Leak

Jq mislim da nemaju uopce ove bocne usise za zrak(kako ih vec nazvat) to je ja mislim i do Honde da se malo pregrijava,a kad pogledas usis iznad kacige,prosle godine je bio okrugao i manji ,sad je kockast i veci,ili imaju neku ideju ,ne bi se cudio da na prvoj trci imaju zeropods! Kao Mercedes W13Gilles je napisao/la: 15.02.2024., 21:16 Znači, prošle godine, RB imao produžetak ispod usisa...svi iakopirali...ove godine RB okrenuo pločuIskreno kako lepo leži u zavojima po kiši i kako pravi lep mlaz vode...ne znam...ne piše nam se ostalima dobro.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Ma da...AN se sprda sa svima...dok oni kopiraju usisnike RB razvaljuje sa podnicom.Kico je napisao/la:Jq mislim da nemaju uopce ove bocne usise za zrak(kako ih vec nazvat) to je ja mislim i do Honde da se malo pregrijava,a kad pogledas usis iznad kacige,prosle godine je bio okrugao i manji ,sad je kockast i veci,ili imaju neku ideju ,ne bi se cudio da na prvoj trci imaju zeropods! Kao Mercedes W13Gilles je napisao/la: 15.02.2024., 21:16 Znači, prošle godine, RB imao produžetak ispod usisa...svi iakopirali...ove godine RB okrenuo pločuIskreno kako lepo leži u zavojima po kiši i kako pravi lep mlaz vode...ne znam...ne piše nam se ostalima dobro.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Naravno, sve ovo pišem ako je priča istinita.zekohonda je napisao/la: 16.02.2024., 16:54 Konačno nešto konkretno.
Loše mu se piše kad njegova strana nudi nagodbu i toliku cifru.
Šteta Geri.
Ma *ebo Geri ...zekohonda je napisao/la: 16.02.2024., 16:54 Konačno nešto konkretno.
Loše mu se piše kad njegova strana nudi nagodbu i toliku cifru.
Šteta Geri.
Kako će Toto zavijati prema FIA-iji ako proradi, pokrit će se cijeli tehnički tim po ušima. Nekako sam dojma da je Mike Elliott bio prepametan za Mercedes i da bi u Red Bullu njegova ideja mogla uspjeti. Ili podbaciti ukoliko stvarno nije adekvatna. Adrian i Pierre kuhaju nešto slasno i radikalan je koncept.blown diffuser je napisao/la: 17.02.2024., 13:41 https://twitter.com/RBR_Daily/status/1758781459102355859 Red Bull set to unleash more extreme Mercedes-style F1 sidepod
https://www.autosport.com/f1/news/red-b ... /10576566/
Autosport understands that this design is due to remain only for the hot conditions of pre-season testing and the opening rounds in Bahrain, Australia and Saudi Arabia
RB nešto skriva.