Da nije bilo Glocka, ko bi bio najzaslužniji za Hamiltonov gubitak titule? Vettel, koji vozača koji se bori za titulu prestigne u bolidu Toro Rosso-a.hattrick je napisao/la:Ovi na Sky-u su malo razočarani jer su cijeli tjedan puhali priču Ham-Senna gdje će ovaj vikend Hamilton biti izjednačen sa Sennom u količini neprekidnih kvalifikacijskih previh mjesta, i naravno tko im je to pokvario.. onaj dosadni Vettel koji uvjek pokvari slavlje u Britanaca.
VN Singapura (18.-20. rujna)
-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Vettel
- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1
Ne, a i da je vrlo vjerovatno ne bi palaLady je napisao/la:Šta nije sutra prognoza kiša?

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Lauda kaže da su margine pritiska guma na Manzi bile nešto dignute zbog incidenta u Spa, no da su u Singauru pritisci opet bili u normali (tj. kao proše godine). Prošle godine su im gume bile u granicama teperature (radnim marginama), no da ove godine nikako nisu mogli dobiti te radne margine tempratura guma, već su uvjek bile ispod tih granica.. te je olid imao konstantna pred- i pod-upravljanja. Te da nikako neznaju nakon hrpetinu različitih setapova gdje je problem.
Hamilton kaže kako je imao dobre krugove sa kojima je bio zadovoljan sa gripom, i na kraju ga iznenadi kako drugi nađu negdje još više gripa i naprave bolja vremena.
Jedan ogroman upitnik iznad glava u Mercedesu.. pogotovo nakon Monaka gdje su imali izvrstan bolid u sličnim (grbavim) uvjetima.
Ili su negdje grdno fulali pa nemogu naći trenutno gdje, ili se tek na ovoj stazi vidi ogroman napredak Ferraija i RB-a (po race-paceu i kvalama).

Uskoro objavljeno..
Hamilton kaže kako je imao dobre krugove sa kojima je bio zadovoljan sa gripom, i na kraju ga iznenadi kako drugi nađu negdje još više gripa i naprave bolja vremena.
Jedan ogroman upitnik iznad glava u Mercedesu.. pogotovo nakon Monaka gdje su imali izvrstan bolid u sličnim (grbavim) uvjetima.
Ili su negdje grdno fulali pa nemogu naći trenutno gdje, ili se tek na ovoj stazi vidi ogroman napredak Ferraija i RB-a (po race-paceu i kvalama).

Uskoro objavljeno..

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- dmw
- Baniran
- Navija za: Alonso
Kakvu ranu ja ne navijam za MercedesLady je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Gdje mi je kolega dmw da mu malo natrljam soli na ranu.....

Ali Mecki iz nekog razloga nesto ne odgovara ali verujem od Japana opet sve po starom

Kako mi je ne zanimljiva ova F1 kad Alonso nije faktor

- Lady
- GP3
E pa sve moj John....dmw je napisao/la:Kakvu ranu ja ne navijam za MercedesLady je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Ali Mecki iz nekog razloga nesto ne odgovara ali verujem od Japana opet sve po starom
Kako mi je ne zanimljiva ova F1 kad Alonso nije faktor![]()
![]()

Moram te malo zafrkavat, ali slažem se s tobom da je manje zanimljiva F1 bez Alonsa u borbi za vrh. Nije mi to to.... zato se stvarno nadam da će se McLaren trgnut od sljedeće godine, a Ferrari još više pa nek se bore za pobjede i Merc, Ferrari, Red Bull i McLaren. Kao nekada....

- dmw
- Baniran
- Navija za: Alonso
Alonso je srecan jer je usao u novi projekat dok sa Ferarijem bi opet bio drugi to nicemu nije vodilo.Lady je napisao/la:E pa sve moj John....dmw je napisao/la:Kakvu ranu ja ne navijam za MercedesLady je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Kako mi je ne zanimljiva ova F1 kad Alonso nije faktor![]()
![]()
i Alonso sretan šta je otišao iz Ferrarija, i Hamilton nigdje, a i Ricci pola sekunde iza Vettela..... jesam zločesta???
![]()
Hamilton 2015 WDC

Ne Mclaren, Honda se treba uozbiljiti i srediti taj motor. Ali ja ne verujem u borbu za titulu sledece godine kao sto je najavio Alonsov menadzer, to je preterivanje.Moram te malo zafrkavat, ali slažem se s tobom da je manje zanimljiva F1 bez Alonsa u borbi za vrh. Nije mi to to.... zato se stvarno nadam da će se McLaren trgnut od sljedeće godine, a Ferrari još više pa nek se bore za pobjede i Merc, Ferrari, Red Bull i McLaren. Kao nekada....
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Onboard analiza Vettelovog i Hamiltonovog kruga, sa Skya:
http://www.sportinglife.com/formula1/video
Obrigado Felipe
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ispadne da uvijek kad Alonso negdje dođe - to ne vodi ničemu.dmw je napisao/la: Alonso je srecan jer je usao u novi projekat dok sa Ferarijem bi opet bio drugi to nicemu nije vodilo.

Da ne budemo offtopic, zanimljive kvalifikacije, možda najbolje u sezoni, iako je sav sjaj bio u padu Mercedesa, a ne u briljantnosti Vettela. Ovakvu genijalnost smo već viđali od njega, ništa nova, samo je sad u drugim bojama.
Po raznim forumima se spominje upravo tlak guma kao razlog Mercedesovog pada. Pa se tako spominje onaj njihov tajni test i davni problemi s degradacijom. Navodno je integralni dio rješavanja tih problema bila vožnja s nešto nižim tlakovima koji su sad postali povijest. Nisam stručan u tome pa ne znam, ali mi se čini relativno logično da su gume uzrok jer je i Hamilton kasnije izjavio da nije bilo nikakvih problema osim nedostatka gripa. A indikativno je i da je Mercedes već od drugog treninga dobio naznake problema i očigledno su probali učiniti na 2. i 3. treningu sve što se učiniti dalo - ali nisu uspjeli i evo rezultat je takav kakav jest.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Baš mi je bilo drago vidjet da postoji ovaj video, a onda vidim Di Restu koji po mom mišljenju samo smeta tamo. Davidson to puno bolje odradi, ovako bi bilo bolje pogledati mute video, umjesto da Di Resta pokušava nešto objasniti.Felipe je napisao/la:Onboard analiza Vettelovog i Hamiltonovog kruga, sa Skya:

- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Davidson je po tom pitanju avion naspram DiReste!avetma je napisao/la:Felipe je napisao/la:Davidson to puno bolje odradi, ovako bi bilo bolje pogledati mute video, umjesto da Di Resta pokušava nešto objasniti.
- mika
- Formula 4
- Navija za: Renault, Hass
hattrick je napisao/la:Ovi na Sky-u su malo razočarani jer su cijeli tjedan puhali priču Ham-Senna gdje će ovaj vikend Hamilton biti izjednačen sa Sennom u količini neprekidnih kvalifikacijskih previh mjesta, i naravno tko im je to pokvario.. onaj dosadni Vettel koji uvjek pokvari slavlje u Britanaca.

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Ma biće sutra svega, upakovat ću i one najlošije i one najbolje, mada mislim da bi bez problema trebao pokretati ove LQ streamove jer je imam očajan internet i opet rade savršeno.Ciki-F1 je napisao/la:Može neki link za utrku, poželjno ne HD, nemam jako brz net. i da se ne moram logirat na njega. Hvala unaprijed.

Davidsona inače mrzim, toliko mi je antipatičan lik, ali je dosta bolji na radnom mjestu od Di Reste, i za volanom i za mikrofonom.avetma je napisao/la: Baš mi je bilo drago vidjet da postoji ovaj video, a onda vidim Di Restu koji po mom mišljenju samo smeta tamo. Davidson to puno bolje odradi, ovako bi bilo bolje pogledati mute video, umjesto da Di Resta pokušava nešto objasniti.

Obrigado Felipe
-
gidra
- Formula 4
- Navija za: SF
Di su sada nestali oni jazavci koji su piskarali da Mercedes blefira? Pa daj malo ukljucite mozak, zar stvarno mislite kako bi bilo koja momcad blefirala tri slobodna treninga i u kvalifikacije usla bez pravog brzog kruga a ujedno i testa gripa i set upa??
No gidra, no party.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Zašto bi bili jazavci, ako smo imali pravo sumnjati s obzirom na Mercedesovu brzinu?gidra je napisao/la:Di su sada nestali oni jazavci koji su piskarali da Mercedes blefira? Pa daj malo ukljucite mozak, zar stvarno mislite kako bi bilo koja momcad blefirala tri slobodna treninga i u kvalifikacije usla bez pravog brzog kruga a ujedno i testa gripa i set upa??
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Nema se sta probijati ako im je race pace loš.