Scuderia Ferrari

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Strašno.... :cool: https://twitter.com/Gianlu_DAle/status/587850684189507584 Za mene osobno jako dobra vijest. Nadam se produženju ugovora, ali prije svega maksimalnog iskorištvanja potencijala bolida. Na kraju krajeva to je ono što se na kraju dana gleda.
https://twitter.com/Gianlu_DAle/status/587850987467104256 https://twitter.com/LorenzoDL83/status/587839050347851777

xKRgirl01
Karting
Karting
Navija za: Kimi Räikkönen
Odlične vijesti! :thumbs:

Još da Kimi ostane...uf, koja sreća! :P

JFK
Formula 4
Formula 4
Navija za: No.7
xKRgirl01 je napisao/la:Odlične vijesti! :thumbs:

Ja ne vidim razloga da ne ostane. S jedne strane Ferrari je samo mogao poželjeti ovakav par koji se odlično slaže i dobru atmosferu u momčadi diže u nebesa (samo nek tako i ostane), ponašanje vodstva (Arrivabene) nastavlja u smjeru započetih promjena i nedavna izjava o momčadskim odredbama je u istom smislu (obojici jednak tretman bez obzira ko ima više bodova - nek pobjedi bolji); u pozitivnoj atmosferi je puno lakše raditi i ostvarivati bolje rezultate.
I s Kimijeve strane gledano stvari su sjele na svoje mjesto, trenutno je u jako dobroj situaciji u jako dobroj atmosferi i ima jako dobru ekipu koja stoji iza njega (uključujući i šefa).
Odaje dojam da uživa u svemu (pa čak i daje neke obećavajuće izjave smionije nego li iko drugi); ja osobno nevidim razloga zašto nebi produžio ugovor - za razliku od prošlogodišnje situacije sve mu se poklopilo, a stvari se kreću naprijed pa bi bilo ludo da sad odustane.

JFK
Formula 4
Formula 4
Navija za: No.7
Iceman je napisao/la:Strašno.... :cool: https://twitter.com/Gianlu_DAle/status/587850684189507584
Prestrašno!
Zadali su si žestok program, i što je najbitnije nekako se čini da se sve s lakoćom izvršava, tj da sve te promjene na bolidu funkcioniraju kako je i zamišljeno.
PU update bi trebao biti sa svakom novom promjenom motora (svake 4 utrke); slijedeći update iz toga bi trebao biti na VN Britanije a dali će ih biti još ovisi koliko tokena imaju na raspolaganju. Kad sve potroše onda ga homologiraju.

Sve u svemu strašan update, mogu se kladiti da Mercedes neće moći slijediti ovakav tempo i da će prije ili poslije posustati i da će Ferrari biti ravnopravan suparnik.
E koji će to bit gušt za gledat. :jupije: :kockastazastava:

xKRgirl01
Karting
Karting
JFK je napisao/la:
xKRgirl01 je napisao/la:Odlične vijesti! :thumbs:

Ja ne vidim razloga da ne ostane. S jedne strane Ferrari je samo mogao poželjeti ovakav par koji se odlično slaže i dobru atmosferu u momčadi diže u nebesa (samo nek tako i ostane), ponašanje vodstva (Arrivabene) nastavlja u smjeru započetih promjena i nedavna izjava o momčadskim odredbama je u istom smislu (obojici jednak tretman bez obzira ko ima više bodova - nek pobjedi bolji); u pozitivnoj atmosferi je puno lakše raditi i ostvarivati bolje rezultate.
I s Kimijeve strane gledano stvari su sjele na svoje mjesto, trenutno je u jako dobroj situaciji u jako dobroj atmosferi i ima jako dobru ekipu koja stoji iza njega (uključujući i šefa).
Odaje dojam da uživa u svemu (pa čak i daje neke obećavajuće izjave smionije nego li iko drugi); ja osobno nevidim razloga zašto nebi produžio ugovor - za razliku od prošlogodišnje situacije sve mu se poklopilo, a stvari se kreću naprijed pa bi bilo ludo da sad odustane.
Istina ;)
Zapravo je prije par dana izjavio da njegov ostanak u Ferrariju ovisi o tome hoće li ga Arrivabene htjeti. Do sada sam imala dojam da će Kimi htjeti otići na kraju ove sezone, no sad što više gledam ovu situaciju, bio bi glup potez otići sad jer će iduće godine Ferrari vjerojatno biti još bolji.

xKRgirl01
Karting
Karting
JFK je napisao/la:Zadali su si žestok program, i što je najbitnije nekako se čini da se sve s lakoćom izvršava, tj da sve te promjene na bolidu funkcioniraju kako je i zamišljeno.
E to...dok bude tako, možemo bit sretni i zadovoljni! :) Najveća muka mi je da se unapređenja pokažu nikakvim...

Iceman
Formula 1
Formula 1
Ohoho, zar je i do toga došlo!?!?!?! Nadam se da će Arrivabene svaki pokušaj "krađe" srezati u korijenu. Treba ovu ekipu održati i zadržati i po potrebi je popuniti kvalitetnim rješenjima.
Ali opet ne drugu ruku, treba doći nemoralna ponuda pojedincima da bi se odlučili na odlazak iz Ferrarija (moje mišljenje). https://twitter.com/LorenzoDL83/status/588633134742298624

Zeus
Formula 4
Formula 4
Navija za: Ferrari, Alonso
Ma koji Adrian :D Ferrari daje nemoralne ponude, ničim nije prisiljen primati iste :P

Koji bi luđak razbijao ovu ekipu, odlično su se posložili i idu naprijed. Siguran sam da će Kimi ostati, samo nesreća ga je udaljila od boljih plasmana, ajde, kvale i sam kaže da mora popraviti, ali nikada nije bio loš u njima, dapače, razbijao ih je, samo se brijem mora prilagoditi na taj jedan brzi krug, jer nema više onih letećih krugova za redom u kojima je nizao nevremena...samo neka svi nastave ovim tempom.
Timske odredbe, ne mijenjaju ništa, Maurizzio je rekao da matematika jedino dolazi u obzir i to je njnormalnija stvar, tko god bio u prednosti. Preskup je ovo sport/biznis postao i WDC titula je još manje važna nego ikad u usporedbi sa konstruktorskim prvenstvom. Ako se može, super, ako ne, uzimaj bodova što više možeš. Forza Ferrari! [ link do slike ]

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Definitivno Zeuse, bodovi za momčad bi uvijek trebali biti na prvom mjestu. Nama gledateljima to nije po volji, ali jbg. vozači su ti koji voze za momčadi.

Može netko reći, pa dobro, po svakoj utrci bod - dva, šta ti je to, ali se nakupi na kraju sezone po 30 - 40 bodova, a to nikako nije malo.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Biće svega u drugom dijelu sezone, pravi mali (ili veliki) rat Mercedesa i Ferrarija. :D
https://twitter.com/LorenzoDL83/status/589294468496502784 https://twitter.com/LorenzoDL83/status/589295062070198272 https://twitter.com/LorenzoDL83/status/589295458285187072
Obrigado Felipe

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Ovaj Ferrari je pravo cudo od bolida. S obzirom da imaju manjak (30-40) ks-a za Mercom, te aerodinamiku koja nije bas naocigled lijepa, tacnije utegnuta kao u Mercedesa, prije svega mislim na nos, koji itekako igra veliku ulogu u aerodinamici. Sad sa takvim deficitom, Ferrari se uspjeva ugurati medju dva Merca, to je za mene nevjerovatan napredak. Ovo je ocit dokaz da je Ferrari u maloj prednosti nad Mercedesom po pitanju napretka, tacnije imaju vise prostora za istog. Jedva cekam full nadogradnju, pametno iskoristene tokene i da na sredini sezone gledamo ravnopravan fight.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

mzf1
F1puls vozački prvak
F1puls vozački prvak
Slavenowsky je napisao/la:Ovaj Ferrari je pravo cudo od bolida. S obzirom da imaju manjak (30-40) ks-a za Mercom, te aerodinamiku koja nije bas naocigled lijepa, tacnije utegnuta kao u Mercedesa, prije svega mislim na nos, koji itekako igra veliku ulogu u aerodinamici. Sad sa takvim deficitom, Ferrari se uspjeva ugurati medju dva Merca, to je za mene nevjerovatan napredak. Ovo je ocit dokaz da je Ferrari u maloj prednosti nad Mercedesom po pitanju napretka, tacnije imaju vise prostora za istog. Jedva cekam full nadogradnju, pametno iskoristene tokene i da na sredini sezone gledamo ravnopravan fight.
Ili to ili je neko iz njega izvuka 120% :)

Iceman
Formula 1
Formula 1
Simeone Resta: The project of the new 2016 car has started before the current car has raced in Melbourne !!
:cool:

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
mzf1 je napisao/la:
Slavenowsky je napisao/la:Ovaj Ferrari je pravo cudo od bolida. S obzirom da imaju manjak (30-40) ks-a za Mercom, te aerodinamiku koja nije bas naocigled lijepa, tacnije utegnuta kao u Mercedesa, prije svega mislim na nos, koji itekako igra veliku ulogu u aerodinamici. Sad sa takvim deficitom, Ferrari se uspjeva ugurati medju dva Merca, to je za mene nevjerovatan napredak. Ovo je ocit dokaz da je Ferrari u maloj prednosti nad Mercedesom po pitanju napretka, tacnije imaju vise prostora za istog. Jedva cekam full nadogradnju, pametno iskoristene tokene i da na sredini sezone gledamo ravnopravan fight.
Ili to ili je neko iz njega izvuka 120% :)
da, da.. ovaj izvlači i 130% i to ne samo iz bolida, već i cijelog tima. :mrgreen:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3ijCDTcBMIg[/youtube]
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
https://twitter.com/sebvettelnews/status/589540014972768257
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Brumica
GP3
GP3
Navija za: Sebastian Vettel
Ova fotka i mene boli, kako je samo Alonsu bilo :zubo: Ne znam kaj više reći za Arrivabenea, mislim da nam osobe koja ga barem malo ne simpatizira . Dugo nismo imali takvu ličnost među šefovima :thumbs:
They see me strollin', they hatin' :cool:

reso20
GP3
GP3
Pripreme za 2016 u Ferrariu su izgleda započele...

Medicinar
Karting
Karting
Navija za: Scuderia Ferrari
Brumica je napisao/la:Ova fotka i mene boli, kako je samo Alonsu bilo :zubo: Ne znam kaj više reći za Arrivabenea, mislim da nam osobe koja ga barem malo ne simpatizira . Dugo nismo imali takvu ličnost među šefovima :thumbs:
Tačno ne znam jesam li više impresioniran Ferraijevim napretkom, Vettelom, Kimijevim povratkom, ili Arrivabeneom, mislim ipak njime najviše. :D
Čovjek je teška karma, nivo za sebe po pojavi samoj. Pa onaj način pjevanja himne u Maleziji, ma patosirao me... zna lik zanat do u detalj.. još da te planirane nadogradnje smanje zaostatak na 0,2 sekunde, ili manje, (a zašto ne i izjednače stanje) i onda imamo grmljavinu do kraja sezone....

yessssss, Ferrari is back! Ferari is back! :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :jupije: :jupije: :jupije: :jupije: :jupije: :jupije: :jupije:

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Arrivabene je jako dobro proučio ljudsku psihologiju i zna kako treba raditi.

Domenicali je upropastio momčad, zajedno s još nekim akterima. Mattiacci mi je bio cool lik, ne znam zašto je on dobio pedalinu iz cijelog Ferrarija.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

reso20
GP3
GP3
Bravo Kimiiiii :fakjea: :thumbs: :trep: :kockastazastava:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡