MotoGP sezona 2022.

🏍️ Sve teme vezane uz MotoGP.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Zarco levatina. Neće taj nikad pobijediti, kao ni Pol Espargaro. A mogao bi i do tiule lagano, a ne samo jedne pobjede, da nije ovakav padavičar...

Odličan Vinales. Šteta što nije i do pobjede. Ne znam šta se desilo Bastianiniju sa kvalifikacijama u zadnje vrijeme, ali je i dalje najboji vozač u utrci od svih na Ducatiju. Quartararo pogriješio sa gumama. Mogao je u ovako zbijenoj utrci sa pravim gumama dosta bolje od ovoga. Čak i da je više pozicija izgubio long lapom. Mogo se fino probiti da se nije kockao sa gumama. Ovako je samo padao.

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb

Pastor je napisao/la:Zarco levatina. Neće taj nikad pobijediti, kao ni Pol Espargaro. A mogao bi i do tiule lagano, a ne samo jedne pobjede, da nije ovakav padavičar.
Kažeš za dvostrukog šampiona Moto2 kategorije da je levat lol...

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Ma dobro nije levat, ali neka se ne čudi što vjerojatno nije u igri za tvorničkog Dukca, jer čitao sam kao da mu nije jasno zašto on nije u igri s Eneom i Martinom...

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
Ja koliko znam, i Pramac i Zarco su zadovoljni što nastavljaju saradnju, a pritom on im i dosta novih dijelova testira, pogotovo sad kad Miller odlazi, čovjek ima brdo iskustva, em sa Dukcem em sa drugim konkurentima.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Ma da, brdo iskustva - osim kada je u mogućnosti uzeti pobjedu :)
That crash should pretty conclusively answer why Johann Zarco isn’t in contention for Ducati’s remaining 2023 factory seat. It is all too common to see him fluff it when he’s got a golden chance to finally win.'

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda

Gas Gas ulazi u MotoGP - Tech3 od sljedeće sezone postaje njihova tvornička momčad.

P. Espargaro, kao što se i očekivalo, napušta Hondu i od sljedeće sezone je vozač Gas Gasa. Tko će mu biti kolega ne zna se još sigurno...
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Iako se radi samo o prefarbanom KTM-u, drago mi je da se ostvarila ta glasina koju sam još davno pročitao o ulasku GasGasa preko Tech3, uvjerljivo najjače ime :mrgreen: Drugi vozač je po mnogima trebao biti Gardner, no vidio sam neki članak prema kojem KTM želi zadržati Oliveiru i pregovaraju s njim oko tog mjesta - njegov očekivani prelazak u RNF i dalje nije potvrđen...

A sad vijest koja će biti objavljena na današnjoj izvanrednoj pressici za koju ne mogu staviti dovoljno facepalmova :facepalm: :facepalm: :facepalm:

MotoGP looking to introduce F1-style sprint races in 2023
Unlike in F1, the idea is to have a sprint race at every single MotoGP event next year and keep it a separate entity to the main grand prix.

The MotoGP sprint race would run to around half distance of the main grand prix and half-points will be awarded.

It is likely the starting grid for the grand prix will continue to be decided by a qualifying session and will not be dictated by the result of the sprint race.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Što može mali zeko, može i Bruno! :mrgreen:
Pravi sprint, od 12-15 krugova.
Koliko će bodova nositi prvo mjesto?
12,5? 12? Ili 13?
Pitam za prijatelja.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

jenson
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 9 mj
Navija za: Alpine, Gasly
Za ne povjerovat. Pored tako zanimljivih utrka i kvalifikacija idu uvodit ovakve nepotrebne gluposti. Sad će svaka serija valjda imat tako neku svoju umjetnu glupost

Leo4
Karting
Karting
S nama već: 4 god 6 mj
Šta mislite zasada o novoj šikani u Austriji? Neznam dali ima negdje neka informacija dali bi se to koristilo možda u F1 u nekoj bliskoj budućnosti? Nadam se da neće.

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda

Evo @croaticf1 je najavio jutros, a sada je i službeno.

Ne znam što bih rekao na ovo. Imam osjećaj kako će ovo biti žešći fijasko, ali neću prerano donositi zaključke. :facepalm:

Mislim da je MotoGP zadnjih par godina dosta uzbudljiv, relativno su male bodovne razlike i utrke su zanimljive. S ovim većim brojem bodova i utrka bi mogli napraviti samo kontra stvar. :neznam:
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
Leo4 je napisao/la:Šta mislite zasada o novoj šikani u Austriji? Neznam dali ima negdje neka informacija dali bi se to koristilo možda u F1 u nekoj bliskoj budućnosti? Nadam se da neće.
Pa morali su postaviti tu šikanu zbog sigurnosti, vozači su se žalili još od prve trke '16. Nije nešto divno rješenje, ali je neophodno.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Beštija osvojila prvi pole karijere, Bagnaia drugi, svi osim Fabija na P5 bit će na Ducatiju u prva dva startna reda, Aleix tek deveti.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Pa dobro, u WSBK imaju 3 utrke po vikendu...

Frantic
Formula 1
Formula 1
Leo4 je napisao/la: 20.08.2022., 12:54 Šta mislite zasada o novoj šikani u Austriji? Neznam dali ima negdje neka informacija dali bi se to koristilo možda u F1 u nekoj bliskoj budućnosti? Nadam se da neće.
Sad kad sam je vidio, takođe se nadam da se neće koristiti u F1.

Ode Beštija
Aleix iza Fabia :kokice:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Frantic
Formula 1
Formula 1
Bravo Pecco.
Bravo i Fabio, još više.
Odličan rezultat za njega na Ducatijevoj stazi.
Aleix jedva 6., sad mu je Pecco bliže, nego on Fabiu.
Dall’Igni će opasti ona sijeda kosa zbog Jackassa, Martina i Beštije.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Ducatiji su ovdje bili svijet za sebe, ali klasična majstorska vožnja Fabija i bolji odabir guma omogućili su mu da ne dozvoli Peccu novo veliko približavanje u prvenstvu :thumbs:

Aleixu trebaju veći rezultati želi li ostati u borbi za naslov, ali zasad Pecco izgleda kao daleko veća prijetnja Fabiju. Motor je očito najbolji, on "samo" mora zadržati ovu razinu vlastite forme i uz malo sreće bi mogao ozbiljno napasti Fabiovo vodstvo.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Poražavajuć podatak za Hondu koji će sigurno još koju utrku ostati aktualan: Marc Marquez i dalje je njihov najbolje plasirani vozač u prvenstvu, iako je vozio manje od pola utrka (6/13). Najbliži mu je Nakagami koji ima 15 bodova manje, Pol kasni 18, a brat Alex 31 bod.

Još malo negative: Joan Mir ove sezone vozi za sebe potpuno nekarakterističnu sezonu i pao je u zadnjih 5 od 7 utrka.
https://twitter.com/suzukimotogp/status/1561339310099644421

Testarossa
Karting
Karting
S nama već: 6 god 11 mj
Mir propusta San Marino. Povreda ligamenta u pitanju.
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.

Leo4
Karting
Karting
S nama već: 4 god 6 mj
Zanimljivo mi je da uopće nisu pustili snimku pada Mira, vidjelo se samo u live prijenosu malim dijelom pad ali nije izgledao tako strašno.
Kada sam vidio video bome je bio dosta velik pad.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡