HR prijenos Formule 1
-
darkool
- Karting
- S nama već: 7 god 6 mj
- Navija za: Ferrari
Acestreamom nije loš ali ti treba Losmipanda player a da bi njega skinuo moraš na Opera browsver a zatim bi trebao defragmatirati C da bi imao dovoljno prostora ali ti treba verzija 7.2.1.0 koju imaš na Exploreru ali je u zipovana a ne može se an zip bez WPS Office koji je orginalan brend Lordiya koja nema prava distribucije za EU tržište, morao bi se prijaviti npr u Aziji da bi mogao koristiti, ali inače je sasvim OK. Pozzzz
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Ace radi na VLC playeru, vrlo jednostavno.. Linkova ko u prici.. Kad ga skines, sve ti pise kako se koristi..
Fino Alla Fine
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ovisi kakav internet imas, moj je tesko sranje i kad zasteka treba mu minut skoro da se vrati, ali samim time i nastavi kasniti minut.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- CrashOverride Verified
- Formula 1
A sve ovisi o netu.. Zato biras linkove..
Fino Alla Fine
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Isti tandem kao i jučer, Blažičko-Vetma

- The Simpsons
- Karting
- S nama već: 9 god 7 mj
Gdje pogledati utrku u nedjelju u Puli ili Vodnjanu, neki kafić? U Vodnjanu sam trenutno. Imali ko kakvih iskustava? 

-
alen-sisul
- Karting
- S nama već: 8 god 3 mj
Molim Vas nek mi netko kaže kako stoji vip preko satelita sa prijenosima f1. Unaprijed hvala
-
kikijv97
- Baniran
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Mrzim Ferrari
nikako... u hr prava prijenosa ima tcom na programima arenasportalen-sisul je napisao/la: 25.08.2018., 16:42 Molim Vas nek mi netko kaže kako stoji vip preko satelita sa prijenosima f1. Unaprijed hvala
tcom satelim mislim da ima arene
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Radi ko sat...
Fino Alla Fine
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Meni je radio, ali je kvaliteta slike bila živi užas. Na kraju sam gledao utrku preko nekog drugog streama. Sjajna usluga

-
sandalovina
- Karting
- S nama već: 6 god 8 mj
ja neznam jesu li novak i blazicko napuseni dok komentiraju ili nesto drugo jer ovo je smijeh