Lewis Hamilton
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Pa kakve veze ima po tome i Hirscher sa sportašem kada ovisi o skijama i serviseru te treneru? I samo da nadodam kako se nitko nije bunio kada je Schumacher 3 godine za redom bio europski sportaš godine.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Kako znas da se nitko od nas nije bunio?Dani je napisao/la: 29.12.2019., 01:29 Pa kakve veze ima po tome i Hirscher sa sportašem kada ovisi o skijama i serviseru te treneru? I samo da nadodam kako se nitko nije bunio kada je Schumacher 3 godine za redom bio europski sportaš godine.
Fino Alla Fine
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Jel tko spomenuo tebe? Ali ne, nije bilo nikakve pobune jer je zaslužio kao i Hamilton. Po tome jedino šahisti zaslužuju tu nagradu.CrashOverride je napisao/la: 29.12.2019., 09:16Kako znas da se nitko od nas nije bunio?Dani je napisao/la: 29.12.2019., 01:29 Pa kakve veze ima po tome i Hirscher sa sportašem kada ovisi o skijama i serviseru te treneru? I samo da nadodam kako se nitko nije bunio kada je Schumacher 3 godine za redom bio europski sportaš godine.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Trolas kao o obicno..Dani je napisao/la: 29.12.2019., 10:33Jel tko spomenuo tebe? Ali ne, nije bilo nikakve pobune jer je zaslužio kao i Hamilton. Po tome jedino šahisti zaslužuju tu nagradu.CrashOverride je napisao/la: 29.12.2019., 09:16Kako znas da se nitko od nas nije bunio?Dani je napisao/la: 29.12.2019., 01:29 Pa kakve veze ima po tome i Hirscher sa sportašem kada ovisi o skijama i serviseru te treneru? I samo da nadodam kako se nitko nije bunio kada je Schumacher 3 godine za redom bio europski sportaš godine.
U svakom slucaju ju vise zasluzuju spomenuti skijas i tenisac..
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Kao što reče @Slawen, ne znam kako neko može porediti skije sa bolidom?
A nekad kada je MS uzimao titule najboljeg sportiste Evrope (da budem iskren, ne znam ni kada je to bilo, vjerovatno počekom milenija), možda tada nije bilo nikakvih "pandana" današnjem Hirscheru ili Nadalu. Na kraju, možda ni te MSove titule nisu "zaslužene".
Čudi me samo kako dosad niko nije pomenuo da je Vettel "čak" dva puta (ukoliko me pamćenje dobro služi) bio izabran za evropskog sportistu godine.

A nekad kada je MS uzimao titule najboljeg sportiste Evrope (da budem iskren, ne znam ni kada je to bilo, vjerovatno počekom milenija), možda tada nije bilo nikakvih "pandana" današnjem Hirscheru ili Nadalu. Na kraju, možda ni te MSove titule nisu "zaslužene".

Čudi me samo kako dosad niko nije pomenuo da je Vettel "čak" dva puta (ukoliko me pamćenje dobro služi) bio izabran za evropskog sportistu godine.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
Pokusavam da skontam smisao ove rečenice, ali mi nikako ne ide.Dani je napisao/la: 29.12.2019., 01:29 Pa kakve veze ima po tome i Hirscher sa sportašem kada ovisi o skijama i serviseru te treneru?
Zar mislis tehnologiju skija ne može jedan Ivica Kostelić ili bilo koji skijas sebi priuštiti?
Iza svakog sportiste stoji kamara ljudi, tj strucnog staba koji čini sportaša jacim, ali kada izadje na megdan sa ostalim takmicarima, tu je samo on i niko vise.
Nezahvalno je porediti tehnologiju F1 sa ostalom tehnologijom... Hamilton je dominantan ukoliko je i Mercedes dominantan. Hamilton ne može voziti brže ako njegov bolid ne dozvoljava isto.
Stavi Hamiltona u Sauber ili Toro Rosso, može biti u bodovima i to bi se slavilo kao uspjeh, ali nikako za najboljeg sportistu europe??? Dok vjerujem ovom dvojcu gore u mahu samopuzdanja i velike forme pobjediti će svakoga, sa bilo kakvim skijama i reketom. Jedino ako je reket bez mreže ili skije sa ekserima...
I opet da me se pogrešno ne shvati, ja sam rekao da je Hamilton najbolji vozač ne europe već svijeta u ovom trenutku, ako govorimo o auto-moto sportu, ali generalno kao sportašu, to nidje veze...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Relax, ... bezveze pizidite ... Nagrada se dodjeljuje na osnovu broja glasova iz 27 nacionalnih agencija (nema Velike Britanije), a ne na osnovu vašeg subjektivnog mišljenja, ko šta kako i zašto zaslužuje odnosno ne zaslužuje ovu nagradu.
Nisu ni do sada samo individualaci osvajali ovu nagradu, što znači da se ocjenjuje dostignuće koje je taj sportaš osvojio. Da li je imao pomoć (i koliku) pomoć tima očito da to nije kriterij.
Ja također mu ne bih dao ovu nagradu ove godine, prošle sezone je možda trebao dobiti prije nego ove.
Nije ovo neka baš reprezentativna nagrada, koja će "nasekirati" bilo kojeg od gore spomenutih sportaša, zato što je nisu dobili.
Nisu ni do sada samo individualaci osvajali ovu nagradu, što znači da se ocjenjuje dostignuće koje je taj sportaš osvojio. Da li je imao pomoć (i koliku) pomoć tima očito da to nije kriterij.
Ja također mu ne bih dao ovu nagradu ove godine, prošle sezone je možda trebao dobiti prije nego ove.
Nije ovo neka baš reprezentativna nagrada, koja će "nasekirati" bilo kojeg od gore spomenutih sportaša, zato što je nisu dobili.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ma nije stvar u tome da neko πzdi, već jednostavno mišljenje jebemu miša, prošle godine je Lewis trebao fakat dobiti tu nagradu, odvezao je sezonu karijere, ali ove godine po meni je tu nagradu zaslužio Marquez nisam toliko pratio Moto GP svaku trku, ali ono što sam vidio i krajnji rezultat u konkurentnoj sezoni, po meni je on to trebao da dobije, a nekome ko prati tenis i skijanje su to Nadal ili Hircsher.

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Dečki, pratimo mi premalo sportaša da bismo mogli reći točno tko je trebao dobiti nagradu. Činjenica je da ju je dobio Lewis ove godine i to je to. Šesti naslov prvaka, samo jedan čovjek u povijesti ima više, sezona bez bitnijih grešaka, konstatno na visokom nivou što nije lako ni u Mercedesu postići. Nema se tu šta puno dodati. Izbor možda je ziceraški ali nitko bar ne može reći da je subjektivno ili ne zasluženo.
"What a little star." May 26, 2012.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Vidim jutros kod njeg na Twitteru to i zapitah se da li je moguće zbog tih zastrašujući požara u Australiji da se ne održi utrka ove sezone u Australiji. Iako Melbourne i njegova okolina nisu najkritičnije područje, ali svejedno ako požari nastave harati Australijom ne bih me iznenadilo da se utrka dovede u pitanje.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Hebes pucanje.. Majica je topčina 

Fino Alla Fine
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Hamiltonova karijera je vrlo lako mogla otići u skroz drugačijem smjeru.
Nick Fry otkriva kako je Hamilton bio na radaru Honde. Vjerovatno bi tamo i završio u slučaju da nije dobio mjesto u McLarenu 2007.
Do pravih pregovora nije došlo jer je McLaren ipak ponudio ugovor.
Također objašnjava na koji je način Lauda odigrao značajnu ulogu u dovođenju Hamiltona u Mercedes.
https://www.motorsport-total.com/formel ... n-20012206
Ovo je dušu dalo za ŠBBKBB priče.
Nick Fry otkriva kako je Hamilton bio na radaru Honde. Vjerovatno bi tamo i završio u slučaju da nije dobio mjesto u McLarenu 2007.
Do pravih pregovora nije došlo jer je McLaren ipak ponudio ugovor.
Također objašnjava na koji je način Lauda odigrao značajnu ulogu u dovođenju Hamiltona u Mercedes.
https://www.motorsport-total.com/formel ... n-20012206
Ovo je dušu dalo za ŠBBKBB priče.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
2006. mclaren završava na 3. mjestu, honda na 4.
s obzirom da situaciju u naredne dvije godine....mudro je postupio.
s obzirom da situaciju u naredne dvije godine....mudro je postupio.

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.