Carlos Sainz Jr

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

FACS
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: F. Alonso & C. Sainz
Opet PP :party:

2 zaredom. :party:

Vamooooos!

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Meni bas drago. Mislio sam da ce nesto zeznut kao mnogo puta do sad u drugom pokusaju ali je izvuka PP. Sutra se nadam uspjehu 🍺🍺
Fino Alla Fine

FACS
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: F. Alonso & C. Sainz
I bio je uspjeh!!! :party: :cheer:

I to kakav!!!

Nema medija koji nije pisao hvalospjeve.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
[tweet][/tweet]

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Tko zna dali su njemu kao covjeku posteno rekli facu svu ovu situaciju.
Ili je jadan saznao preko novina da za njega nema vise mjesta u Ferrariju
slikaslika slika

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Mozda su angazirali Binotta da mu kaze preko telefona :mrgreen:

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 4 god 11 mj
Navija za: Max Verstappen
Navodno on i Leclerc su znali 3-4 tjedna unaprijed .
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
Iceman je napisao/la:Mozda su angazirali Binotta da mu kaze preko telefona :mrgreen:
Pomogao mu je Gene Haas slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
AlkY je napisao/la: 02.02.2024., 07:17 Tko zna dali su njemu kao covjeku posteno rekli facu svu ovu situaciju.
Ili je jadan saznao preko novina da za njega nema vise mjesta u Ferrariju
99 posto preko medija, ali sigurno da se to kuhalo neko vrijeme između Hamiltona i Ferrarija pa mu možda i nije bilo iznenađenje.
slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Sainz nikako na zelenu granu s tim ugovorima. Uvijek nekako bude zakinut.

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Fernando Alonso
Nazalost po njega ugovori s Ferrarijem su od prvog dana nosili rizik sa sobom. Naravno da se nije ocekivao kako ce taj rizik biti dolazak sedmerostrukog prvaka u momcad, ali njegova pozicija u timu je od pocetka bila podredena. Mozda se velik dio ljudi nece sloziti, ali sasvim korektno odvozene barem dvije od 3 dosadasnje sezone. Na momente daleko, na momente cak brzi od Leclerca, ali generalno uvijek tu manju stepenicu ispod. Da ne ulazim u realno stanje nesreca koje je imao tko od njih dvojice, statisticki je Sainz pored Leclerca uspjesniji nego Vettel u one dvije sezone.

Mislim da je one 2020. Sainz bio svjestan gdje dolazi i sto time napusta. Vjerojatno voden srcem (realno tko ne bi kada ti Ferrari posalje ponudu) ide u rizik i napusta Mclaren u usponu u kojem je bio defakto vozac broj 1.

Vjerujem, nakon sto se lik Maxa isprofilirao u Red Bullu, da je Sainz jedva docekao napustiti obitelj. Zanimljivo, ali postoji realisticna mogucnost da se uskoro vrati ni manje ni vise nego bas pored osobe s kojom je i poceo voziti u sportu.

Moje osobno misljenje je da je pokazao dovoljno u ove tri sezone da bi dobio kvalitetnu ponudu u F1. Ne odbacujem mogucnost niti Mercedesa, a niti Red Bulla ukoliko Perez ponovi 2022. i 2023. Koliko su price vezane za Audi istinite, samo vrijeme ce pokazat. Toliko smo ih se naslusali da ga ja vec percipiram njihovim vozacem broj 1 i moram priznat da mi se svida ta kombinacija.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
slika

👊

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 7 mj
Neverovatno šta uradi gubitak oko 7g telesne mase...odmah pobeda.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

slika

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda
https://it.motorsport.com/f1/news/f1-cl ... /10614389/

Od Red Bulla i Mercedesa očito ništa. Carlos, kažu Talijani, važe između Williamsa i Saubera (Audija), a prednost bi mogao imati engleski tim s obzirom na Mercedesove motore.

Da nije Sainz načuo da Newey neće u Ferrari, već da se vraća u Williams? :zubo:
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Obožavam to što ovogodišnji silly season u potpunosti nadoknađuje prošlogodišnje mrtvilo :mrgreen:

Prelazak u Williams mi ima smisla jedino ako dolazi Newey ili ako Mercedes ima raketu u rangu 2014., a ne žele ga u tvorničkoj ekipi.

Osella
GP3
GP3
Stvarno je zanimljivo ove godine. Koliko se samo vozačkih kombinacija promijenilo dosad. :kokice:

Moram priznat da bih volio vidjeti povratak Williamsa blizu vrha. A i vozački par Sainz-Albon se čini dosta dobar.
Lasciatemi guidare...

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
ako je izbor između williamsa i audija (saubera) siguran sam da će odabrat drugu opciju.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 1 mj
Meni se isto čini da je Williams još barem 5 godina daleko od dobre šasije. A motor će imati kakav bude Mercedes. S druge strane koliko je realistično da skoro potpuno nova momčad za manje od 5 godina napravi išta vrijedno spomena u F1.

Osella
GP3
GP3

Španjolski mediji javljaju da bi Sainz trebao put Williamsa. To mi se u posljednje vrijeme čini i kao najrealnija preostala opcija, s obzirom da su otpali mogući transferi u Red Bull, odnosno Mercedes. Pretpostavljam da računa da je Williams u blagoj prednosti kraj Saubera pa će pričekati još sljedeću sezonu da vidi kakve mu se mogućnosti nude za 2026. kad na snagu stupa promjena pravilnika.

Kako god, ako se ostvari ovaj prelazak, moći će se barem pohvaliti da je bio vozač tri najlegendarnije momčadi na gridu. Koliko znam, to je za rukom jedino pošlo Mansellu, s tim da je on u Mclaren upao kao zamjena na par utrka.
Lasciatemi guidare...

Osella
GP3
GP3
Osella je napisao/la: 06.06.2024., 12:52 Koliko znam, to je za rukom jedino pošlo Mansellu, s tim da je on u Mclaren upao kao zamjena na par utrka.
Zaboravih nadodat i Alaina Prosta. :bonk: Ne znam jel još tko u tom društvu...
Zadnja izmjena: Osella, dana/u 06.06.2024., 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
Lasciatemi guidare...
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡