Red Bull Racing

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

majic13
Karting
Karting
S nama već: 6 god 10 mj
Vizualno nema nekih ogromnih razlika na side podsima. Iskreno ocekivao sam vece razlike s obzirom da najavljuju 2 desetinke brzi bolid.

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
https://twitter.com/AlbertFabrega/status/1682053914307248131 https://twitter.com/AlbertFabrega/status/1682060188646342656
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Maxi09
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Red Bull
majic13 je napisao/la: 20.07.2023., 18:33 Vizualno nema nekih ogromnih razlika na side podsima. Iskreno ocekivao sam vece razlike s obzirom da najavljuju 2 desetinke brzi bolid.
Kako ne? Suzili su usise maksimalno da bi dobili bolji protok zraka ispod tih usisa. Slično su napravili u Baku i dobili par desetinki.

majic13
Karting
Karting
S nama već: 6 god 10 mj
Maxi09 je napisao/la: 21.07.2023., 09:50
majic13 je napisao/la: 20.07.2023., 18:33 Vizualno nema nekih ogromnih razlika na side podsima. Iskreno ocekivao sam vece razlike s obzirom da najavljuju 2 desetinke brzi bolid.
Kako ne? Suzili su usise maksimalno da bi dobili bolji protok zraka ispod tih usisa. Slično su napravili u Baku i dobili par desetinki.
Ma znam, nego bile su price da ce bolid navodno izgledat spektakularno pa sam nekako ocekivao vece razlike. :lolz:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
slika
slika
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Vidim da se ovih dana spomninje 20 sekundi ili vise na spa izmedju SP i MV.

Besmisleno, Max je gazio sim krugove. Izivljavo se sa svojem vjestinama. Perez ni u jednom momentu nije pritiskao, jer ga je RB postavio na moguce mjesto sa DR. Vidi se kao je promjenio narativ (Perez). Jer, nema ugovor da ide u AT.

Dakle, gledati tu razliku je povrsno. Perez je bolji od toga.
Mislim da rb mora raditi na tome, jer je pritisak povrsne javnosti velik. Moraju kreirati 2016 jer ce ih shebati ovaj pristup. Lobirat ce ih ako to ne urade.
No!

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
vlado je napisao/la: 02.08.2023., 00:33 Besmisleno, Max je gazio sim krugove.
Dakle, gledati tu razliku je povrsno.
Perez je bolji od toga.
Za bold -nije

Pa i je i nije, ovisi sta pokusavas zagovarat.

Lewisov FL (1:47.3)je 1,6 sekundi brzi od Maxovog kojeg je on napravio nakon novog seta guma za sto su mu prigovarali da je previse uzeo gume u prvom krugu a svi ostali su bili iznad 1:50.

Nije moga bit u pola sekunde s krugom dok je bio ispred Maxa.

Checo mora imat sve na svojoj strani odredjeni vikend a da bi uopce bio na mapi a da bi bio u igri za pobjedu Max mora imati problema.
Fino Alla Fine

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
vlado je napisao/la: 02.08.2023., 00:33 ...........
Mislim da rb mora raditi na tome, jer je pritisak povrsne javnosti velik. Moraju kreirati 2016 jer ce ih shebati ovaj pristup. Lobirat ce ih ako to ne urade.
Nema ništa od te 2016. Ne može Perez povući, niti je na razini Rosberga.
Rješenje za F1 ( Liberty Media i FIA-u), je kod SUPER dominatnih bolida obavezno staviti dva vozača iste ( ili približno slične ) kvalitete u takav bolid - sjetimo se 2007. U tom slučaju je momčad na mukama, ali zanimljivost prvenstva je zagarantirana.
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Crash, ciljam na Maxove vožnje i pristup. Čovjek vezi na jednom drugom nivou od svih ostalih. Kao u simu da je, u čemu je vjerovatno dok ovo pišem. Npr. Austrija.

Želim da se sve ovo nastavi zasluženo od RB-a bez nekih vanjskih uticaja kao sto su Lewis i Toto.

Srećom, Vasseur ima zdravo mišljenje o ovome sto RB sa Maxim radi. Ali mislim da gore navedeni imaju daleko veći uticaj.
No!

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
vlado je napisao/la: 02.08.2023., 07:57 Čovjek vezi na jednom drugom nivou od svih ostalih. Kao u simu da je, u čemu je vjerovatno dok ovo pišem. Npr. Austrija.
Vozi odlicno opcenito a kad je solo naprijed, vozi kao i vecina velikih vozaca koji imaju takav komfor.. Flawless

RB se do sad pokaza imunim, iznad tih vanjskih utjecaja za razliku od recimo Ferrarija..
Fino Alla Fine

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
ne znam jel 100% istina al sam na instagramu vidio da je horner rekao perezu prije kvala da ako ne bude u top 3 da nece pricat s njim cijeli vikned :lolz:

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda

Max se razboli, De Vries uleti na njegovo mjesto i izdominira Pereza na njegovom terenu za prvu pobjedu u karijeri. :zubo:

Inače, objašnjenje kako i zašto:
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
horner danas:
''From Helmut’s perspective, he’s apologised. He’s not an employee of Red Bull Racing, so in terms of why didn’t we put out a statement? He’s part of the wider Red Bull group and the group issued that apology through the ServusTV channel.”''

red bull racing danas:
https://find-and-update.company-informa ... 5/officers

:facepalm:

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
I danas je potvrdio da je Perez siguran za sljedecu godinu. RB je kao meksicka sapunica. Pokusali ga se rijesiti a Marko mu minimalno osigurao sljedecu godinu. Ja ocekujem i vise, ne vjerujem da Perez ovo nece iskoristiti. I ne treba.

Kako se RB sjebao sa Markom je gotovo nevjerovatno. Tako je tesko voditi veliku organizaciju...
No!

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
vlado je napisao/la: 15.09.2023., 15:59 I danas je potvrdio da je Perez siguran za sljedecu godinu. RB je kao meksicka sapunica. Pokusali ga se rijesiti a Marko mu minimalno osigurao sljedecu godinu. Ja ocekujem i vise, ne vjerujem da Perez ovo nece iskoristiti. I ne treba.

Kako se RB sjebao sa Markom je gotovo nevjerovatno. Tako je tesko voditi veliku organizaciju...
P.S Bukvalno su sebi unistili najbolju sezonu neke momcadi ikada. Apsolutno strasno. Ko ih hebe na kraju dana.
No!

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
Ma kaj bi se sjebali.... U nedjelju više nitko neće spominjati Marka i "južnoamerikanca"... FIA će odvalit neku opomenu i to će biti to.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡