Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Svima nam se to ponekad dogodi, nekakav bug se vuče u sustavu i ne mogu ga naći već mjesecima. 

- hattrick
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Pokušaj eliminirati ovaj problem:
Jel imaš kakav Cleaner (CCleaner) koji ti čisti kolačiće nakon gašenja preglednika ili restartanja kompa/mobitela? Čak se i u nekim preglednicima može nariktat da ti očisti međuspremik nakon gašenja preglednika. Ako imaš, onda moraš dodati linkove F1pulsa na bijelu listu (kao i sve stranice za koje želiš da ti zapamti login) u tom određenom programu koji ti čisti međuspremik. Tako je recimo kod mene situacija.
Jel imaš kakav Cleaner (CCleaner) koji ti čisti kolačiće nakon gašenja preglednika ili restartanja kompa/mobitela? Čak se i u nekim preglednicima može nariktat da ti očisti međuspremik nakon gašenja preglednika. Ako imaš, onda moraš dodati linkove F1pulsa na bijelu listu (kao i sve stranice za koje želiš da ti zapamti login) u tom određenom programu koji ti čisti međuspremik. Tako je recimo kod mene situacija.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Oni će se morati logirati opet, dok ne nađem rješenje 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
I meni, dajem zvjezdicama par dana da vidim jel stvar navike ili ne 

- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Slažem se s Franticom, Ante vraćaj srca nazad 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Evo još jedna mala promjena, nešto što mi je na umu otprilike od otvaranja portala prije dvije godine, a nikako da se uhvatim riješiti. Podkomentari se odsad mogu zatvoriti da izgleda preglednije, klik na ikonicu u gornjem desnom kutu svakog "parent" komentara 

- DaveGilmour
- Formula 2
Ante, kako se u komentarima na člancima rade citati?
Primjer: https://www.f1puls.com/20979/f1puls-por ... ment-43906
Primjer: https://www.f1puls.com/20979/f1puls-por ... ment-43906
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Tamo gdje pišeš komentare imaš odmah iznad polja za unos teksta - bold, italic, link i citat. 

- DaveGilmour
- Formula 2
Hvala!
Nemam pojma kako to nisam uspio primjetiti
Nemam pojma kako to nisam uspio primjetiti

- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Super si to uveo, ali možda bi bilo bolje da je ona strelica za skrivanje pored komentara koji će sakriti (i odgovore na njega), jer je ovako samo zbunjujuće kada imaš puno odgovora na komentare, pa se pogubiš u onim strelicama. Pošto je ideja vjerojatno s reddita, tamo je jako lijepo odrađen taj sistem, i tipke za skrivanje komentara su na savršenom mjestu, možda da naštimaš nešto slično, a ne da komanda bude iznad komentara čije će onda odgovore sakriti jer kada npr. avalon piše komentar onda je poteško za snaći se?avetma je napisao/la: 20.08.2017., 13:05 Evo još jedna mala promjena, nešto što mi je na umu otprilike od otvaranja portala prije dvije godine, a nikako da se uhvatim riješiti. Podkomentari se odsad mogu zatvoriti da izgleda preglednije, klik na ikonicu u gornjem desnom kutu svakog "parent" komentara![]()

Obrigado Felipe
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Gledaš preko mobitela ili desktop? Mobilna verzija zeza s cacheom pa se vidi više strelica nego je potrebno, nije još uhvaćen najsvježiji css. Možeš na silu to srediti sa čišćenjem cachea, a možeš pričekati par dana ili manijakalno udarati refresh, kako god.
Ako gledaš na desktopu - tu treba biti strelica u desnom kutu svakog "parent" komentara. Reddit to radi zgodno, ali kod njih i dalje vidiš jednu liniju s informacijama nakon što sakriješ taj komentar. To mi se ne sviđa, želim da se klikom na to sakrije sve što je unutar tog komentara, a ne on sam. Znači, ovako treba izgledati:

Vidiš točno kao na slici ili ti je nešto drukčije?

Ako gledaš na desktopu - tu treba biti strelica u desnom kutu svakog "parent" komentara. Reddit to radi zgodno, ali kod njih i dalje vidiš jednu liniju s informacijama nakon što sakriješ taj komentar. To mi se ne sviđa, želim da se klikom na to sakrije sve što je unutar tog komentara, a ne on sam. Znači, ovako treba izgledati:

Vidiš točno kao na slici ili ti je nešto drukčije?
- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Ne ne, nismo se razumijeli. Gledam sa desktopa i sve mi radi savrešno i vidim sve, već sam ti mislio reći da razmisliš o promjeni pozicije tih strelica, da ne bude iznad komentara već pored komentara ili ispod njega, mislim da bi bilo preglednije.
Zato sam i dao reddit kao primjer gdje je onaj minus ili plus pored komentara pa dobro znaš koji komentar zatvaraš.
Zato sam i dao reddit kao primjer gdje je onaj minus ili plus pored komentara pa dobro znaš koji komentar zatvaraš.
Obrigado Felipe
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Aha, to
Ne stoji, već je previše info s lijeve strane. Pogotovo kad mobilne verzije uhvate to, bit će kupus lijevo. Ovo mora onda ići desno, naviknut ćeš se, pitat ću te za kojih mjesec dana