Red Bull Racing

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 4 mj
Navija za: Honda
Jel moguce da ce ove godine stvarno predstavit bolid za ovu godinu,zadnje dvije uvijek nesto smuljaju,ili predstave proslogodisnji!

Leak

slika
Engine mode 11!
Position 5!

Kico
Formula 2
Formula 2
Auto po kiši izgleda dobro,bez problema lovi zavoje po mokrom,jos ovaj downshift od Hondinog motora,muzika za uši!!!

https://youtu.be/_1y9xDlY9OY?si=_sY7wDXLVYrp5NUl
Engine mode 11!
Position 5!

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Ferrari
Znači, prošle godine, RB imao produžetak ispod usisa...svi iakopirali...ove godine RB okrenuo ploču Iskreno kako lepo leži u zavojima po kiši i kako pravi lep mlaz vode...ne znam...ne piše nam se ostalima dobro.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

slika

Kico
Formula 2
Formula 2
Gilles je napisao/la: 15.02.2024., 21:16 Znači, prošle godine, RB imao produžetak ispod usisa...svi iakopirali...ove godine RB okrenuo ploču slikaslikaslika Iskreno kako lepo leži u zavojima po kiši i kako pravi lep mlaz vode...ne znam...ne piše nam se ostalima dobro.

Jq mislim da nemaju uopce ove bocne usise za zrak(kako ih vec nazvat) to je ja mislim i do Honde da se malo pregrijava,a kad pogledas usis iznad kacige,prosle godine je bio okrugao i manji ,sad je kockast i veci,ili imaju neku ideju ,ne bi se cudio da na prvoj trci imaju zeropods! Kao Mercedes W13
Engine mode 11!
Position 5!

Gilles
GP3
GP3
Kico je napisao/la:
Gilles je napisao/la: 15.02.2024., 21:16 Znači, prošle godine, RB imao produžetak ispod usisa...svi iakopirali...ove godine RB okrenuo ploču slikaslikaslika Iskreno kako lepo leži u zavojima po kiši i kako pravi lep mlaz vode...ne znam...ne piše nam se ostalima dobro.

Jq mislim da nemaju uopce ove bocne usise za zrak(kako ih vec nazvat) to je ja mislim i do Honde da se malo pregrijava,a kad pogledas usis iznad kacige,prosle godine je bio okrugao i manji ,sad je kockast i veci,ili imaju neku ideju ,ne bi se cudio da na prvoj trci imaju zeropods! Kao Mercedes W13
Ma da...AN se sprda sa svima...dok oni kopiraju usisnike RB razvaljuje sa podnicom.

slika

Kico
Formula 2
Formula 2
Newey uopce nije radio nit na RB18 nit na RB19,ali je ovjes nacrto,trenutno radi na RB17 hiper autu od 50 primjeraka ,1000 konja na 900 kila,mozda se i Red Bull jednog dana upiti putem Le Mansa,to je izazov,treba ici pun gas 24h
Engine mode 11!
Position 5!

Gilles
GP3
GP3
Sad sam video sliku...ima inlet za hlađenje...vertikalni.

slika

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Fernando Alonso
Jedva cekam vidjeti donekle relvantna vremena na testiranjima i svakako na prvom vikendu. Ne bi me cudilo da se veci dio grida ne uspije izjednaciti s proslogodisnjim Red Bullom, ali oni su izmijenili neocekivano dosta stvari u odnosu na 2023.

Malo je zabrinjavajuce koliko je timova preko zime trazilo rjesenje za sidepode i inlete koje lice na Red Bullove, a ovi se pojave s totalno drugom verzijom istih. Meni osobno, jedno od najvecih iznenadenja ovogodisnjih predstavljanja bolida. Dominantan tim, nakon statisticki najdominantnije sezone, dolazi s vise promjena na bolidu nego velik dio drugih timova.

Takoder, da, nije mi mogao promaknuti ovaj nos kojeg su spojili s donjim dijelom krila. Nekoliko analiza Aston Martinovog bolida (a isti princip imaju i Ferrari i Mercedes) ukazalo je kako su se odlucili na promjenu toga za 2024. sto je bilo po uzoru na Red Bull iz 2023. i onda se ovi pojave s drugim konceptom. Nevjerojatno.

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
Ostatak grida može slobodno da se priprema za naredni set pravila. Prošla sezona je bila skoro pa perfektna, imam utisak da nas slična čeka.

[ link do slike ][ link do slike ][ link do slike ][ link do slike ]

Tudum
Formula 4
Formula 4
S nama već: 4 god 3 mj
Navija za: Sainz

[ErikvHaren] Team boss Christian Horner of Red Bull Racing is accused of sexual misconduct, according to reports and documents. On February 3, lawyers for Brit (50) offered the reporter to settle for £650,000.

Znači ipak sexual misconduct.

He gone.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
Konačno nešto konkretno.
Loše mu se piše kad njegova strana nudi nagodbu i toliku cifru.
Šteta Geri.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Tudum
Formula 4
Formula 4
S nama već: 4 god 3 mj
Navija za: Sainz
Cinilo se da nema nista od ovoga ili se gura pod tepih. Horner se cak pojavi na predstavljanju bolida, demantira sve, a dan kasnije Maksov kucni novinar izlazi sa ovim.
Zanimljivo kako god :dance:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
zekohonda je napisao/la: 16.02.2024., 16:54 Konačno nešto konkretno.
Šteta Geri.
Naravno, sve ovo pišem ako je priča istinita.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
zekohonda je napisao/la: 16.02.2024., 16:54 Konačno nešto konkretno.
Šteta Geri.
Ma *ebo Geri ... :zubo:

Šteta onakve karijere. Još mi ne ide u glavu da je tako nešto uradio. Sve kontam napakovano ...
Koliko sam shvatio istražuju se dva slučaja, jedan za seksualno napastovanje, a drugi za agresivno šefovanje (koliko god blesavo zvučalo).

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Imam neki osjecaj da bi rbr mogao podbaciti na pocetku sezone.

Nekako su dosli sa totalno drugacijim bolidom od ostalih, uzeli neke koncepte koje su drugi odbacili a da su sezonu prije imali jedan od nadominantnijih bolida ikada u povjesti pa bi im moglo biti "kruha preko pogace".

Nisam ocekivao ovako agresivan pristup od njih.

Kapa dolje za muda koja imaju jer su ocito promjenili koja koji pobjedjuje sto se u pravilu ne radi.

Ajde, nije da ne bih i zelio da malo podbace na pocetku ali i bez mojih zelja, moglo bi im se desiti.

Naravno, i da im se bas to dogodi, siguran sam da ce se brzo vratiti. U najmanju ruku, uvijek mogu dovesti proslogodisnji bolid i biti konkurentni :)

Bit ce zanimljivo.

Jedva cekam testiranja i prve treninge.''Steta da je testiranja ovako malo.

Puno bolje je bilo kad smo imali 3x po 3-4 dana!

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
https://twitter.com/RBR_Daily/status/1758781459102355859 Red Bull set to unleash more extreme Mercedes-style F1 sidepod
https://www.autosport.com/f1/news/red-b ... /10576566/

Autosport understands that this design is due to remain only for the hot conditions of pre-season testing and the opening rounds in Bahrain, Australia and Saudi Arabia

RB nešto skriva.
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

GP2Engine
Karting
Karting
S nama već: 4 god
blown diffuser je napisao/la: 17.02.2024., 13:41 https://twitter.com/RBR_Daily/status/1758781459102355859 Red Bull set to unleash more extreme Mercedes-style F1 sidepod
https://www.autosport.com/f1/news/red-b ... /10576566/

Autosport understands that this design is due to remain only for the hot conditions of pre-season testing and the opening rounds in Bahrain, Australia and Saudi Arabia

RB nešto skriva.
Kako će Toto zavijati prema FIA-iji ako proradi, pokrit će se cijeli tehnički tim po ušima. Nekako sam dojma da je Mike Elliott bio prepametan za Mercedes i da bi u Red Bullu njegova ideja mogla uspjeti. Ili podbaciti ukoliko stvarno nije adekvatna. Adrian i Pierre kuhaju nešto slasno i radikalan je koncept.

Kico
Formula 2
Formula 2
Pusti Newaya da covijek kuhaaaa !
Engine mode 11!
Position 5!

Gilles
GP3
GP3
Mercedes jednostavno nije pogodio sa oslanjanjem i podom posle promene pravila...tu leži najveći procenat downforcea. RB je savršeno ovladao ovim modernim efektom tla tako da gore može i ciglu da stavi opet će biti brz.

slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Pa i da ne radi imaju sigurni koncept u rezervi. Demonstracija sile.
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡