Sebastian Vettel

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Dani je napisao/la: 24.09.2019., 10:04 Sve ok osim ovog o brzini ferrarija:
Best car
Close call, this. On average one-lap pace, the Mercedes was 0.124secs faster, but how much of that was down to Hamilton? Ferrari arguably had a faster car than Mercedes for at least half the races, if not more, but they got in a technical fog in the autumn before recovering. Hamilton's impeccable driving in his best-ever season and Mercedes' operational advantage over Ferrari tipped the balance. Let's call it a draw.
Pa ovo boldano je najrealnije stanje stvari u 2018. Malo je Hamilton napravio razliku, malo su Vettel i Ferrari polupali lončiće u par utrka i prosuli zajedno barem 100 bodova. Bez toga bi najvjerovatnije bio egal i išlo bi na bilo čiju stranu.
slikaslika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
:rofl: Šta još neće izmisliti. Ma ja, Hamilton je pravio razliku... Sa kojeg je ovo britanskog portala preuzeto?

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Pastor je napisao/la: 24.09.2019., 19:49 :rofl: Šta još neće izmisliti. Ma ja, Hamilton je pravio razliku... Sa kojeg je ovo britanskog portala preuzeto?
BBC Andrew Benson :prcnjau: :rofl:

Isti čovjek koji objavi ovakve članke nakon što Ferrari pobjedi:
https://twitter.com/andrewbensonf1/status/1175779932120571905 https://twitter.com/andrewbensonf1/status/1170711045347954691 Vrhunski novinar :bonk:

Isti čovjek koji je ovo objavio tj. napravio ovu sramotu od tablice

slika
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
Sad mi je jasno odkud nekima ideja da je Hamilton najkorektniji. :rofl:

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Andrew Benson? Lik koji je neutemeljeno pisao kako pokojni Jules Bianchi "diše samostalno"; koji je 2012. u Brazilu pisao kako je Vettelov naslov "kontroverzan" zbog pretjecanja pod žutim zastavama? Ili recimo koji je nakon sudara Rosberga i Hamiltona u Belgiji tendenciozno pisao o "Wolffu Nijemcu"?

Naravno, tu su i grafovi kojih se ne bi posramila likovna družina 6.B:
slika

Lik je klaun (čak i za britanske standarde), samo šteta što nema više šefova ekipa koji bi ga otresli kao što ga je Arrivabene par puta otresao. Kako njega citirate možete isto tako i onog s tportala.

Lux14
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 7 mj
Navija za: Alonso
Majko mila koji retardirani grafovi :bonk: :rofl: :facepalm:
You should never underestimate the predictability of stupidity

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
James Allison lijepo objasnio. Naravno onome tko skine navijačke naočale. Kada im već ni jedan bbc nije mjerilo.
https://www.skysports.com/f1/news/12433 ... tle-battle
slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Čini se da svakom idućom raspravom o tim sezonama Ferrari retrogradno dobije 0,3s brzine po krugu, a Mercedes toliko izgubi. :zubo:

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Još bolja analiza.
https://www.racefans.net/2018/12/31/the ... on-review/
Gle Ante zanimljivo je ustvari kako nakon svake argumentirane analize ti bacaš nekakve šale i fore. Ovo ti je sada crno na bijelo od neovisnih stručnjaka. Znam , nisu talijani pa možda nisu neutrlani .
slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Dani je napisao/la: 24.09.2019., 21:00 Još bolja analiza.
Gle Ante zanimljivo je ustvari kako nakon svake argumentirane analize ti bacaš nekakve šale i fore. Ovo ti je sada crno na bijelo od neovisnih stručnjaka. Znam , nisu talijani pa možda nisu neutrlani .
:rofl:

Pa kad je zabavno zabavno je. :) Ti misliš svoje, ja svoje. Ali kad Mercedesovog tehničkog direktora nazoveš neovisnim što drugo nego se smijati?

Pastor
Formula 1
Formula 1
Mercedesov zaposlenik, i još britanac. I ostala britanska piskarala koje čovjek navodi, i onda kaže neovisni. :rofl:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Ovu sliku sa tabelom od BBCa, što je @Ferrari objavio sam skroz zaboravio.
Moram to skinti pa u folder "F1 gluposti i idiotluci".
Ali ovu "metu" nisam dosad vidio. :klanjam: :rofl:
I to će u isti folder.
Dobro se nasmijah.
Hvala ljudi :pivo:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

grga Verified
Karting
Karting
Navija za: dobro utrkivanje
@Frantic Skidam kapu za trud. :klanjam: Odsad kupujem tuzlansku sol...
Ako voziš i sve je mirno i sve držiš pod kontrolom, znači da ne voziš dovoljno brzo.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la: 24.09.2019., 21:10
Dani je napisao/la: 24.09.2019., 21:00 Još bolja analiza.
:rofl:

Pa kad je zabavno zabavno je. :) Ti misliš svoje, ja svoje. Ali kad Mercedesovog tehničkog direktora nazoveš neovisnim što drugo nego se smijati?
Ako su race fans mercedesov stručnjak , onda vam je bolje da ne komentirate. Ponašate se kao dvorske lude. Ante baca fore, a ova dvojica kao neki groupieji se hvataju namte komentare. Bolje bi bilo da prvo pročitaju članak prije komentiranja.
slika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
https://www.racefans.net/2018/11/15/ana ... lower-car/
On average, Mercedes were 0.13% off the ultimate pace over the 19 races Hamilton took to win the title, compared to 0.23% for Ferrari. But this too needs to be qualified, because many of Mercedes’ strongest races occurred after Hamilton had built himself a solid championship lead.

Indeed by the Italian Grand Prix, where Hamilton pulled out a 30-point lead over Vettel, Ferrari had been quicker than Mercedes nine times out of 14.

So did Vettel lose the championship despite having a faster car? Not quite. But he certainly had a car he could have won the championship with, and could have been closer to Hamilton. (Of course the same therefore applies to both drivers’ team mates.)
slika

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
Divim se ljudima koji se sa ovim trolom Daniem raspravljaju... Stvarno ste stabilni!
Ono, tup za argumente uzima Racefans... DFQ, kako možete sa njime...

Btw, jeste vidjeli da je Seb plako na postolju?

Na 0:22 se najbolje vidi da nije mogo...

https://www.youtube.com/watch?v=dvlFUnIkg6g

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
Ali nevjerovatno je kako ama baš svi portali, bilo naši, bilo strani, bili motosport orijentirani ili samo žutilo, pišu o nekakvoj "prevari"!
Isus te neće!

Fan sam momčadi, ne vozača, ali radi ovih sranja, navijam za Seba dok je god u Ferrariu! Nadam se da će u Rusiji jbt mat svim konkurentima i novinarima i "stručnjacima"!
Da se Crofty i Brundle guše u gnjusnim komentarima do kraja sezone!

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
pero iz bukurešta je napisao/la: 25.09.2019., 09:54 Ali nevjerovatno je kako ama baš svi portali, bilo naši, bilo strani, bili motosport orijentirani ili samo žutilo, pišu o nekakvoj "prevari"!
Isus te neće!

Fan sam momčadi, ne vozača, ali radi ovih sranja, navijam za Seba dok je god u Ferrariu! Nadam se da će u Rusiji jbt mat svim konkurentima i novinarima i "stručnjacima"!
Pa zato što svi prenose "vijesti" iz Anglosaksonskog područja...kao da ti "novinari" provjere o čemu pišu, da vide zapravo činjenice, zašto je tko i kako ušao u boks itd.m.nije bitno...bitna je naslovnica.

Još su mi jači likovi koji se smatraju novinarima, a jedino što rade je to da pišu kolumne. :rofl:

Ono brate...NISI NOVINAR već kolumnist koji samo piše svoje žalopojke i mišljenja umjesto da sve istražiš i preneseš u neovisnom formatu.

Kao i onaj brat sa onog telegrama... čovjek piše pizdarije bez da je išta provjerio, a onaj brat sa tportala samo copy-pasta BBC/SKY/TheSun članke...

Ja iskreno ne znam kako netko može raditi svoj posao i to novinarski tako lijeno, površno i jednostavno loše...i smatrati se novinarom, a samo piše kolumne u AutoKlubu i ostalim magazinima + ovim portalima.

Eto jednostavno ne znam...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ferrari je napisao/la: 25.09.2019., 10:19
pero iz bukurešta je napisao/la: 25.09.2019., 09:54 Ali nevjerovatno je kako ama baš svi portali, bilo naši, bilo strani, bili motosport orijentirani ili samo žutilo, pišu o nekakvoj "prevari"!
Isus te neće!

Pa zato što svi prenose "vijesti" iz Anglosaksonskog područja...kao da ti "novinari" provjere o čemu pišu, da vide zapravo činjenice, zašto je tko i kako ušao u boks itd.m.nije bitno...bitna je naslovnica.

Još su mi jači likovi koji se smatraju novinarima, a jedino što rade je to da pišu kolumne. :rofl:

Ono brate...NISI NOVINAR već kolumnist koji samo piše svoje žalopojke i mišljenja umjesto da sve istražiš i preneseš u neovisnom formatu.

Kao i onaj brat sa onog telegrama... čovjek piše pizdarije bez da je išta provjerio, a onaj brat sa tportala samo copy-pasta BBC/SKY/TheSun članke...

Ja iskreno ne znam kako netko može raditi svoj posao i to novinarski tako lijeno, površno i jednostavno loše...i smatrati se novinarom, a samo piše kolumne u AutoKlubu i ostalim magazinima + ovim portalima.

Eto jednostavno ne znam...
Još gore je pitanje koja budala ih plaća da odrade samo copy/translate/paste?

Btw. Volio bi i ja vidjeti preporođenog Seba. Formuli 1 fali jak Sebastian Vettel.
slikaslika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Još gore je pitanje koja budala ih plaća da odrade samo copy/translate/paste?

Btw. Volio bi i ja vidjeti preporođenog Seba. Formuli 1 fali jak Sebastian Vettel.
Slazem se.

Ako Seb uzme pobjedu u Rusiji, pa ja ne znam...evo jedna jedina pobjeda je zapalila forum ovdje, sve neke analize, grafovi, pljuvačina...
Bokte da ne pratim aktivno F1 mislio bi da Seb vodi u prvenstvu za 150 bodova. Kad ono samo jedna pobjeda digla ovoliku vatru i PTSP još iz ratnih dana 2010.-2013.

slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡