Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
@Slavenowsky potpis! :thumbs:
slika

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Ima li kakav dobar link za ligu prvaka?
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Moj Real kao sto je se i ocekivalo prosao je u polufinale.
Wolfsburg je dobro prosao jos realno trebali su primiti jos koji sigurno.
Gdje nestadose oni sto su se smijali prosli tjedan.
Cijela momcad odigrala perfektno a Ronaldo je zvijer.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Glasniju F1
Bilo bi tužno da nisu prošli...

Nego, ne vjerujem da je PSG pred svojim navijacima u Manchesteru uspio ispasti :(

Poslano sa mog SGP321 koristeći Tapatalk
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Arapi se smjeskali u lozama dok plaćenici ginu.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
evo dečki Barcelona je ispala....kao što sam i govorio, niko nikada nije obranio Ligu prvaka. :gandalf: :P
slika

raca
GP3
GP3
Navija za: McLaren
I više nego zaslužena pobjeda Athletica, međutim, nitko nema pravo zbog svoje loše igre biti kažnjen ovakvim previdom suca. Pitanje je što bi bilo kasnije, ali penal za Barcu je čist ko suza

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Čar lige prvaka... :)

Eto, možemo reći da im sudci ovaj put nisu bili na ruku za razliku od prve, te su im gotovo sigurno uzeli penal... Sad treba vidjet koliko su jaki u porazu, ali zanimljivo kako se situacija skroz okrenula i kako bi možda Real mogao doći do više titula ove sezone nego Barcelona...Hvalisanje Enriquea im se je jako odbilo u glavu. Što se i inače zna dešavat kad se međusobno izrugivaju navijačima pa im se se sve odbije u glavu
Enrique je pravi problem Barcelone... Podsjeća na Čačića (povijest- loše vođenje glavnih klubova (roma) , i pašnjačka 2. liga) samo sa većom karizmom
Pitam se što sad Real više slavi? Svoju pobjedu ili poraz Barcelone

Sutra prava poslastica YNWA!
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Ocekivano jednostavno Atletiko je bio bolji kad je trebalo napadali su kad je trebalo i branili su se.Po meni je Barca trebala dobit penal u zadnjim minutama.
Sto se tice zdrijeba volio bi da moji izvuku il City il Bayern a Atletiko nikako ne bi volio.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

raca
GP3
GP3
Ferrari1345 je napisao/la:Čar lige prvaka... :)

Eto, možemo reći da im sudci ovaj put nisu bili na ruku za razliku od prve, te su im gotovo sigurno uzeli penal... Sad treba vidjet koliko su jaki u porazu, ali zanimljivo kako se situacija skroz okrenula i kako bi možda Real mogao doći do više titula ove sezone nego Barcelona...Hvalisanje Enriquea im se je jako odbilo u glavu. Što se i inače zna dešavat kad se međusobno izrugivaju navijačima pa im se se sve odbije u glavu
Enrique je pravi problem Barcelone... Podsjeća na Čačića (povijest- loše vođenje glavnih klubova (roma) , i pašnjačka 2. liga) samo sa većom karizmom
Pitam se što sad Real više slavi? Svoju pobjedu ili poraz Barcelone

Sutra prava poslastica YNWA!
Ovo si dobro primjetio za Real. Najveći konkurent je izbačen od druge ekipe, iako nikoga ne treba otpisati da ne bi mogao biti prvak

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Sve prije večerašnje utakmice je bilo gotovo savršeno za njih. I onda bum, poraz, glavni favorit ispao. Eto što ti je Liga prvaka. Prvi su u prvenstvu, ali bome su i tamo sada kiksali...iz sezone za pamćenje u sezonu za zaborav?
Sada je sve moguće, sada je zaista teško prognozirati koja će ekipa na tron Europe.
slika

Kuštelaar
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 10 mj
senna66 je napisao/la:Sve prije večerašnje utakmice je bilo gotovo savršeno za njih. I onda bum, poraz, glavni favorit ispao. Eto što ti je Liga prvaka. Prvi su u prvenstvu, ali bome su i tamo sada kiksali...iz sezone za pamćenje u sezonu za zaborav?
Sada je sve moguće, sada je zaista teško prognozirati koja će ekipa na tron Europe.
Nije tesko! Samo Real!!!!! #halamadrid :D :D :D :D

josip123
GP3
GP3
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Kustrlaar, ti imas neki poremecaj cini mi se...... :thumbsd:
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

Kuštelaar
Baniran
Baniran
josip123 je napisao/la:Kustrlaar, ti imas neki poremecaj cini mi se...... :thumbsd:
Nije to poremecaj, sinko, kad navijas za real, sretan si kad barca dobije po lampi :D :D

raca
GP3
GP3
Kuštelaar je napisao/la:Leo Gdjessi ide domeka!!!!!! Visca Barca?????? Visca kurac!!!!!! Takoooo jeeeee, ajmoooooooo!!!!!!!! #barcajekurac #barcaisshit #leogdjessi #halamadrid
@ Kuštelaar, ne znam kaj je tebe upiklo, al' vidim da te boli

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Kuštelaar je napisao/la:Leo Gdjessi ide domeka!!!!!! Visca Barca?????? Visca kurac!!!!!! Takoooo jeeeee, ajmoooooooo!!!!!!!! #barcajekurac #barcaisshit #leogdjessi #halamadrid
Više navijas da izgubi Barca nego sto navijas za Real.
Kao da imaš 12 godina...pobogu. Možda i imaš.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Kuštelaar
Baniran
Baniran
raca je napisao/la:
@ Kuštelaar, ne znam kaj je tebe upiklo, al' vidim da te boli
Upiko me Real u polufinalu, a Barca domeka, to me upiklo! I ne, ne boli...krivo vidis!

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernando Alonso
Barca zasluženo ispala., nebi slavili ni u prvoj tekmi da Torres nije dobio crveni. Barca oštećena za penal a Atletico za dva crvena. Inieste i Suareza.

raca
GP3
GP3
Ferrari je napisao/la:
To je pravi navijač. :bang:

Kuštelaar
Baniran
Baniran
Ferrari je napisao/la:
Nije bas istina, ali dobro, ti vjerojatno znas tocno kolko ja navijam za sta, jelda? Ima nesto sto ne znas? To kaj jucer nisam nis napiso, to ne znaci da nisam navijo. Nisam bio doma, nisam mogo na forum, eto, jel ti lakse? Jako sam navijo jucer, puno jace nego danas! Hvala
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡