Sebastian Vettel
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Marko kaze da bi Seb trebo dat nogu Ferrariju
https://www.planetf1.com/news/marko-tel ... YbVsuwabhk
https://www.planetf1.com/news/marko-tel ... YbVsuwabhk
Fino Alla Fine
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
+prateca ekipa iz Benetona. Koliko trka su dobili na taktici, brzim boksovima (tokom 1995 znali su i po 3 sekunde brze obavljati boks od Vilijamsa).pigmalion je napisao/la: 16.07.2019., 16:39 Ferrari je svetinja kao i Hajduk, i dok god je tako - nema pomaka prema boljemu. Ja ne znam što bi bilo sa Ferrarijem, da Michael Schumacher nije stigao 1996.?
Ferrariju pod hitno treba netko kao mladi Michael Schumacher, ali imam osjećaj da se to neće dogoditi slijedećih 50 godina.
Sebastian Vettel je podsjećao na Michaela, očekivalo se da je on novi Kaiser,....... ali, premekan je Seb.
Možda, MOŽDA bi Lewis Hamilton digao Ferrari iz letargije i inertnosti?
Dakle, Lewis+Toto+James u Ferrari i to je to. Ne salim se

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Max (on i ne mora, ima Charles) + Adrian (on bi moro) + Christian (mada može i Guenther).
Dakle, u principu, vozač ne mora, ima Ferrari materijal.
I definitivno nogirati Lorda Ruedu, džaba ti sve, ako on ostane....
Dakle, u principu, vozač ne mora, ima Ferrari materijal.
I definitivno nogirati Lorda Ruedu, džaba ti sve, ako on ostane....

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Bernd Schneider, the most successful DTM driver with five titles and 43 victories, is a guest of Mercedes this weekend to celebrate “125 Years of Motorsport”.
To mark the occasion Sebastian wears Bernd’s helmet design this weekend.

To mark the occasion Sebastian wears Bernd’s helmet design this weekend.

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Nedavno se pričalo o Vettelovoj penziji. Ali nešto kontam, mogla bi mu ova pravila od 2021. sa ground effectom leći ko budali šamar, u smislu njegovog stila vožnje. Pitam se kako će ti bolidi držati po kiši. Možda ih budu pustili da se utrkuju i po većem pljusku.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
A dobro to ne znamo kome će ležati nova pravila...svi se oni nekako prilagode na ovaj ili onaj način.Pastor je napisao/la: 30.07.2019., 21:25 Nedavno se pričalo o Vettelovoj penziji. Ali nešto kontam, mogla bi mu ova pravila od 2021. sa ground effectom leći ko budali šamar, u smislu njegovog stila vožnje. Pitam se kako će ti bolidi držati po kiši. Možda ih budu pustili da se utrkuju i po većem pljusku.
Naravno da Seb više voli lagane, okretne bolide itd...
Što se tiče kiše, mislim da će biti puno gore, jer biti će više spreja koji će se dizati zbog velikih tunela ispod bolida...to će biti ko usisivač, sve će dizati u zrak...ali mislim da će se i staza brže sušiti zbog protoka zraka ispod bolida.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Ma dobro, vidljivost je svakako loša kad se voziš direkt iza drugog, ali bi bolidi trebali bolje prijanjati, i manje bi proklizavali. A što se tiče Vettela, mislim ono kako kažu da mu odgovara dobar zadnji kraj, da bi sa ovim pravilima trebao imati potpuno povjerenje u taj zadnji kraj. Tako da bi mogao raditi čuda. Vettel je svakako jedan od najboljih. A ako bi imao veliko povjerenje u bolid, mogao bi pružati maksimum koji se može ostavriti sa tim bolidom. Cijela podnica će biti jedan veliki difuzor.Ferrari je napisao/la: 31.07.2019., 00:38A dobro to ne znamo kome će ležati nova pravila...svi se oni nekako prilagode na ovaj ili onaj način.Pastor je napisao/la: 30.07.2019., 21:25 Nedavno se pričalo o Vettelovoj penziji. Ali nešto kontam, mogla bi mu ova pravila od 2021. sa ground effectom leći ko budali šamar, u smislu njegovog stila vožnje. Pitam se kako će ti bolidi držati po kiši. Možda ih budu pustili da se utrkuju i po većem pljusku.
Naravno da Seb više voli lagane, okretne bolide itd...
Što se tiče kiše, mislim da će biti puno gore, jer biti će više spreja koji će se dizati zbog velikih tunela ispod bolida...to će biti ko usisivač, sve će dizati u zrak...ali mislim da će se i staza brže sušiti zbog protoka zraka ispod bolida.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Joj, ja imam osjećaj da će Adrian opet napraviti čaroliju.
Koliko god i po novim pravilima i takva (nova) podnica imala ograničenja, mislim da će Adrian izvući "ono nešto"....
Koliko god i po novim pravilima i takva (nova) podnica imala ograničenja, mislim da će Adrian izvući "ono nešto"....

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Vettel je u Njemačkoj imao krpicu sa kojom je "čistio" volan, kacigu itd....

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Genijalno, pobrinuo se da mu ove godine volan ne isklizne iz ruke

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg

Bez zajebancije, respekt Vettelu za ovakav detalj