I dalje dajem prednost Indiani.. Jbg.. Navijacki
Košarka
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
- Navija za: Ferrari
Ja isto volim kad se gine timski, bez forsiranja kad ne ide ali da fali jedan lik kao Kyrie kako rece kolega, da zavrsi kad treba..
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Indiana se trudi ne uzet cetvrto mjesto izgleda.. 
Booker 48 poena
Harden 50, uz odlicnu tricu 7-23 i standardnih 20ak slobodnih

Booker 48 poena

Harden 50, uz odlicnu tricu 7-23 i standardnih 20ak slobodnih

Fino Alla Fine
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Nije ni Boston puno bolji, od Netsa izgube.
Booker gura statistiku, bezveze totalno. Harden smiješan, kao i inače, lik uzima toliko pokušaja za tri da je to preglupo. I sad će on stvorit neke mitove o sebi zbog te statistike, a ima u ligi barem 10 igrača koje bih uzeo prije njega. Daleko od toga da je loš, ali po meni ni blizu za mvp
Booker gura statistiku, bezveze totalno. Harden smiješan, kao i inače, lik uzima toliko pokušaja za tri da je to preglupo. I sad će on stvorit neke mitove o sebi zbog te statistike, a ima u ligi barem 10 igrača koje bih uzeo prije njega. Daleko od toga da je loš, ali po meni ni blizu za mvp
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ima ih 10 koje bih uzeo prije njega na njegovoj poziciji 

Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Nakon 02.02.1968. kada Wilt imao 22p, 25s i 21a, Westbrook je sinoć u pobjedi protiv Lakersa 119-103, ostvario tek drugu ikada tekmu sa 20-20-20 učinkom. Kod njega je bio slučaj 20-20-21.
Liku su potrebne još samo 3 asistencije u naredne 4 tekme da treću godinu zaredom ima triple-double prosjek.

Liku su potrebne još samo 3 asistencije u naredne 4 tekme da treću godinu zaredom ima triple-double prosjek.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Slazem se, covjek je stroj. Najbolji two-way igrac u ligi. MVP definitivnoSarma je napisao/la: 05.04.2019., 10:15 Definitivno MVP![]()
Giannis is the first player to have 45 points, 10 rebounds, 5 assists and ZERO turnovers in a single game since Michael Jordan in 1989.
![]()
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
4 blokade na Embiidu, svaka čast.
Rocketsi su opet snažni kao prošle sezone, ali Warriorsi sad imaju i Cousinsa, tako da stvarno teško nešto pokraj njih, pogotovo druge ekipe na zapadu.
Istok će biti ludnica. Jaki Bucksi i Raptorsi, Phila isto ima dobru postavu, pitanje je kako će se snać. Celticsi enigma, mogu svakog proć, a mogu i odmah ispast od Indiane.
Rocketsi su opet snažni kao prošle sezone, ali Warriorsi sad imaju i Cousinsa, tako da stvarno teško nešto pokraj njih, pogotovo druge ekipe na zapadu.
Istok će biti ludnica. Jaki Bucksi i Raptorsi, Phila isto ima dobru postavu, pitanje je kako će se snać. Celticsi enigma, mogu svakog proć, a mogu i odmah ispast od Indiane.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ma ispadaju odmah od Indiane
Nije to za njih ..
Sutra/prekosutra ce im uzet cetvrto mjesto i rjesit ce to u 6 tekmi u PO

Sutra/prekosutra ce im uzet cetvrto mjesto i rjesit ce to u 6 tekmi u PO

Fino Alla Fine
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Crash
I da sam neutralan u tom dvoboju, navijao bih za Boston jer se mogu bolje nositi s jačim momčadima.

I da sam neutralan u tom dvoboju, navijao bih za Boston jer se mogu bolje nositi s jačim momčadima.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Tko dobije Indianu prvom krugu ide u finale istoka
Da pokvare statistiku, ove godine ce oni proci u drugu rundu sa cetvrtog mjesta
Trebalo bi trejdat Oladipa za sljedecu sezonu 

Fino Alla Fine
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Razvalio Boston večeras, a Hayward oživio taman kad sam ga "pokopao" nekidan. Ovogodišnje doigravanje na istoku će biti ludnica, zapad je nažalost riješen već.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
U gradskom derbiju, Lakersi (u za njih nebitnoj tekmi) porazili Clipperse, a prva petorka im je bila Rondo, KCP, Caruso, Mo, Mcgee, a James, Ingram, Kuzma, Ball, Chandler, Bullock i Stephenson su ili povrijeđeni ili su jednostavno odmarali i propustili tekmu.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Kontrola skoro cijelu tekmu.. Odusto sam sredinom trece, prekrizio neki comeback.. Boston izdominiro, bili su na oko 60 % suta kad sam otiso spavat..Explorer je napisao/la: 06.04.2019., 08:41 Razvalio Boston večeras, a Hayward oživio taman kad sam ga "pokopao" nekidan. Ovogodišnje doigravanje na istoku će biti ludnica, zapad je nažalost riješen već.
Fino Alla Fine
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Ja baš gledam po faceu da vidim hoće li itko primijetiti. Za sad nitko, niti naši domaći portali. On ima strašan potencijal, ali izgleda da nije dovoljno marljiv da bude takav cijelu sezonu. Šarić je isto imao jako dobru večer, dok je Bogdanović bio kriminalan večeras, samo četiri poena.