VN Singapura (18.-20. rujna)

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Tko će osvojiti VN Singapura?

Anketa je završila: 20.09.2015., 14:03.

Ukupno glasova: 0

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Vettel
hattrick je napisao/la:Ovi na Sky-u su malo razočarani jer su cijeli tjedan puhali priču Ham-Senna gdje će ovaj vikend Hamilton biti izjednačen sa Sennom u količini neprekidnih kvalifikacijskih previh mjesta, i naravno tko im je to pokvario.. onaj dosadni Vettel koji uvjek pokvari slavlje u Britanaca. :D
Da nije bilo Glocka, ko bi bio najzaslužniji za Hamiltonov gubitak titule? Vettel, koji vozača koji se bori za titulu prestigne u bolidu Toro Rosso-a.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Glasniju F1
Lady je napisao/la:Šta nije sutra prognoza kiša?
Ne, a i da je vrlo vjerovatno ne bi pala
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Lauda kaže da su margine pritiska guma na Manzi bile nešto dignute zbog incidenta u Spa, no da su u Singauru pritisci opet bili u normali (tj. kao proše godine). Prošle godine su im gume bile u granicama teperature (radnim marginama), no da ove godine nikako nisu mogli dobiti te radne margine tempratura guma, već su uvjek bile ispod tih granica.. te je olid imao konstantna pred- i pod-upravljanja. Te da nikako neznaju nakon hrpetinu različitih setapova gdje je problem.

Hamilton kaže kako je imao dobre krugove sa kojima je bio zadovoljan sa gripom, i na kraju ga iznenadi kako drugi nađu negdje još više gripa i naprave bolja vremena.

Jedan ogroman upitnik iznad glava u Mercedesu.. pogotovo nakon Monaka gdje su imali izvrstan bolid u sličnim (grbavim) uvjetima.

Ili su negdje grdno fulali pa nemogu naći trenutno gdje, ili se tek na ovoj stazi vidi ogroman napredak Ferraija i RB-a (po race-paceu i kvalama).

Da ne duljim, evo nešto zbog čega sam pisao ovaj post... :mrgreen:

slika

Uskoro objavljeno.. ;)
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

dmw
Baniran
Baniran
Navija za: Alonso
Lady je napisao/la::party: :party: :party:

Gdje mi je kolega dmw da mu malo natrljam soli na ranu.....
Kakvu ranu ja ne navijam za Mercedes :)

Ali Mecki iz nekog razloga nesto ne odgovara ali verujem od Japana opet sve po starom ;)

Kako mi je ne zanimljiva ova F1 kad Alonso nije faktor :( :( :(

Lady
GP3
GP3
dmw je napisao/la:

Ali Mecki iz nekog razloga nesto ne odgovara ali verujem od Japana opet sve po starom ;)

E pa sve moj John.... :trep: i Alonso sretan šta je otišao iz Ferrarija, i Hamilton nigdje, a i Ricci pola sekunde iza Vettela..... jesam zločesta??? :prcnjau:

Moram te malo zafrkavat, ali slažem se s tobom da je manje zanimljiva F1 bez Alonsa u borbi za vrh. Nije mi to to.... zato se stvarno nadam da će se McLaren trgnut od sljedeće godine, a Ferrari još više pa nek se bore za pobjede i Merc, Ferrari, Red Bull i McLaren. Kao nekada.... :fakjea:
slika

dmw
Baniran
Baniran
Navija za: Alonso
Lady je napisao/la:
dmw je napisao/la:

E pa sve moj John.... :trep: i Alonso sretan šta je otišao iz Ferrarija, i Hamilton nigdje, a i Ricci pola sekunde iza Vettela..... jesam zločesta??? :prcnjau:
Alonso je srecan jer je usao u novi projekat dok sa Ferarijem bi opet bio drugi to nicemu nije vodilo.
Hamilton 2015 WDC ;)
Moram te malo zafrkavat, ali slažem se s tobom da je manje zanimljiva F1 bez Alonsa u borbi za vrh. Nije mi to to.... zato se stvarno nadam da će se McLaren trgnut od sljedeće godine, a Ferrari još više pa nek se bore za pobjede i Merc, Ferrari, Red Bull i McLaren. Kao nekada.... :fakjea:
Ne Mclaren, Honda se treba uozbiljiti i srediti taj motor. Ali ja ne verujem u borbu za titulu sledece godine kao sto je najavio Alonsov menadzer, to je preterivanje.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Onboard analiza Vettelovog i Hamiltonovog kruga, sa Skya:
http://www.sportinglife.com/formula1/video
Obrigado Felipe

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
dmw je napisao/la: Alonso je srecan jer je usao u novi projekat dok sa Ferarijem bi opet bio drugi to nicemu nije vodilo.
Ispadne da uvijek kad Alonso negdje dođe - to ne vodi ničemu. :? Ovo u McLarenu definitivno nakon više od pola sezone izgleda kao da ne vodi ničemu, u Ferrariju nije vodilo ničemu, u McLarenu 2007. nije vodilo ničemu... U Renaultu je doduše vodilo nečemu - najvećoj sramoti Formule 1 i odlasku momčadi iz sporta.

Da ne budemo offtopic, zanimljive kvalifikacije, možda najbolje u sezoni, iako je sav sjaj bio u padu Mercedesa, a ne u briljantnosti Vettela. Ovakvu genijalnost smo već viđali od njega, ništa nova, samo je sad u drugim bojama.

Po raznim forumima se spominje upravo tlak guma kao razlog Mercedesovog pada. Pa se tako spominje onaj njihov tajni test i davni problemi s degradacijom. Navodno je integralni dio rješavanja tih problema bila vožnja s nešto nižim tlakovima koji su sad postali povijest. Nisam stručan u tome pa ne znam, ali mi se čini relativno logično da su gume uzrok jer je i Hamilton kasnije izjavio da nije bilo nikakvih problema osim nedostatka gripa. A indikativno je i da je Mercedes već od drugog treninga dobio naznake problema i očigledno su probali učiniti na 2. i 3. treningu sve što se učiniti dalo - ali nisu uspjeli i evo rezultat je takav kakav jest.

alonso5
Formula 1
Formula 1
Navija za: Alonso & Lorenzo
Evo procitao sam da RbR nece sljedece godine koristit Renaultove motore te prekidaju saradnju s njima!
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Felipe je napisao/la:Onboard analiza Vettelovog i Hamiltonovog kruga, sa Skya:
http://www.sportinglife.com/formula1/video
Baš mi je bilo drago vidjet da postoji ovaj video, a onda vidim Di Restu koji po mom mišljenju samo smeta tamo. Davidson to puno bolje odradi, ovako bi bilo bolje pogledati mute video, umjesto da Di Resta pokušava nešto objasniti. :bonk:

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
avetma je napisao/la:
Felipe je napisao/la:Davidson to puno bolje odradi, ovako bi bilo bolje pogledati mute video, umjesto da Di Resta pokušava nešto objasniti. :bonk:
Davidson je po tom pitanju avion naspram DiReste!

mika
Formula 4
Formula 4
Navija za: Renault, Hass
Bravo Seb, fantastičan krug; bravo i za Kimija bolje treći nego drugi zbog čiste strane.

mika
Formula 4
Formula 4
Navija za: Renault, Hass
hattrick je napisao/la:Ovi na Sky-u su malo razočarani jer su cijeli tjedan puhali priču Ham-Senna gdje će ovaj vikend Hamilton biti izjednačen sa Sennom u količini neprekidnih kvalifikacijskih previh mjesta, i naravno tko im je to pokvario.. onaj dosadni Vettel koji uvjek pokvari slavlje u Britanaca. :D
:mrgreen:

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Može neki link za utrku, poželjno ne HD, nemam jako brz net. i da se ne moram logirat na njega. Hvala unaprijed.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Ciki-F1 je napisao/la:Može neki link za utrku, poželjno ne HD, nemam jako brz net. i da se ne moram logirat na njega. Hvala unaprijed.
Ma biće sutra svega, upakovat ću i one najlošije i one najbolje, mada mislim da bi bez problema trebao pokretati ove LQ streamove jer je imam očajan internet i opet rade savršeno. :D
avetma je napisao/la: Baš mi je bilo drago vidjet da postoji ovaj video, a onda vidim Di Restu koji po mom mišljenju samo smeta tamo. Davidson to puno bolje odradi, ovako bi bilo bolje pogledati mute video, umjesto da Di Resta pokušava nešto objasniti. :bonk:
Davidsona inače mrzim, toliko mi je antipatičan lik, ali je dosta bolji na radnom mjestu od Di Reste, i za volanom i za mikrofonom. :D
Obrigado Felipe

gidra
Formula 4
Formula 4
Navija za: SF
Di su sada nestali oni jazavci koji su piskarali da Mercedes blefira? Pa daj malo ukljucite mozak, zar stvarno mislite kako bi bilo koja momcad blefirala tri slobodna treninga i u kvalifikacije usla bez pravog brzog kruga a ujedno i testa gripa i set upa??
No gidra, no party.

Rose
Karting
Karting
Start utrke sutra obavezno pogledati, bit će sigurno zanimljiv :) Hamilton će napraviti sve da se probije ispred Ferrarija. Držim palčeve Sebu i Kimiju da uspiju zadržati pozicije :thumbs:
I hit the wall

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
gidra je napisao/la:Di su sada nestali oni jazavci koji su piskarali da Mercedes blefira? Pa daj malo ukljucite mozak, zar stvarno mislite kako bi bilo koja momcad blefirala tri slobodna treninga i u kvalifikacije usla bez pravog brzog kruga a ujedno i testa gripa i set upa??
Zašto bi bili jazavci, ako smo imali pravo sumnjati s obzirom na Mercedesovu brzinu?
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Nema se sta probijati ako im je race pace loš.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡