MotoGP

🏍️ Sve teme vezane uz MotoGP.

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Jos par minuta i pocinje a staza je mokra idealni uvjeti za Rossia.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

alonso5
Formula 1
Formula 1
Vodis skoro cijelu utrku i onda se nadje Pedrosa koji vozi nevjerovatna vremena a Lorenzu su vjerovatno gume otisle.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Dani Vanzemaljac Pedrosa! Dobrodošao nazad u ekipu! :jupije:
Obrigado Felipe

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
alonso5 je napisao/la:Vodis skoro cijelu utrku i onda se nadje Pedrosa koji vozi nevjerovatna vremena a Lorenzu su vjerovatno gume otisle.
Svima su gume bile u banani, čak su se i kod Pedrose počele raspadati, ali vjerojatno su Lorenzove bile u najgorem stanju.

Anyway, svaka čast Daniju, prva pobjeda ove sezone! :party:
Izgleda se napokon vratio u staru formu, vratio se naš stari Dani, vidjeli smo to još u Aragonu protiv Rossija, a danas protiv svih :) Zbilja se nadam da će Dani nastaviti u tom ritmu i da će 2016. biti u borbi za naslov.

Vale na kraju ipak ispred Lorenza, tko bi rekao nakon što je Jorge odjurio naprijed kao što to uvijek radi. Ona greška kad mu se Rossi već jako približio bila je kobna, ali sumnjam da bi i bez te greške uspio zadržati Rossija.

Rossi sad ima 18 bodova prednosti, a pred nama su još samo 3 utrke do kraja sezone :kockastazastava:

..........

P.S. Kakve su bile niže klase (ako je netko gledao), jel se isplati kasnije pogledati snimke?

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Rekoh ja prije dvije sedmice, da je Pedrosa ovako vozio u sezonama kad se borio za titulu, imao bi ih barem dvije.
Slažem se sa kolegom croaticom i mislim da bi Doktor uzeo Lorenza i bez njegove greške.
Doktoru su sad dovoljna 3 druga mjesta!
Ali ne vjerujem da on tako razmišlja.
Povrh toga, nikada nije pucao pod pritiskom. To se obično dešavalo drugima.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

alonso5
Formula 1
Formula 1
Meni je doktor danas odvozio kao da je kalkulirao vozio je kao po jajima u prvom zavoju predje Lorenza na izlazu ima vecu brzinu i bolji ulazak u sljedeci zavoj i opet ga Jorge prolazi a Vale popusta i onda nije mogao pratitit Lorenzov tempo ali na kraju je Jorge unistio vjerovatno gume i zato je izgubio a Vale profitirao.
Lorenzov pad od prije 2 utrke je mozda bio i odlucujuci u borbi za titulu ali se nadam da ce Jorge na kraju biti prvak.

Frantic
Formula 1
Formula 1
I mislio sam da bi ga prešao zbog guma, da me ne shvatiš pogrešno.
A vidi, mogli su se možda i sudariti.
Ja se opet nadam da žće Vale biti prvak.
Dalje, ne treba zaboraviti faktor dvojca iz Repsol Honde.
Dani se preporodio a Marquez je uvijek opasan, pogotovo ovako rasterećen, kada više ni teoretski ne može osvojiti titulu.
Tako da bi mogli uzeti bodova i Valeu i Jorgeu.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
taman ja u subotu u rossijevom restoranu na večeri, na tv-u snimka kvali, pričam s talijanom koji prati moto gp...zaključak naš je bio: pedrosa je odavno gotov... usprkos dobroj utrci u aragonu.
ajde, drago mi je nekad da sam u krivu. :mrgreen:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
U kvalifikacijama za VN Australije najbrži je bio Marc Marquez s vremenom 1:28.364. 3 desetinke sporiji bio je Andrea Iannone, a Jorge Lorenzo je kao treći bio brži od Yamahinog dvojca. Valentino Rossi vratio se starim navikama s početka sezone i kvalificirao se tek u treći red, na 7. mjesto stoga Lorenzo za sutra ima solidnu prednost i dobru priliku za završiti ispred Rossija.

Startni grid

Utrke su u ranojutarnjem terminu kao i u Japanu:

[ link do slike ]

alonso5
Formula 1
Formula 1
Kakva utrka kakvi vozaci :klanjam: :klanjam:
Ajmo Jorge trenutno je 1 a Rossi 4.
Ali kako su Yamahe slabe na ravnici to je nevjerovatno.

alonso5
Formula 1
Formula 1
Nemogu vjerovat sta je Jorge izgubio u zadnjem krugu pa imao je dobru prednost stvarno nmg vjerovat.
Al ako nista smanjio je prednost na 11 bodova ali neznam kako je u 2 sektoru mogo izgubit 4 desetinke il neka greska il neznam a usput je Marc ostvario najbrzi krug.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Fenomenalna utrka na Phillip Islandu, neizvjesna borba do samog kraja, čestitke svima od 1. do 4. mjesta na nevjerojatnim vožnjama koje su omogućile onakve sjajne borbe :klanjam:

Marquez po prvi put pobjeđuje ovdje i to je definitivno zaslužena pobjeda. Jorge ni ovdje nije uspio u potpunosti pobjeći od ostatka ekipe i opet ostao bez pobjede. Iannone je vozio fenomenalno, vrlo agresivno, čak je i pticu ubio na putu do trećeg mjesta :mrgreen: Vale na kraju tek četvrti, ali i dalje ima 11 bodova ispred Lorenza s još samo 2 utrke do kraja.

Jedno od najljepših pretjecanja utrke :thumbs: https://twitter.com/MotoGP/status/655619266696208384 Btw, ovo je Marquezu jubilarna 50. pobjeda u svim klasama, bome ju je zaradio sa stilom :D
slika

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Odlična utrka, svakako jedna od boljih u zadnjih nekoliko godina. Kako me trznulo kada je Iannone spucao goluba ili sta vec. Sjajne borbe, Marc pokazao da nije luzer, Maverick šesti :klanjam:
I Cal se vratio. :D

Tapatalk
Obrigado Felipe

mcl
Baniran
Baniran
Navija za: Mclaren,Hamilton
odlicna trka mada mi se cini da Yamaha u zadnje vreme vise gura Lorenza.Sada kada je izvesno da ce njihov vozac biti sampion moje misljenje da Lorenzo dobija vecu podrsku.U svakom slucaju vredelo ustati

Frantic
Formula 1
Formula 1
Doktor još uvijek ima 11 bodova viška. Rekao sam da treba sad računati i na Repsol Honde. Pedrosa je bio dobar dvije prethodne trke, Marquez ovu danas.
Iannone isto dobar. Duplo preticanje je bilo vrh. :klanjam: Jedno od najboljih koje sam vidio u Moto GP.
Uglavnom, odlična trka, prva četvorica u sekundi.
Na Sepangu bi dao prednost Doktoru, u Velenciji Jorgeu.
Ali bi Honde, pa možda i Ducatiji, vrlo lako uticati na odluku o tome ko će biti prvak.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

alonso5
Formula 1
Formula 1
Stvarno ovi ljudi su gladijatori kakva preticanja izvode to je nevjerovatno e kad bih u F1 gledali ovako neizvjesne borbe to bi bilo nevjerovatno prva 4 unutar 1 sec.
Kako Iannone podera goluba u sred one borbe sa Lorenzom pa dvostruko pretjecanje i to cak 2 puta.
Ali nikako nemogu shvatit kako je Jorge sve izgubio u zadnjem krugu.
Zadnje dvije utrke cijelo vrijeme vodi i onda tempo padne.
Ali ne bi imao nista protiv kad bi isti raspored bio i na zadnje dvije utrke da Jorge bude 2 a Vale 4.

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
The Maniac (Iannonen) kako je odvezao utrku svaka mu cast, ne znam sta se desilo sa galebom hehe, dobro ga je Ian odvalio glavom! Ovakvo uzbudjenje treba F1, ovo je savrseno, trka kraljeva na stazi!
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Mene je pozitivno iznenadilo koliko je Ducati držao gumu u životu, izgleda da im ove asimetrične baš prijaju. Pa Jorgovan je totalno požderao stržanju gumu na kraju, a Iannone nije, zbilja čudno.
Obrigado Felipe

Frantic
Formula 1
Formula 1
Možda je to baš detalj koji bi mogao prevagnuti u korist Rossija.
Lorenzo zadnjih nekoliko trka konstantno podere gume, te mu pred sam kraj trke tempo značajno opadne.
S druge strane Rossi se mora kvalifikovati u prvi startni red. Ili barem da nakon prvih nekoliko krivina prođe najmanje kao treći.
BTW, ja galeba budale. Kog đavola mu je ono trebalo?
Mislim da će nakon jutrošnje trke oglasiti neko društvo za zaštitu životinja. :mrgreen:
Ono nije bila pretjerana brzina, bilo je nakon krivine, a galeba je udario prednji oklop motora.
Međutim, skroz bi drugačija priča bila da je bila veća brzina i da je vozač nekim dijelom tijela lupio galeba (tj. galeb vozača, kako je kome volja).

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=NZwt1yuUsrA[/youtube]
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
moze link za skinuti utrku na engleskom jeziku? ili pogledati utrku online?

bas bih volio pogledat jer vidim da je bila povjesna :)
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡