Nekužim... zar ćemo bildat sa ovakvim postovima. Molim te nemoj krčit temu sa nepotrebnim stvarima... jedini post koji je Ok je ovaj sa screenovima odabira guma po stintovima... ovo sve srugo je "šity". Također ne kužim one fore sa tvojim "Piskom" na Sprdboxu, zar ti se to ne čini malo nedoraslo?
Nekako se bojim da bi sa tim stilom mogla pasti kvaliteta foruma.. ne treba nam GP1.hr No2. Što je sljedeće... gole tete u 4 u jutro?
@Alen13ASC: Ne treba svaku zelenu zastavu posebno popratiti. Napiši poruku kad se nešto dogodi ili kad misliš da je nešto vrijedno pažnje, live prijenos na forumu nije potreban i samo učini temu nepreglednom.
Što se tiče sprdboxa, neka piše tko što hoće, dok god nema spama i dok nije neukusno.
@vetma, do kad će @heat & @senja biti na prinudnom radu u rudniku BANovići?
Jbga, fali mi zemljaka....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Heat je na neodređeno, a senja nemam pojma ovako napamet, čini mi se da i on ima tu privilegiju. Čak je bila neka fora da me pitao prije nekih mjesec dana, pa sam mu rekao da ga skeniramo do kraja ljetne pauze i ako ne izvede nikakvu glupost dotad da ću mu skinut ban. I onda nije prošlo par dana i već se obrušio ne nekog i izazvao nered
zekohonda je napisao/la: 11.08.2017., 09:25
Ne mogu preko kompa poslati nista na portal niti na forum
Sad sam na mobu.
Baci komp.
I kupuj drugi.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Zayebaye se na poslu na F1pulsu.
I još se žali na firmin komp.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”