General tema

Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
f1zd je napisao/la:WSS. Potraži na Googleu.
Powered by Frantic ;)
Nije moglo brže :Dslika

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
LH44 je napisao/la: 03.07.2019., 03:42
f1zd je napisao/la:WSS. Potraži na Googleu.
Powered by Frantic ;)
Nije moglo brže :Dslika

Jesi probao? Meni ne radi, inst. sam i MX player što traži, ali neće ni jedan program, jel se mora još nešto napravit ili?

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
EDIT: Morao sam u postavkama :thumbs: ali opet dosta programa neće :gandalf:

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Majki2111 je napisao/la:
Da nastavim o šahu. Čovjek je izvrstan. A malo poznat. Hrvat iz Zagreba.
Da, super je lik. Hvala za njega, nisam ni znao da postoji. Onaj adagmatir mi je prenaporan. Ima uzasan glas i dosadan je sa stalno istim forama i recenicama.

Istina je da partije pokrije sasvim solidno i objasni. Tu nemam zamjerke alo on kao on mi nikako ne lezi... Stalno jedno te isto trkelja a glas katastrofa, preiritantan!

Stjepan radi fini posao, nadam se da ce uspjet postat GM iako nisam bas siguran. Vrlo tesko je to pogotovo kad se krene tako kasno ali ako ulozi 3x vise truda nego sto bi trebao da je krenuo sa 7 godina onda moze slika

Svakako, podupirem ga i volio bih da postane GM...

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

LH44
Formula 1
Formula 1
Sarma je napisao/la:EDIT: Morao sam u postavkama :thumbs: ali opet dosta programa neće :gandalf:
Meni je odmah sve instaliralo, poslije instalacije WSS me prebacilo direktno na trg. Play i skinuo MX Player, a programe nisam sve ni pokušavao, tako da ne znam, arene rade. Trebalo mi za Copu, nisam mogao zaspati pa reko da ne ustajem na mobu ću gledati, a Mobdro ne radi.

Kvaliteta je odlična :thumbs:

slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Bolja je od Mobdra @heat.
Kod mene se Mobdro (koliko-toliko) dobro "nosi" sa WSSom samo na mobu (za razilku od tebe), dok na tabletu i TV-ima WSS "dere" Mobdro.
Opet, ne znam da li je do signala, da li je do tipa mreže (mob je naravno wireless, kao i tablet, dok mi je jedan TV wireless, ali je drugi "mrežno uštekan u zid" :mrgreen: ), brzine (mada je to cca. 40 "ne znam tačno napisati jedinicu" :rofl: , tako da ne bi trebalo biti nikakvih problema) do samog uređaja, proizvođača,....
f1zd je napisao/la: 03.07.2019., 03:37
LH44 je napisao/la:Ne znam ko, ali neko je na forumu objavio aplikaciju sličnu mobdro, samo bolju od nje, pa ako nije problem da napiše o kojoj je aplikaciji riječ slika

WSS. Potraži na Googleu.
Powered by Frantic ;)
Hvala, ali mislim da je o WSSu ovdje prvi pisao @widowmaker, tako da njemu idu zahvale.
Čak se hvalio kako je pratio F1 (tj. sport, a možda i druge sadržaje) čak i na svadbama. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

LH44
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 03.07.2019., 14:27 (mob je naravno wireless, kao i tablet, dok mi je jedan TV wireless, ali je drugi ethernet "mrežno uštekan u zid" :mrgreen: ), brzine (mada je to cca. 40mbps "ne znam tačno napisati jedinicu" :rofl: , tako da ne bi trebalo biti nikakvih problema) do samog uređaja, proizvođača,....
f1zd je napisao/la: 03.07.2019., 03:37
LH44 je napisao/la:Ne znam ko, ali neko je na forumu objavio aplikaciju sličnu mobdro, samo bolju od nje, pa ako nije problem da napiše o kojoj je aplikaciji riječ slika

WSS. Potraži na Googleu.
Powered by Frantic ;)
Hvala, ali mislim da je o WSSu ovdje prvi pisao @widowmaker, tako da njemu idu zahvale.
Čak se hvalio kako je pratio F1 (tj. sport, a možda i druge sadržaje) čak i na svadbama. :mrgreen:
Mobdro je radi-ne radi, kako mu je ćeif, nekad bez problema, nekad malo zeza ali radi, a nekad nikako.

Hvala @widowmaker @Frantic i @f1zd, taman sad imam osiguranu alternativu ako F1TV opet bude morao vraćati pare 😁
slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Dobro sad @heat, ne pretjeruj
Znam ja šta je ethernet :gandalf:
Dok bi "jedinicu" vjerovatno pogrešno napisao u brzini.
Ali eto, i ti si trebao napisati M (veliko, za "Mega")
slika
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

LH44
Formula 1
Formula 1
I ja našao s kim ću se kačit'

slikaslika

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
zelot je napisao/la: 03.07.2019., 11:55 Da, super je lik. Hvala za njega, nisam ni znao da postoji. Onaj adagmatir mi je prenaporan. Ima uzasan glas i dosadan je sa stalno istim forama i recenicama.

Istina je da partije pokrije sasvim solidno i objasni. Tu nemam zamjerke alo on kao on mi nikako ne lezi... Stalno jedno te isto trkelja a glas katastrofa, preiritantan!

Stjepan radi fini posao, nadam se da ce uspjet postat GM iako nisam bas siguran. Vrlo tesko je to pogotovo kad se krene tako kasno ali ako ulozi 3x vise truda nego sto bi trebao da je krenuo sa 7 godina onda moze slika

Svakako, podupirem ga i volio bih da postane GM...

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

Ovaj je baš odličan govornik. Lijepo ga slušat. Bar se nasmiješ ili nešto, a i priča tok misli kako razmišlja. Kad netko surovo komentira partije današnje velemajstora, meni koji nikad nisam pročitao niti jednu knjigu o šahu i koji ne znam niti teoriju poteza, sve naučio preko vježbe, onda mi je agadmator suhoparan nekako. Ovaj ima baš sve. :)
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Odletio Čilić... 46 neforsiranih grešaka, 12 propuštenih break lopti. Izgleda da se njemu više neda igrati tenis.

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Očekivano. Gledam sad Kyrgiosa i Nadala. Lik se zajebava a evo uzet će drugi set :rofl:

Kakav je to majmun...

f1zd
Sad se namjerno izmaknuo pred Nadalov servis i namjerno izgubio gem...treba njega namlatit..

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
On je posebna sorta ljudi.

Perica9
Formula 1
Formula 1
Ne znam za vas , ali on je meni legenda :klanjam: :rofl:
slika

Widowmaker
Karting
Karting
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Mclaren
Frantic je napisao/la: 03.07.2019., 14:27 Hvala, ali mislim da je o WSSu ovdje prvi pisao @widowmaker, tako da njemu idu zahvale.
To je bilo davno dok su me još zvali na svadbe :D
Sad sam uzeo IPTV od kineza sa aliexpressa. 15-ak dolara za 6 mjeseci, ima sve moguće kanale iz čitavog svijeta uključujući i preko 200 sa naših prostora. Za sad se nije desilo da nešto od onog što sam htio gledati nije radilo. Mada ja to koristim maksimalno 3-4 puta mjesečno po sat-dva tako da možda i nisam mjerodavan tester. Kvaliteta sasvim zadovoljavajuća za tu lovu. Ako nekom bude trebao link mogu postaviti ili poslati na PM.

f1zd
Meni su legende Monfils ili Tsonga. Čak i Đoković, oni zabave publike bez preseravanja. Kyrgios je samo razmažen.

Perica9
Formula 1
Formula 1
f1zd je napisao/la: 04.07.2019., 23:08 Meni su legende Monfils ili Tsonga. Čak i Đoković, oni zabave publike bez preseravanja. Kyrgios je samo razmažen.
U tu finu ekipicu bi mogao i Dustin Brown :)
slika

f1zd
Perica9 je napisao/la:
f1zd je napisao/la: 04.07.2019., 23:08 Meni su legende Monfils ili Tsonga. Čak i Đoković, oni zabave publike bez preseravanja. Kyrgios je samo razmažen.
U tu finu ekipicu bi mogao i Dustin Brown :)
Da, njega sam se baš sjetio nakon što sam bio napisao post. Ja doslovno tog lika nikad nisam vidio da igra bilo gdje osim na travi :rofl:

fjaka
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: jordan
fjaka je napisao/la: 17.06.2019., 23:11 a forumašica lady?
bunp
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡