https://twitter.com/hlawiczka/status/577074127598682113
https://twitter.com/hlawiczka/status/577019582470295552
Pogledajte vi ovo... Ha!?!?!

Bravo bravo bravo Ferrari.
Iako javna je tajna da Mercedes može jače i brže ako je potrebno.
Nego baš su me zaintrigirale izjave glavešina iz RB-a. Ovo o napuštanju F1 je dno dna. Možda je samo prijetnja, ali ponašaju se ko pizde. U potpunosti razumijem da je Mercedes prejak i da ne vidim zatvaranje ovog zasotatka do sljedeće promjene pravila (da barem griješim), ali biti takva piz..... i prijetiti odlaskom zato što njihov proizvođač nije napravio dobar posao koji je btw prijetio odlaskom ako se ne uvedu novi motori, je naprosto smiješno.
Jel ta gospoda mogu odgovoriti a što je sa malim momčadima? Jel oni trebaju izaći iz F1 jer im netko nije ispunio želju? Pa te male momčadi imaju iz godine u godinu probleme i svejedno su tu. Te male momčadi moraju izmisliti toplu vodu da bi postale F1 pobjednik, a da ne govorim o osvajanju naslova.
Red Bull je potučen do nogu i danas ih je posebno zabolilo to što su gledali u Sauberov mjenjač.
S obzirom da su se pojavile glasine da je Renault zaintersiran za kupovinu Toro Rossa sasvim je realno da Renault vidi svoju budućnost u F1, bilo kako proizvođač PU, bilo da su konstruktori. Doveli su stručnjaka za motor i vjerojatno razmišljaju na duže staze. Pretpostavljam da smatraju da će im trebati barem dvije sezone da zatvore razmak za Mercedesom, ali ovoj drugoj strani se jako žuri.
Jedino pitanje koje se ovdje postavlja da ako su odlučili za kupovinu F1 momčadi, da li je to zbog toga što RB ima drugačije planove (spominje se ulazak Audija ili proizvodnja vlastitog PU) ili jednostavno žele imati svoju momčad.
E sad ako žele imati vlastitu momčad, a npr. RB nema alternativno riješenje, onda je RB prošlost u sljedećih par sezona.
Ono što me također zaintrigiralo je izjava Masse. Dakle Massa se pita da li Williams ima isti pkaet pod poklopcem kao i Mercedes. Mislim da sam tako nešto već spomenuo u svojim prijašnjim postovima tijekom testova (nezz da li ovdje ili na drugom forumu).
Da budem iskren meni je i dalje nevjerojatno da tvornički Mercedes ima 1.3 sec prednosti pred Williamsom. Kako čovječe? Pa nemreš mi reći da ovi imaju "smeće" od šasije.
Jer pazi ti to, onaj jazavac Hill kaže kako Mercedes mora pomoći Williamsu zbog Ferrarija (jel.. da Williams bude tampon zona između Merca i Ferrarija). A što je bilo do sada? Nezz... stvarno neznam što bih o tome sada mislio.