Evo, aktivirao sam tu opciju. Samo klik na korisnika koji te živcira, i imaš opciju dodavanja na ignore listu i više ti se neće prikazivati njegove poruke.
Jester je napisao/la: 27.07.2017., 11:47
Odlično . Zahvaljujem
Ko te bolan nervira, jebemu miša??
Zar toliko da ga moraš na "ignore" listu?
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Evo nove donacije, Jester produljio život portala za mjesec dana iako je već premium donator! Sad ćemo trebati izmisliti nešto kao Pirelli, ultra super premium
Ovo nas sad drži u plusu do Suzuke otprilike. Još malo i cijela sezona pokrivena Svaka čast
Dobro je što postoje donatori, ali to nije dugotrajno rješenje......
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Jbga, ja kad bi produžio život portala za mjesec, i ako bi žena kojim slučajem (ned'o Bog) saznala kakva je cifra, ......, brrrrrrrrr
Nije to toliko puno, ali mislimda bi me skalpirala.
Zato moram pomalo, donacije za dan-dva i to nakon što prođe vremena.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
zekohonda je napisao/la: 28.07.2017., 09:42
a piše ti kad ideš donirat.
1 mjesec = 100 eura.
Kud ide tih 100€, kada već smijem pitati?
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
avetma je napisao/la: 28.07.2017., 12:17
Većina na hosting, u slučaju viška ( ) u marketing na FB.
Sent from my PRO 5 using Tapatalk
Skromno sa vaše strane, kolege. Nadam se da će vaš entuzijazam potrajati, jer ova stranica u načelu ne ovisi o novcu - nego o vama.
Nisam ja ništa novo rekao - nadam se da ćete uspjeti. I ja pripremam jedan tekst za ljetnu pauzu - nadam se da ću uspjeti u suradnji sa kolegom Marko Rakić.