Onda govore da Djoko nije mentalno jak daj molim te. Kako je samo spašavao meč lopte.
Svaka čast Novače. Federer legenda, sa 37 godina ovako igrati tenis.
Roger nekako odjednom pao u zadnjih 15 minuta meca.. do tada je bio cak i bolji... Aseve tukao.. sa 40 nista na break loptu... I kad to nije iskoristio pao jejebg. Zao mi ga. Htio sam da dobije ali cetitke djiletu... Prejak je sta je je... Vrh i svaka mu cast!!
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Stvarno epski mec. Prvi put pravilo da se na 12:12 igra tie break , i odmah bude 12:12.
Ali nekako kad se to zavrsilo ipak je nekako bolji osjecaj kad se igra na 2 razlike gemova. Drukcije je sve. Nekako nema tu "tezinu". Bar ja imam takav osjecaj
EDIT:
A jesam nalupao ovih "nekako" , Stoka nepismena
Skroz sam malo gledao uživo prijenos, ali sam pratio s vremena na vrijeme stanje na tablici, zadnji set i tie brake baš. I moram priznati da sam pravo iznenađen što je Federer uspio odigrati ovakav meč u 5 setova i +5 sati igre. Želio sam da uzme ovaj Wimledon i da se oprosti s njim u rukama, ali mu je Đoković uskratio to opet, šteta.
Drag mi je i Đoković, ali sam svim srcem želio da ovo Federer uzme i posebno mi je krivo što nije jer je meč otišao u peti set ovako daleko, a Federer je setove koje je uzeo dobio dosta uvjerljivije, barem tako rezultati pokazuju i to mi je uvijek bilo žao u tenisu kad se desi, ali jbg, na kraju se konačan rezultat pika.
Đoković je pokazao tko zna koji put koliko je jak kad izgleda gotovo za njega i zbog tog mu svaka čast
Gledao sam cijeli mec i doslo mi je da zaplacem kad je Roger izbacio loptu u aut, mislim da je danas bio bolji od Noleta ali Nole je u kljucnim trenucima bio hladniji i spretniji. Svaka mu cast za titulu i drag mi je momak ali kako je Roger odigrao, to je bilo vanserijski koja lakoća igranja s 38 godina svaka mu cast i mislim da ne bi trebalo dovoditi u pitanje tko je teniski GOAT. Roger je imao sve u svojim rukama dvije meč lopte na svom servisu ali jednostavno nije htjelo kad je bilo potrebno, nadam se da ce jos igrat jer kad odu njih trojica a pogotovo Roger to vise nece biti to ovo je zlatno doba tenisa i nadam se da ce jos potrajat.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
Novak sva 3 svoja seta na tie-break, Roger svoje setove dobio lakše (posebno za 1:1).
Ali, setovi se broje.
Čestitke Novaku.
Bilo bi OK i da je Roger uzeo još jedan Wimbledon i povukao se na kraju sezone.
I ja sam imao neki feeling da će odmaj na uvođenju ovog novog pravila na 12-12 u 5. setu, to i desiti.
Uglavnom, odličan tenis.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Zanimljivo skroz: Federer 15 poena i 4 gema više osvojio.
Sigurno je bio bolji, ali kad je baš trebalo tu je Nole pokazao svoju mentalnu snagu, TB i onaj gem kada je RF imao dvije meč lopte, čak i kod 11-11 ona break lopta kada je Nole izašao na mrežu, a on ravno u njega...
https://twitter.com/gasparlanca/status/1150467894096146432
Bio je uzbudljiviji meč sa Nadalom, iako je kraće trajao. Nadal mu je uzeo jedan set sa 6-1. Đoković nije imao nijednu break loptu do pred kraj četvrtog seta, a vodio je 2-1 u setovima. I onda uzme taj prvi break, kad je Federer servirao za set. Srećom već mu je prije toga napravio dva breaka u tom setu. I onda se Đoković probudi u petom. Valjda je ovo bio predug meč za Federerove godine. Ali dobro se nosio. Vrati mu break, i onda mu uzme još jedan na 8-7. I propusti dvije vezane meč lopte na svoj servis. Tu je bio kraj. Na kraju Đoković dobije sa tri tie-breaka. Ko da je Karlović.
Dobro ga je Ljubičić pripremio.
Perica9 je napisao/la: 15.07.2019., 00:27
Jel možda tenis zaslužuje temu?
Slažem se i ja.
Otvorio bih je ja, ali se ne smatram dovoljnim znalcem za tenis. Bilo bi prikladno da neko od vas aktivniji u praćenju tenisa otvori s nekim uvodom ipak
Meni fali i boks tema, da ne ide sve u UFC+, a to bih mogao ja otvoriti.
Vettel-Ferrari je napisao/la: 15.07.2019., 11:18
Mislim da bi tu temu jednostavno trebalo preimenovati u "Borilački sportovi", zato i stoji ovo + u naslovu, ali slobodno otvoriš zasebnu ako imaš volje i vremena
Ma kakav uvod. Netreba nikakav uvod. "Ovdje mozemo pricati o svemu sta se tice tenisa" i gotovo.
Zna se za sta je ta tema. Nije to otvaranje nove utrke pa da treba poseban uvod
Vettel-Ferrari je napisao/la: 15.07.2019., 11:18
Mislim da bi tu temu jednostavno trebalo preimenovati u "Borilački sportovi", zato i stoji ovo + u naslovu, ali slobodno otvoriš zasebnu ako imaš volje i vremena
Ako možeš ti preimenovat je, ne bi loše bilo Nije da bi se pretjerano pisalo u boks temi, ali ovako mi pod UFC-om boks ne ide nikako, znam da je tu taj plus, ali boks je ipak mnogo stariji sport.
A tenis zaslužuje svoju temu, bez uvoda ili s uvodom. Mislim na kraju krajeva i nije uvod bitan, kad se pređe na druge stranice
AlkY je napisao/la: 15.07.2019., 17:01
Ma kakav uvod. Netreba nikakav uvod. "Ovdje mozemo pricati o svemu sta se tice tenisa" i gotovo.
Zna se za sta je ta tema. Nije to otvaranje nove utrke pa da treba poseban uvod