dobiješ. Iskustvo je iskustvo i nema mladosti koja to može zamijeniti.
Al zato je spinning majstor samo takav
Ovo su anglosaksonske fore...mrtve fora već dvije godine i uz to jako, jako simplificirana. Bezveze. Ne očekujem to od tebe, ali eto.
slika slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Ja se nadam da se neće dogovoriti. Vettel u McL, Sainz u Ferrari recimo, gdje ćeš ljepše... Kakav bi to onda bio cirkus u Maranellu :mrgreen:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡