General tema

Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Evo jednog zanimljivog sporta:

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Počeo sam ovo pratiti prije par godina:

Jako uzbudljiv sport. :)

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Da se ne brinete oko teme za VN Njemačke, bit će otvorena večeras, radovi su u tijeku :D

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
croatic f1 je napisao/la: 22.07.2019., 20:42 Da se ne brinete oko teme za VN Njemačke, bit će otvorena večeras, radovi su u tijeku :D
Ja sam se već zabrinuo. :?
Iako vjerovatno neću gledati trku direktno.
Ovo će biti treća koju neću pogledati direktno (Mađarska '97 - more, Italija 2006 - službeni put), računajući tamo negdje od '94, kada je još uvijek bilo isključenja el.energije, zbog tadašnjeg sranja u BiH.
Barem da postavim jednu-dvije izazovne Njemačke glumice/pjevačice/sportašice/..... u temu. :cice:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Propustio si dvije udarne trke, nek se tradicija nastavi :kokice:
slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Na jednoj je umalo Hill pobijedio u Arrowsu (heh, da je pobijedio, Michael ne bi imao potrebe da radi onu glupost u zadnjoj trci sezone, jer bi Jacques imao 4 boda manje....), a na drugoj je Michael najavio oproštaj (ispostavilo se, prvi oproštaj) i usput pobijedio svog nasljednika u ekipi. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Ok, kroatice.

Bahrein i Njemacka su zauzete. I bas sam se pitao da li cese otvoriti Njemacka na vrijeme. Imam 60% materijala, te cu za koji sat otvoriti temu na Forum.hr

Veselim se citanju tvog uvoda croatic :aww:
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Tekstualni dio je riješen, sad još moram malo ukrasiti stvar nekim multimedijskim sadržajima. Malo mi duže treba, nisam u formi ybg :mrgreen:

Čitamo se, Alene :pivo:

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Koji se ovo ku...c dogodio u Zagrebu sinoć? Užas....šestero mrtvih....Bože sačuvaj.

Nevjerojatno koliko se povećala količina ovakvih sranja u zadnjih godinu-dvije...

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Strasno.. Klinac jedan ubijen, 10 godina.. :facepalm:
Fino Alla Fine

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Ja to nisam mogao ni čitati.
Zahvaljujući Index-u, koji u naslovu napiše više nego što neko u vijestima, znam o čemu se radi.
Ne daj Bože nikome takvih iskušenja.
Dovoljan je jedan pogrešan trenutak da se cijeli život nekoliko porodica okrene naopačke.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Sasvim slučajno sam otišao vidjeti što ima na TV programima, vidim na RTL-u Cobra 11, idem baš upaliti, to nisam sto godina gledao - a u epizodi utrka DTM-a! :D

Baš ću sad malo proguglati tu epizodu...Priča je standardna, ja sam se uključio na sami kraj pa ne znam što je bilo, ali uglavnom, Semir i njegov tko zna koji kolega spašavaju Boba Mayera, konkurenta za naslov, iz nekontroliranog automobila koji će se za par sekundi zabiti u nešto, ručno ga podižu u helikopter i vode direktno na finale sezone...Mayer starta iz boksa, a mora pobijediti da bi uzeo naslov - neću vam spojlati kraj :mrgreen:

I na kraju Semir vadi Ralfovu sliku, moram pogledati cijelu epizodu da vidim u čemu je fora s njim :rofl:

Frantic
Formula 1
Formula 1
:klanjam:
Cobra 11, preteča Fast & Furious
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Nema većeg gušta od dolaska iz jutarnje smjene iz škole i gledanje Cobre 11 u vrijeme ručka :gandalf: djetinjstvo
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
F12000 je napisao/la:Nema većeg gušta od dolaska iz jutarnje smjene iz škole i gledanje Cobre 11 u vrijeme ručka :gandalf: djetinjstvo
Ja se sjećam da je bila navečer i da je nisam propuštao, najjača scena mi je uvijek bila kad izvadi rotaciju kroz prozor i stavi je na krov, znaš da slijedi brza vožnja i ganja po cestama, a ona Mečka i Benga skroz zajebano izgledaju sa rotacijom s jedne straneslika

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Prvo je bila navecer zatim popodne. Ako pricamo o emitiranju na RTL-u.
slika

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso

Vrhunska prezentacija. Voltaža i struja dvije totalno različite stvari...
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

Frantic
Formula 1
Formula 1
E pa danas smo imali i zemljotres.
15:02
Blizu mjesta Mramor (tamo inače ima i aktivan rudnik lignita), nekih 15km od Tuzle.
4,7 po Richteru.
Ja bio vani, tačnije u autu u vožnji, pa nisam ništa ni osjetio, ali žena kaže da su se prozori i žaluzine tresli propisno.
Prije par mjeseci (do godinu) na približno istoj lokaciji takođe je bio zemljotres, jačine 4,3 po Richteru.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Frantic je napisao/la: 30.08.2019., 20:54 E pa danas smo imali i zemljotres.
Blizu mjesta Mramor (tamo inače ima i aktivan rudnik lignita), nekih 15km od Tuzle.
4,7 po Richteru.
Ja bio vani, tačnije u autu u vožnji, pa nisam ništa ni osjetio, ali žena kaže da su se prozori i žaluzine tresli propisno.
Prije par mjeseci (do godinu) na približno istoj lokaciji takođe je bio zemljotres, jačine 4,3 po Richteru.
Dali prirodna slucajnost ili nesto drugo, hmm :chill:
slikaslika slika

LH44
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la:E pa danas smo imali i zemljotres.
4,7 po Richteru.
I u Zavidovićima je se osjetilo, kažu fino je potreslo sve, moja mama na poslu kaže stolica i računar se tresli, isprepadala se živa.
Mi koji smo nešto radili nismo mogli ni osjetiti ništa, jedino u objektu nekom ako si bio, ja vani bio, nemam blage da je išta bilo.

A taj što je nedavno bio je bio ujutro negdje oko pola 9-9, ja se izležavao ujutro budan, kad odjednom mi se krevet trese. I opet onaj ko je nešto radio u tom momentu nema blage da se išta desiloslika

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡