Snooker
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Higgins nije imao neko samopouzdanje. Nekako mi se činio kao da misli da nije zaslužio ovo finale ili nešto tako...on se također jedva provlačio do finala.
Judd je također mogao ispasti kao i O'Sullivan....jedva se spasio protiv Un-Nooha. Hrabrost i odlučnost ga je spašavala u ključnim trenucima. Sada me samo zanima koliko će on dugo ovako nastaviti. Ne bi me čudilo ni da popusti naglo, a ni da nastavi i postane još bolji. Čudan mi je on nekako uvijek bio...
Zanimljivost:
neki novinar je pred 21 godinu (kada je Trump imao 8 godina) uložio 10 funti u to da će Trump prije 30. godine postati svjetski prvak.
Sada je teži za 10 tisuća funti.
Judd je također mogao ispasti kao i O'Sullivan....jedva se spasio protiv Un-Nooha. Hrabrost i odlučnost ga je spašavala u ključnim trenucima. Sada me samo zanima koliko će on dugo ovako nastaviti. Ne bi me čudilo ni da popusti naglo, a ni da nastavi i postane još bolji. Čudan mi je on nekako uvijek bio...
Zanimljivost:
neki novinar je pred 21 godinu (kada je Trump imao 8 godina) uložio 10 funti u to da će Trump prije 30. godine postati svjetski prvak.
Sada je teži za 10 tisuća funti.

- senna66 Verified
- Formula 1
Vrlo razočaravajuća izjava Rakete.
Još bi nešto rekao da zaista postoji pritisak od medija, pogotovo među tim novcima koje ima mislim da je opravdano da se moras znati nositi sa time. Ovo je njegovo tipično durenje...pa ovu izjavu i ne treba previše ozbiljno shvaćati.
Ako zaista i misli ovako onda neka se umirovi.
Motivacije je bilo prije svjetskog vise nego ikad, vidjelo se po slavljima kada je dobio Trumpa i zadnje turnire. Tako da....
This year I played 11 tournaments; next year I’m only going to have to play three,” he declares. “I only want to play a few games to keep a bit of interest. I’m bored at home. Maybe three or four tournaments a year. Low key ones, where there is no media and no press. So I will miss the Masters, I will miss the World Championship and I will miss the UK [Championship].
“I don’t even want to play in the World Championship - all the press and media they want you to do. I’m not here for that. It’s alright for young kids who have never won the world title and it’s their dream. To me it’s overrated. It’s great when you win it - a week later it sinks in. I’ve won it five times mate. It ain’t worth the blood, sweat and tears to me now. That tournament? Probably not for me anymore.”
Još bi nešto rekao da zaista postoji pritisak od medija, pogotovo među tim novcima koje ima mislim da je opravdano da se moras znati nositi sa time. Ovo je njegovo tipično durenje...pa ovu izjavu i ne treba previše ozbiljno shvaćati.
Ako zaista i misli ovako onda neka se umirovi.
Motivacije je bilo prije svjetskog vise nego ikad, vidjelo se po slavljima kada je dobio Trumpa i zadnje turnire. Tako da....
This year I played 11 tournaments; next year I’m only going to have to play three,” he declares. “I only want to play a few games to keep a bit of interest. I’m bored at home. Maybe three or four tournaments a year. Low key ones, where there is no media and no press. So I will miss the Masters, I will miss the World Championship and I will miss the UK [Championship].
“I don’t even want to play in the World Championship - all the press and media they want you to do. I’m not here for that. It’s alright for young kids who have never won the world title and it’s their dream. To me it’s overrated. It’s great when you win it - a week later it sinks in. I’ve won it five times mate. It ain’t worth the blood, sweat and tears to me now. That tournament? Probably not for me anymore.”

- senna66 Verified
- Formula 1

- senna66 Verified
- Formula 1
Kakav preokret Rakete iako je na crnoj u decideru skoro sve uprskao jer je poslao i bijelu u rupu.
Kyren je radio budalu od Rakete sve do 5-1.
Imao je min 6-7 velikih prilika da završi meč.
Nevjerojatno kako nitko ne zna privesti meč kraju protiv O'Sullivana.
12. uzastopna pobjeda O'Sullivana na Shanghai Mastersu u 3 godine.
Kyren je radio budalu od Rakete sve do 5-1.
Imao je min 6-7 velikih prilika da završi meč.
Nevjerojatno kako nitko ne zna privesti meč kraju protiv O'Sullivana.
12. uzastopna pobjeda O'Sullivana na Shanghai Mastersu u 3 godine.

- senna66 Verified
- Formula 1
O'Sullivan - Robertson
Link za stream https://www.streamgaroo.com/television/ ... ive-stream
trenutno je meč prekinut zbog problema na Robertsonovom štapu.
Link za stream https://www.streamgaroo.com/television/ ... ive-stream
trenutno je meč prekinut zbog problema na Robertsonovom štapu.

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Gleda li iko Snooker?
Kakav zadnji frejm između Wilsona i McGilla.
Na početku je izgledalo da McGill lagano uzima. Sve mu je bilo otvoreno. I onda zajebe nakon breaka od 39 poena. Onda Willson, i njemu sve izgleda otvoreno. Jednu težu odlično riješi, i ostavi bijelu direktno naciljanu na crvenu za srednju rupu. Ne može lakše. I promaši. Onda opet McGill ubaci nekoliko, pogriješi. Onda se igraju malo defanzive, da bi Willson jednu odlično sakrio. McGill je na njoj imao barem sedam promašaja. Toliko da je Willson napravio razliku višu nego što je na stolu ostalo poena. I ne znam jeli ima neko pravilo, da protivnik mora odigrati nakon određenog broja promašaja, jer ne znam zašto bi inače Willson igrao kada McGill ni dalje nije bio pogodio bijelu. Uglavnom, odigra Willson. Bijela mu bude ispred crvene na nekoliko cm. Odbije crvenu od band, koja poslije toga udara ponovo u bijelu i šalje je u srednju rupu. I onda napravi još jednu grešku i vraća ponovo McGilla u igru. I do kraja je bilo još smiješnih situacija i preokreta. Nevjerovatno. I na kraju Willson pogodi frejm kuglu nenamjerno, u pokušaju da sakrije zelenu, od tri banda se odbije u rupu.
Nikad nisam luđi frejm pogledao.
Kakav zadnji frejm između Wilsona i McGilla.

Na početku je izgledalo da McGill lagano uzima. Sve mu je bilo otvoreno. I onda zajebe nakon breaka od 39 poena. Onda Willson, i njemu sve izgleda otvoreno. Jednu težu odlično riješi, i ostavi bijelu direktno naciljanu na crvenu za srednju rupu. Ne može lakše. I promaši. Onda opet McGill ubaci nekoliko, pogriješi. Onda se igraju malo defanzive, da bi Willson jednu odlično sakrio. McGill je na njoj imao barem sedam promašaja. Toliko da je Willson napravio razliku višu nego što je na stolu ostalo poena. I ne znam jeli ima neko pravilo, da protivnik mora odigrati nakon određenog broja promašaja, jer ne znam zašto bi inače Willson igrao kada McGill ni dalje nije bio pogodio bijelu. Uglavnom, odigra Willson. Bijela mu bude ispred crvene na nekoliko cm. Odbije crvenu od band, koja poslije toga udara ponovo u bijelu i šalje je u srednju rupu. I onda napravi još jednu grešku i vraća ponovo McGilla u igru. I do kraja je bilo još smiješnih situacija i preokreta. Nevjerovatno. I na kraju Willson pogodi frejm kuglu nenamjerno, u pokušaju da sakrije zelenu, od tri banda se odbije u rupu.

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Evo i Ronnie dobio 17:16
Har Kl, onda je vjerovatno to u pitanju. Ovaj McGill je fulao mislim sedam puta, i Willson je nabio razliku višu nego je bilo poena na stolu. Pa je onda vjerovatno odlučio odigrati, jer mu nebi više davali kaznene poene.
Har Kl, onda je vjerovatno to u pitanju. Ovaj McGill je fulao mislim sedam puta, i Willson je nabio razliku višu nego je bilo poena na stolu. Pa je onda vjerovatno odlučio odigrati, jer mu nebi više davali kaznene poene.
Zadnja izmjena: Pastor, dana/u 14.08.2020., 23:30, ukupno mijenjano 2 puta.
- senna66 Verified
- Formula 1
Pogledo Wilsona pred kraj i Raketu drugi meč.
Apsolutna perfekcija zadnja 2-3 framea.
Nije dao do stola Selbyu pred kraj.
Onaj snooker iza crne kada ju je napunio snažno...wow. Selbya je zeznula ona crvena uz lijevi rub, igrao je odlično.
Ronnie ima nevjerojatno kontrastne strane u ovako dugim mečevima, ali uvijek blista pred kraj.
Ajmo Ronnie napokon po tu šestu!!!!
Apsolutna perfekcija zadnja 2-3 framea.
Nije dao do stola Selbyu pred kraj.
Onaj snooker iza crne kada ju je napunio snažno...wow. Selbya je zeznula ona crvena uz lijevi rub, igrao je odlično.
Ronnie ima nevjerojatno kontrastne strane u ovako dugim mečevima, ali uvijek blista pred kraj.
Ajmo Ronnie napokon po tu šestu!!!!

- senna66 Verified
- Formula 1
Standardno od Rakete. Početak dobar, pa loš long pot, mini kriza i onda kad uhvati opet ritam ne pušta.
Wilson se odlično drzao neko vrijeme, ali kansije greška za greškom. Nije zreo za ovo još, i sa puno boljim partijama nije znao završiti posao protiv Ronniea.
Moram priznati da sam iznenađen što Ronnie osvaja 6. titulu. Dosta loša sezona za njegove standarde i onda bum 6. titula.
Wilson se odlično drzao neko vrijeme, ali kansije greška za greškom. Nije zreo za ovo još, i sa puno boljim partijama nije znao završiti posao protiv Ronniea.
Moram priznati da sam iznenađen što Ronnie osvaja 6. titulu. Dosta loša sezona za njegove standarde i onda bum 6. titula.

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Jučer je imao katastrofalnu drugu sesiju.
Onaj dječko nije ni sanjao da će nakon druge sesije gubiti samo sa 10:7.
Ali nisam ni sumnjao da će se Raketa rekuperirati preko noći i završit danas posao laganini.
Onaj dječko nije ni sanjao da će nakon druge sesije gubiti samo sa 10:7.
Ali nisam ni sumnjao da će se Raketa rekuperirati preko noći i završit danas posao laganini.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- senna66 Verified
- Formula 1
Loša sezona i onda bam WSC titula.
Nevjerojatan je ovaj Ronnie. Mislio sam da nikada više nece osvojiti svjetsko.
Inače turnir je bio perfektan, finale je razočaralo, ali jbg što je tu je.
Kyrena mi je silno žao. Veliki talent i comeback igrač, ali nešto mu još uvijek fali. Mlad je bit će prilika. Mogao bi i on eksplodirati uskoro kao Trump.
Ono polufinale što je izvukao će se pamtiti godinama.
Nevjerojatan je ovaj Ronnie. Mislio sam da nikada više nece osvojiti svjetsko.
Inače turnir je bio perfektan, finale je razočaralo, ali jbg što je tu je.
Kyrena mi je silno žao. Veliki talent i comeback igrač, ali nešto mu još uvijek fali. Mlad je bit će prilika. Mogao bi i on eksplodirati uskoro kao Trump.
Ono polufinale što je izvukao će se pamtiti godinama.

- senna66 Verified
- Formula 1
To se pričalo već neko vrijeme.
Podržavam.
Iako mi se čini da je nedavno u seniorskom svjetskom prvenstvu popušio od Jimmya, nadam se da ce se dobro nositi sa top 10.
Možda iz gušta želi igrati.
Jedino on i Raketa mogu dići formu u kratko vrijeme.
Podržavam.
Iako mi se čini da je nedavno u seniorskom svjetskom prvenstvu popušio od Jimmya, nadam se da ce se dobro nositi sa top 10.
Možda iz gušta želi igrati.
Jedino on i Raketa mogu dići formu u kratko vrijeme.

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Vidim da @senna nije odavno zalazio ovamoHar Kl je napisao/la: 03.11.2017., 17:31 Ne znam prati li iko ovaj sport.
Mislim da je rodjena nova zvijezda ovog spota.
Yan Bingtao (17).
Nadam se da se nece brzo i ugasiti
Ovo su imena koja su "pala" na putu do polufinala:
R1: 6-1 Ronnie O'Sullivan
R2: 6-4 Ricky Walden
R3: 6-4 Jack Lisowski
QF: 6-2 John Higgins

Ne znam da li je iko pratio BETFRED MASTERS? Yan Bingtao je pobijedio u uzbudljivom finalu 10:8 Higginsa.
Zato sam i quote svoj prvi komentar u ovoj temi. Veliko dostignuće za ovog mladog igrača.
- senna66 Verified
- Formula 1
Evo me, ma nije bilo vremena za snooker, tek sad nešto malo nedavno popratio.Har Kl je napisao/la: 18.01.2021., 12:53Vidim da @senna nije odavno zalazio ovamoHar Kl je napisao/la: 03.11.2017., 17:31 Ne znam prati li iko ovaj sport.
Mislim da je rodjena nova zvijezda ovog spota.
Yan Bingtao (17).
Nadam se da se nece brzo i ugasiti
Ovo su imena koja su "pala" na putu do polufinala:
R1: 6-1 Ronnie O'Sullivan
R2: 6-4 Ricky Walden
R3: 6-4 Jack Lisowski
QF: 6-2 John Higgins
Ne znam da li je iko pratio BETFRED MASTERS? Yan Bingtao je pobijedio u uzbudljivom finalu 10:8 Higginsa.
Zato sam i quote svoj prvi komentar u ovoj temi. Veliko dostignuće za ovog mladog igrača.
Ajde neka drago mi je, bilo je puno mladih nada pa su se brzo ugasili svi. Ovaj je ipak real deal.