Nisam mogao gledati, a i dobro je što nisam, jer su bila dva produžetka
Ko bi izdržao, pa na posao.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Eto, metla GSWa.
I to bez KDa, Boogieja i 2 zadnje tekme bez Igyja.
Portland opet počeo padati u trećoj četvrtini.
Imali su i 17 razlike.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Vidim preko bare kako su slagali priču nema KD moglo bi biti teško za GSW.
Prvo Rakete lansiraju na godišnji odmor, a onda RIPcity doslovno sahrane brzo i tiho kao da ni nisu u finalu zapada
CrashOverride je napisao/la: 21.05.2019., 13:42
Mogli bi oni metlu darovat i u finalu.. Zadnje koje se sjecam su bili kad su Spursi isprasili LeBrona i Lakersi Kida&Co.
I prošle godine je bila metla, osramotili Cleveland.
MrDoomroom je napisao/la: 21.05.2019., 14:06
Vidim preko bare kako su slagali priču nema KD moglo bi biti teško za GSW.
Prvo Rakete lansiraju na godišnji odmor, a onda RIPcity doslovno sahrane brzo i tiho kao da ni nisu u finalu zapada
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Prigodno
Curry prekrasno igra. Otkako je Durant došao u GSW ne igra preozbiljno, barem mi tako izgleda, valjda se odmara.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
@Explorer
Jbt to sam totalno zaboravio da je bila metla a bas su mi highlightsi porazi LBJa..
Doduse, nisam ni minute tog finala pogledo, totalno nezainteresiran zbog sidionika
Kud ćeš dalje, kad je Lowry bio odličan, tj. najbolji kod Raptorsa
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Iako mi je malo draži Toronto ipam mislim da je bolje da Bucksi produ u finale. Jer Toronto nemoze bas nikakakv otpor pruziti GSW , dok Bucksi vec imaju nesto da ih barem malo namuce.
AlkY je napisao/la: 22.05.2019., 10:57
Iako mi je malo draži Toronto ipam mislim da je bolje da Bucksi produ u finale. Jer Toronto nemoze bas nikakakv otpor pruziti GSW , dok Bucksi vec imaju nesto da ih barem malo namuce.
Eto vidis ja imam bas suprotno misljenje od tebe. Samo mi objasni sta to Bucksi imaju a Raptorsi nemaju da bi pruzili otpor Ratnicima!?
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
AlkY je napisao/la: 22.05.2019., 10:57
Eto vidis ja imam bas suprotno misljenje od tebe. Samo mi objasni sta to Bucksi imaju a Raptorsi nemaju da bi pruzili otpor Ratnicima!?
CrashOverride je napisao/la: 24.05.2019., 05:57
Raptorsi maju ljudi losiji sut za 2 (32%) nego za 3 (42%) .. U drugom dijelu 6/23 za 2 i 10/19 za 3 Cestitke Bucksima na izgubljenoj utakmici
Ovu i onu sa produžecima
Ali Raptorsi zasluženo.
Sad bi bio fazon da izgube 6. kod kuće.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Nije nikakvo čudo za GSW. Ova dvojica fenomena su osvajala titule i bez Duranta. Zapravo trojica. Čim nema Duranta, ova dvojica prorade, a i Green se priključi sa vrlo korisnim triple double-ovima. Za razliku od onih Westbrookovih...
Lillard hvaljen protiv OKC, a protiv Denvera i GSW ga nije bilo nigdje. Da nije McCollum isčupao u onoj sedmoj protiv Denvera, nebi ni vidjeli finale zapada. Svi ovi glavni šuteri fulaju kada nemaju svoj dan. Nije to samo osobina Hardena i Westbrooka.
Houstonu je veći problem bio što je Harden igrao sa ozlijeđenim okom, nego GSW-u bez Duranta.