https://twitter.com/Gianlu_DAle/status/587850987467104256 https://twitter.com/LorenzoDL83/status/587839050347851777
Ja ne vidim razloga da ne ostane. S jedne strane Ferrari je samo mogao poželjeti ovakav par koji se odlično slaže i dobru atmosferu u momčadi diže u nebesa (samo nek tako i ostane), ponašanje vodstva (Arrivabene) nastavlja u smjeru započetih promjena i nedavna izjava o momčadskim odredbama je u istom smislu (obojici jednak tretman bez obzira ko ima više bodova - nek pobjedi bolji); u pozitivnoj atmosferi je puno lakše raditi i ostvarivati bolje rezultate.xKRgirl01 je napisao/la:Odlične vijesti!![]()
Još da Kimi ostane...uf, koja sreća!
Prestrašno!Iceman je napisao/la:Strašno....https://twitter.com/Gianlu_DAle/status/587850684189507584
IstinaJFK je napisao/la:Ja ne vidim razloga da ne ostane. S jedne strane Ferrari je samo mogao poželjeti ovakav par koji se odlično slaže i dobru atmosferu u momčadi diže u nebesa (samo nek tako i ostane), ponašanje vodstva (Arrivabene) nastavlja u smjeru započetih promjena i nedavna izjava o momčadskim odredbama je u istom smislu (obojici jednak tretman bez obzira ko ima više bodova - nek pobjedi bolji); u pozitivnoj atmosferi je puno lakše raditi i ostvarivati bolje rezultate.xKRgirl01 je napisao/la:Odlične vijesti!![]()
Još da Kimi ostane...uf, koja sreća!
I s Kimijeve strane gledano stvari su sjele na svoje mjesto, trenutno je u jako dobroj situaciji u jako dobroj atmosferi i ima jako dobru ekipu koja stoji iza njega (uključujući i šefa).
Odaje dojam da uživa u svemu (pa čak i daje neke obećavajuće izjave smionije nego li iko drugi); ja osobno nevidim razloga zašto nebi produžio ugovor - za razliku od prošlogodišnje situacije sve mu se poklopilo, a stvari se kreću naprijed pa bi bilo ludo da sad odustane.
E to...dok bude tako, možemo bit sretni i zadovoljni!JFK je napisao/la:Zadali su si žestok program, i što je najbitnije nekako se čini da se sve s lakoćom izvršava, tj da sve te promjene na bolidu funkcioniraju kako je i zamišljeno.
Ili to ili je neko iz njega izvuka 120%Slavenowsky je napisao/la:Ovaj Ferrari je pravo cudo od bolida. S obzirom da imaju manjak (30-40) ks-a za Mercom, te aerodinamiku koja nije bas naocigled lijepa, tacnije utegnuta kao u Mercedesa, prije svega mislim na nos, koji itekako igra veliku ulogu u aerodinamici. Sad sa takvim deficitom, Ferrari se uspjeva ugurati medju dva Merca, to je za mene nevjerovatan napredak. Ovo je ocit dokaz da je Ferrari u maloj prednosti nad Mercedesom po pitanju napretka, tacnije imaju vise prostora za istog. Jedva cekam full nadogradnju, pametno iskoristene tokene i da na sredini sezone gledamo ravnopravan fight.
da, da.. ovaj izvlači i 130% i to ne samo iz bolida, već i cijelog tima.mzf1 je napisao/la:Ili to ili je neko iz njega izvuka 120%Slavenowsky je napisao/la:Ovaj Ferrari je pravo cudo od bolida. S obzirom da imaju manjak (30-40) ks-a za Mercom, te aerodinamiku koja nije bas naocigled lijepa, tacnije utegnuta kao u Mercedesa, prije svega mislim na nos, koji itekako igra veliku ulogu u aerodinamici. Sad sa takvim deficitom, Ferrari se uspjeva ugurati medju dva Merca, to je za mene nevjerovatan napredak. Ovo je ocit dokaz da je Ferrari u maloj prednosti nad Mercedesom po pitanju napretka, tacnije imaju vise prostora za istog. Jedva cekam full nadogradnju, pametno iskoristene tokene i da na sredini sezone gledamo ravnopravan fight.
Tačno ne znam jesam li više impresioniran Ferraijevim napretkom, Vettelom, Kimijevim povratkom, ili Arrivabeneom, mislim ipak njime najviše.Brumica je napisao/la:Ova fotka i mene boli, kako je samo Alonsu biloNe znam kaj više reći za Arrivabenea, mislim da nam osobe koja ga barem malo ne simpatizira . Dugo nismo imali takvu ličnost među šefovima