General tema

Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Onda govore da Djoko nije mentalno jak daj molim te. Kako je samo spašavao meč lopte.
Svaka čast Novače. Federer legenda, sa 37 godina ovako igrati tenis. :klanjam:

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
f1zd je napisao/la:Žene igrale 56 minuta jučer, a ova dvojica pet sati i dobiju jednake novce, a Serena se onda bori za jednakost :facepalm: :rofl:
Potpisslikaslika

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Roger nekako odjednom pao u zadnjih 15 minuta meca.. do tada je bio cak i bolji... Aseve tukao.. sa 40 nista na break loptu... I kad to nije iskoristio pao jejebg. Zao mi ga. Htio sam da dobije ali cetitke djiletu... Prejak je sta je je... Vrh i svaka mu cast!!

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Šteta što se završilo.
Znao sam čim su uveli ovo pravilo za tie-break, da će u*ebati neko sjajno finale.
Čestitke obojici :thumbs:

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Stvarno epski mec. Prvi put pravilo da se na 12:12 igra tie break , i odmah bude 12:12.

Ali nekako kad se to zavrsilo ipak je nekako bolji osjecaj kad se igra na 2 razlike gemova. Drukcije je sve. Nekako nema tu "tezinu". Bar ja imam takav osjecaj

EDIT:
A jesam nalupao ovih "nekako" , Stoka nepismena
slikaslika slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Nekako, kao da su nam ukrali nešto :trep:

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Skroz sam malo gledao uživo prijenos, ali sam pratio s vremena na vrijeme stanje na tablici, zadnji set i tie brake baš. I moram priznati da sam pravo iznenađen što je Federer uspio odigrati ovakav meč u 5 setova i +5 sati igre. Želio sam da uzme ovaj Wimledon i da se oprosti s njim u rukama, ali mu je Đoković uskratio to opet, šteta.

Drag mi je i Đoković, ali sam svim srcem želio da ovo Federer uzme i posebno mi je krivo što nije jer je meč otišao u peti set ovako daleko, a Federer je setove koje je uzeo dobio dosta uvjerljivije, barem tako rezultati pokazuju i to mi je uvijek bilo žao u tenisu kad se desi, ali jbg, na kraju se konačan rezultat pika.
Đoković je pokazao tko zna koji put koliko je jak kad izgleda gotovo za njega i zbog tog mu svaka čast :D

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Gledao sam cijeli mec i doslo mi je da zaplacem kad je Roger izbacio loptu u aut, mislim da je danas bio bolji od Noleta ali Nole je u kljucnim trenucima bio hladniji i spretniji. Svaka mu cast za titulu i drag mi je momak ali kako je Roger odigrao, to je bilo vanserijski koja lakoća igranja s 38 godina svaka mu cast i mislim da ne bi trebalo dovoditi u pitanje tko je teniski GOAT. Roger je imao sve u svojim rukama dvije meč lopte na svom servisu ali jednostavno nije htjelo kad je bilo potrebno, nadam se da ce jos igrat jer kad odu njih trojica a pogotovo Roger to vise nece biti to ovo je zlatno doba tenisa i nadam se da ce jos potrajat.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Perica9
Formula 1
Formula 1
Nemojte zaboraviti da je Djokovic igrao protiv Federera i 15 000 ljudi na tribinama :chill:
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Novak sva 3 svoja seta na tie-break, Roger svoje setove dobio lakše (posebno za 1:1).
Ali, setovi se broje.
Čestitke Novaku.
Bilo bi OK i da je Roger uzeo još jedan Wimbledon i povukao se na kraju sezone.
I ja sam imao neki feeling da će odmaj na uvođenju ovog novog pravila na 12-12 u 5. setu, to i desiti. :prcnjau:
Uglavnom, odličan tenis. :klanjam:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Zanimljivo skroz: Federer 15 poena i 4 gema više osvojio.
Sigurno je bio bolji, ali kad je baš trebalo tu je Nole pokazao svoju mentalnu snagu, TB i onaj gem kada je RF imao dvije meč lopte, čak i kod 11-11 ona break lopta kada je Nole izašao na mrežu, a on ravno u njega...
https://twitter.com/gasparlanca/status/1150467894096146432

Perica9
Formula 1
Formula 1
Jel možda tenis zaslužuje temu? :misli:
slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Slažem se.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Bio je uzbudljiviji meč sa Nadalom, iako je kraće trajao. Nadal mu je uzeo jedan set sa 6-1. Đoković nije imao nijednu break loptu do pred kraj četvrtog seta, a vodio je 2-1 u setovima. I onda uzme taj prvi break, kad je Federer servirao za set. Srećom već mu je prije toga napravio dva breaka u tom setu. I onda se Đoković probudi u petom. Valjda je ovo bio predug meč za Federerove godine. Ali dobro se nosio. Vrati mu break, i onda mu uzme još jedan na 8-7. I propusti dvije vezane meč lopte na svoj servis. Tu je bio kraj. Na kraju Đoković dobije sa tri tie-breaka. Ko da je Karlović. :mrgreen:
Dobro ga je Ljubičić pripremio. ;)

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Perica9 je napisao/la: 15.07.2019., 00:27 Jel možda tenis zaslužuje temu? :misli:
Slažem se i ja.
Otvorio bih je ja, ali se ne smatram dovoljnim znalcem za tenis. Bilo bi prikladno da neko od vas aktivniji u praćenju tenisa otvori s nekim uvodom ipak :)

Meni fali i boks tema, da ne ide sve u UFC+, a to bih mogao ja otvoriti.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Vettel-Ferrari je napisao/la: 15.07.2019., 11:18 Meni fali i boks tema, da ne ide sve u UFC+, a to bih mogao ja otvoriti.
Mislim da bi tu temu jednostavno trebalo preimenovati u "Borilački sportovi", zato i stoji ovo + u naslovu, ali slobodno otvoriš zasebnu ako imaš volje i vremena :)

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Mogu ja otvoriti tenis, samo ne znam što bih napisao u uvodu :mrgreen:
Mada ni u Nogomet-u ne piše ništa posebno jer stvarno nema smisla. Smislit ću nešto :D

AlkY
Formula 1
Formula 1
Navija za: McLaren
Ma kakav uvod. Netreba nikakav uvod. "Ovdje mozemo pricati o svemu sta se tice tenisa" i gotovo.
Zna se za sta je ta tema. Nije to otvaranje nove utrke pa da treba poseban uvod :D
slikaslika slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
croatic f1 je napisao/la: 15.07.2019., 16:47
Vettel-Ferrari je napisao/la: 15.07.2019., 11:18 Meni fali i boks tema, da ne ide sve u UFC+, a to bih mogao ja otvoriti.
Mislim da bi tu temu jednostavno trebalo preimenovati u "Borilački sportovi", zato i stoji ovo + u naslovu, ali slobodno otvoriš zasebnu ako imaš volje i vremena :)
Ako možeš ti preimenovat je, ne bi loše bilo :) Nije da bi se pretjerano pisalo u boks temi, ali ovako mi pod UFC-om boks ne ide nikako, znam da je tu taj plus, ali boks je ipak mnogo stariji sport.

A tenis zaslužuje svoju temu, bez uvoda ili s uvodom. Mislim na kraju krajeva i nije uvod bitan, kad se pređe na druge stranice :)

f1zd
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
AlkY je napisao/la: 15.07.2019., 17:01 Ma kakav uvod. Netreba nikakav uvod. "Ovdje mozemo pricati o svemu sta se tice tenisa" i gotovo.
Zna se za sta je ta tema. Nije to otvaranje nove utrke pa da treba poseban uvod :D
Evo, otvoreno.
https://www.f1puls.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=577
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡