Košarka
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Kljucan trenutak kad je Westbrook vratio GSW u igru (sažetak prvog poluvremena)
https://youtu.be/HQWhNfJ39rc
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
https://youtu.be/HQWhNfJ39rc
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Obrigado Felipe
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Al je ovaj Pippen zvijer bio
@Felipe sta tipujes za vcrs!?
Ja imam neki osjecaj da ce vcrs break da padne i da ce Cavsi povest.
Mislim da LBJ lagano ide preko 30 pts a i Irving bi trebao ici dosta visoko jos ako Frye nastavi sa dobrim sutom za 3 poena bogme bici svasta.
Ocekujem spektakl vcrs.

@Felipe sta tipujes za vcrs!?
Ja imam neki osjecaj da ce vcrs break da padne i da ce Cavsi povest.
Mislim da LBJ lagano ide preko 30 pts a i Irving bi trebao ici dosta visoko jos ako Frye nastavi sa dobrim sutom za 3 poena bogme bici svasta.
Ocekujem spektakl vcrs.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Sumnjam da Cavsi mogu nešto uraditi u Oacklandu, znam koliko je sve savršeno za Warriorse kod kuće, a koliko je Cleveland bio očajan u Torontu. Što se serije tiče, GSW in 6.alonso5 je napisao/la:@Felipe sta tipujes za vcrs!?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Obrigado Felipe
- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Prva je pala.
Loša vijest za Cleveland je što su Splash Brothers bili očajni, ukupno 20 poena (Step 11, Clay 9), a ipak ih GSW hladno dobio.
Klupa je odradila svoje. GSW imao 7 igrača sa 10+ poena (+ Clay sa 9).
Kod Cavsa James, Irving i Love vrlo dobri (da ne kažem odlični), ai nije bilo nikog drugog. Usput, šut iz igre im je bio očajnih 38%.
Loša vijest za Cleveland je što su Splash Brothers bili očajni, ukupno 20 poena (Step 11, Clay 9), a ipak ih GSW hladno dobio.
Klupa je odradila svoje. GSW imao 7 igrača sa 10+ poena (+ Clay sa 9).
Kod Cavsa James, Irving i Love vrlo dobri (da ne kažem odlični), ai nije bilo nikog drugog. Usput, šut iz igre im je bio očajnih 38%.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- MrDoomroom
- Formula 1
Nakon one teške serije protiv OKC mislio sam da ce CAVSi danas uzet break, a može se reci da u neku ruku i jesu jer Curry & Klay su bili očajni zajedno 20p.
Klupa je dobila danas tekmu sto nije nista čudno kod GSW napravili su 45-10.
CAVS trio nije bio los s tim da su KLove i KIrving bili pod povećalom dali mogu pridonijeti sad kad su zdravi.Iako je odradio dobro prvu tekmu LBJ mi je imao onak nikakav dojam bolji je bio prošle godine kad je sam vukao.
Prva je osla na stranu GSW serija bi trebala biti dobra, a to sve ovisi o CAVSima koliko ce se moći nosit s pritiskom treće utakmice koja je po meni ključna u ovoj seriji.
*Napomena treba uzet u obzir da CAVSi nisu neka tricaska momčad ovaj im se PO otvorilo samo zato što se u njihovim mečevima išlo na udvajanje LBJ koji je hranio ostale na čistom ne branjenom šutu. Vidjelo se kad su se malo zaigrali protiv Toronta (iako serija nikad nije dolazila u pitanje) da su izgubili dvije tekme a može se ladno reci zbog šuta za tricu mislim da su bacili oko ~90 u Torontu.
Njihova igra se mora bazirati na "in side out" a tu dolazi LBJ. Samo problem je sto GSW neće toliko često udvajati LBJ.
Klupa je dobila danas tekmu sto nije nista čudno kod GSW napravili su 45-10.
CAVS trio nije bio los s tim da su KLove i KIrving bili pod povećalom dali mogu pridonijeti sad kad su zdravi.Iako je odradio dobro prvu tekmu LBJ mi je imao onak nikakav dojam bolji je bio prošle godine kad je sam vukao.
Prva je osla na stranu GSW serija bi trebala biti dobra, a to sve ovisi o CAVSima koliko ce se moći nosit s pritiskom treće utakmice koja je po meni ključna u ovoj seriji.
*Napomena treba uzet u obzir da CAVSi nisu neka tricaska momčad ovaj im se PO otvorilo samo zato što se u njihovim mečevima išlo na udvajanje LBJ koji je hranio ostale na čistom ne branjenom šutu. Vidjelo se kad su se malo zaigrali protiv Toronta (iako serija nikad nije dolazila u pitanje) da su izgubili dvije tekme a može se ladno reci zbog šuta za tricu mislim da su bacili oko ~90 u Torontu.
Njihova igra se mora bazirati na "in side out" a tu dolazi LBJ. Samo problem je sto GSW neće toliko često udvajati LBJ.
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Uz ovako lošu večer Currya i Thompsona su izgubili 17 razlike? Hmm...
Najveće rupe u momčadi su Irving i Love tijekom obrane, tu nema puno pomoći.
Najveće rupe u momčadi su Irving i Love tijekom obrane, tu nema puno pomoći.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- MrDoomroom
- Formula 1
Ova momčad GSW-a uništava... Ne vidim kako se CAVSi mogu iscupati. Jednostavno kao da imaju vise energije +27 trenutno za GSW
- Frantic
- Formula 1
Pukla tikva.
33 razlike.
Curry i Clay opet relativno skromni, ali ipak malo bolji nego u prvoj. Greem odličan.
Cavsi očajni.
Loš sam prognozer ali GSW u 5. Ne bi me iznenadila ni metla.
33 razlike.
Curry i Clay opet relativno skromni, ali ipak malo bolji nego u prvoj. Greem odličan.
Cavsi očajni.
Loš sam prognozer ali GSW u 5. Ne bi me iznenadila ni metla.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Cavsi bolje da su ispali prije jednostavno nikakav otpor nemogu pruziti i nisu ni zasluzili da osvoje prsten.
Jos ce izgleda grad Cleveland morati cekati na neku titulu.
Green izdominirao sinoc lagano.
Mislio sam da ce ovo biti zanimljiva serija ali kako stvari stoje nista od toga.
Jos ce izgleda grad Cleveland morati cekati na neku titulu.
Green izdominirao sinoc lagano.
Mislio sam da ce ovo biti zanimljiva serija ali kako stvari stoje nista od toga.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- MrDoomroom
- Formula 1
Nije sad da su oni toliko losi, al ne možeš ocekivati od LBJ da igra cijelu tekmu na jako jako visokoj razini riknut ce na terenu, a cijela koncepcija se svodi da on probija obranu i ide na kos te preko toga ostali profitiraju hoće li ići do kraja ili ce vratit nekome za vanjski šut. Gotovo da su osudeni na propast jer GSW ga ne dupliraju, a CAVSi u napadu su statični. Nema tečnosti u toj igri. LBJ je u par navrata odigrao odličnu obranu u 1/4. Kasnije u 3/4 raspad sistema i bilo je samo pitanje koliko ce ih nabiti.
Treba dodati da Curry i Klay nisu opet nešto veliko napravili bili su solidni ili po njihovim standardima loši. Možda ova serija bude okončana sa metlom.
Treba dodati da Curry i Klay nisu opet nešto veliko napravili bili su solidni ili po njihovim standardima loši. Možda ova serija bude okončana sa metlom.
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Nisu njih dvojica ni puno igrali, tek 20 i nešto minuta, tako da je učinak od 37 poena za tu minutažu odličan. Green je ovu utakmicu odlično odigrao. Barbosa i Livingston ponovno dobri đokeri s klupe. Irving i Lovr odigrali užasne partije.
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Ovo je pobjeda timske košarke na basketašima. Ovakav Cleveland bi u regularnoj sezoni sigurno ima jako dobar rekord, ali izgledaju kao da se nisu niti pripremali za finale, živi očaj u igri, ništa s ničim, u obrani se ne zna tko gdje udata, LeBron u svakom drugom posjedu izgubi svog čovjeka pa gleda u Tristiana i traži objašnjenje. Jadan li je istok ako je ovo najbolje izdanje te konferencije. Čekam povratak Miamija i Bostona koji će kroz par godina prisiliti Jamesa da opet mijenja momčad.
I da, divim se obrani Golden Statea, ovako posložen sistem nisam odavno vidio, sumnjam da sam ga ikada i gledao.
I da, divim se obrani Golden Statea, ovako posložen sistem nisam odavno vidio, sumnjam da sam ga ikada i gledao.
Obrigado Felipe
- MrDoomroom
- Formula 1
Da ne ulazimo u detalje mislim da se svi možemo složiti nije problem sto su CAVSi izgubili nego kako. Nakon 1/4 da mi je neko rekao da ce GSW poniziti CAVSe rekao bi mu da nije normalan i onda još povedu u 2/4 i misliš j* ovi misle ozbiljno i kako to biva kod GSWa jednostavno nikako da se slome i nastavljaju da melju i dok se okrenes oni su na +15. LBJ se vraća u igru vrate se na -8 i to je to game on rekli bi. Dolazi 3/4 CAVSi bez ikakvog razloga se uruše i nekih 18min utakmice imaš junk time fucking great. To boli po meni svakog ljubitelja košarke kad vidiš tako nešto u istom trenutku respektiras tim koji je to napravio dammmmmn GSW je na sasvim drugom levelu naspram CAVSa. Ma reci cu cijeli zapad je iznad! CAVSi da su na zapadu bi se kidali da udu u drugu rundu možda i zato GSW nije toliko napeto u finalu kad su prošli kroz pakao zapada.
LBJ možda napusti CAVSe uopće mi nebi bilo iznenađenje. Sad je samo pitanje gdje ce i LAL na zapad ili ostat na istoku gdje mu je sigurno zagarantirano finale u bilo kojoj ekipi završi.
LBJ možda napusti CAVSe uopće mi nebi bilo iznenađenje. Sad je samo pitanje gdje ce i LAL na zapad ili ostat na istoku gdje mu je sigurno zagarantirano finale u bilo kojoj ekipi završi.
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Nevjerojatno s kojom lakoćom Warriorsi igraju protiv Cavsa. Ne bi me čudila metla, i sad se još bolje vidi kako je put do finala lagan na istoku, a kako težak na zapadu. Oklahoma je, izuzev Dallasa, imala stvarno težak put i na kraju im je iskliznulo finale za mrvicu, ali to je tako, ne možeš jedno polugodište raditi, a drugo spavati.
Što se tiče zapada za sljedeću godinu, mislim da će to biti prava makljaža, kako na tržištu prije sezone, tako kad sezona krene. Minnesota, a posebno Portland, kao mlade ekipe s kvalkitetnim igračima (Lillard je stvarno izvrstan), onda već ustaljeni favoriti (GSW, SAS, LAC), dok se za Oklahomu još ne zna jer pitanje je ako će Durant ostat u ekipi. Treba vidjet što će bit od Lakersa, a i Utah bi trebala biti jača. Dallas i Houston bi mogli potonut malo, tako da bi po tome trebali imat neizvjesnu borbu za osmo mjesto. Ne treba ni Memphis zaboravit.
Što se tiče istoka, tu nemam puno interesa, osim naravno Orlando Magica i Brooklyn Netsa, gdje igraju naši. Orlando bi, prema viđenom, trebao napraviti korak naprijed i uhvatiti doigravanje. Očekujem jači Boston i Toronto. Chicago će biti truba ili dobri, mislim da neće biti stredine.
Što se vama čini za iduću sezonu?
Što se tiče zapada za sljedeću godinu, mislim da će to biti prava makljaža, kako na tržištu prije sezone, tako kad sezona krene. Minnesota, a posebno Portland, kao mlade ekipe s kvalkitetnim igračima (Lillard je stvarno izvrstan), onda već ustaljeni favoriti (GSW, SAS, LAC), dok se za Oklahomu još ne zna jer pitanje je ako će Durant ostat u ekipi. Treba vidjet što će bit od Lakersa, a i Utah bi trebala biti jača. Dallas i Houston bi mogli potonut malo, tako da bi po tome trebali imat neizvjesnu borbu za osmo mjesto. Ne treba ni Memphis zaboravit.
Što se tiče istoka, tu nemam puno interesa, osim naravno Orlando Magica i Brooklyn Netsa, gdje igraju naši. Orlando bi, prema viđenom, trebao napraviti korak naprijed i uhvatiti doigravanje. Očekujem jači Boston i Toronto. Chicago će biti truba ili dobri, mislim da neće biti stredine.
Što se vama čini za iduću sezonu?
- Frantic
- Formula 1
Ma Cavsi igrajutako da James uzme loptu i krene unutra, ovi naravno zbijeni, pa onda James ne može na koš već to izvlači vani, a suigrači statični, uz loš procenat šuta ako se već odluče da pucaju, kao i kod Jamesa uostalom (40% ili niže). Irving je očajan.
GSW igra ODLIČNU postavljenu odbranu.
@ex, šteta što je NBA napravljena tako da igraju po principu istok - zapad, ali to je neka "svetinja" i u to se ne smije dirati.
Inače bi finale ove godine bilo GSW - OKC.
Preko ljeta, jedina želja je da LAL uhvate dobre likove na draftu i da dovedu 2 jaka igrača. Ili da naprave podlogu da dovedu 2 jaka za sezonu 2017/2018. Nemam ništa protiv još jedne očajne sezone, ako će to polučiti uspjeh nakon toga. Ostalo me ne zanima.
GSW igra ODLIČNU postavljenu odbranu.
@ex, šteta što je NBA napravljena tako da igraju po principu istok - zapad, ali to je neka "svetinja" i u to se ne smije dirati.

Inače bi finale ove godine bilo GSW - OKC.
Preko ljeta, jedina želja je da LAL uhvate dobre likove na draftu i da dovedu 2 jaka igrača. Ili da naprave podlogu da dovedu 2 jaka za sezonu 2017/2018. Nemam ništa protiv još jedne očajne sezone, ako će to polučiti uspjeh nakon toga. Ostalo me ne zanima.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Samo da se ne grade kao McLaren Honda
Bilo bi fora da Durant odu u LAL, mislim da bi to dosta podiglo momčad. Doigravanja su mi nekako čudna kad nema LAL-a na zapadu i Bostona na istoku haha, ipak su najveće momčadi, pa nije čudno.

Bilo bi fora da Durant odu u LAL, mislim da bi to dosta podiglo momčad. Doigravanja su mi nekako čudna kad nema LAL-a na zapadu i Bostona na istoku haha, ipak su najveće momčadi, pa nije čudno.
- MrDoomroom
- Formula 1
Boston je uhvatio doigravanje i oni ce biti dobri u budućnosti. Istok jednostavno žudi za jakim igračima i ekipama. Toronto nije los al još su zeleni za nešto veće da naprave na istoku. SAD malo dok sam gledao tko kako sta i mislim da Durant neće nigdje pa ta OKC fr. bi po svemu trebala da dominira ali njima treba jedan PG koji ce voditi ekipu. Nebi imao nista protiv da Westbrook bude na poziciji dvojke uostalom mislim da bi i tim profitirao. On bi nastavio ono sto i dalje radi ali bi mu se smanjio TO u utakmicama gdje nekad ode u ekstreme. Jednostavno nekako ne volim kako on organizira napad. LAL možda dovede LBJ ima tamo nekretninu a dolazak znaci nista od finala iduće godine. Koliko god da je velik igrač LBJ nije ubojica. U vezi finala još jedan zastrašujući podatak JR Smith pozicija SG odigranih minuta u finalu do SAD 69min učinak 3-9 koji zastrašujući podatak!!! Obranu ne igra u napadu ga nema kakve koristi od njega. Kad CAVSi idu small sa LBJ to je totalno rasulo. Kako sam predvidio 3. tekma je ključna hoceli li CAVSi dignuti ruke od svega i otići sa parketa pometeni, poraženi i ponizeni. Nakon vodenog očekujem totani raspad sistema jer osim LBJ-a teško da se neko tamo može nositi sa tolikim pritiskom iako i on zna flopnuti kad se traži od njega sve. Ključ svega je obrana koju su svi popljuvali stalno su išli na preuzimanje koje je ocajno. Pitanje dali oni uopće mogu držati svako svog igrača jer ja to nisam vidio i kad se sve zbroji dobiješ finale kako niko nije očekivao a frustracije se gomilaju. Ja sam dobio dojam kao da su CAVSi do finala došli nakon svake runde u 7 utakmica nema energije a oni nikad odmorniji. Mogu mislit kako je OKC fanovima koji su ispali tako kako su ispali da bi isti scenario bio na parketu. Oni pucaju od snage ali eto fali im jedan obični PG koji ce ih malo smiriti jer amplitude od savršenih minuta do očajnih su jako velike.
Jel ove godine Šarić odlazi u NBA?
Jel ove godine Šarić odlazi u NBA?
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Raznorazni "league sources" su posljednjih dana prenosili da Durant ostaju u Oklahomi, što je meni sasvim logično. Bezbroj put je da sada rekao da on bez Russa neće da igra, a Westbrook ima još jednu sezonu u Oklahomi da odradi, s toga ako Durantula hoće da mijenja franšizu, mora čekati na Russella. Pošto NBA potpisuje novi vrtoglavi i rekordni TV ugovor, Kevin može da pošteno izmuze Oklahomu za jednogodišnji ugovor, i onda na ljeto, u paketu s Russom, gleda gdje će i kako će. Ova situacija se također uklapa u planove Lakersa, pošto bi bilo malo previše da se Walton gura odmah prvu godinu u momčad s dva superstara. D'Angelo treba malo vremena da vrati suigrače pod svoje, ali dolaskom Westbrooka on može lagano da ide iz momčad, jer im nije potreban, što ide u korist Lakersima jer ga mogu tradeovati za nekog krštenog igrača.
Nije pametno ni gurati Duranta ovog ljeta u tim u kojem nema baš neke suigrače osim Clarksona, rijetko tko da je vrijedan spomena.
Druga priča će biti ako Lakersi ne mogu čekati i ovog ljeta namame Georgea. E onda sva priča oko Russa i Kevina propada.
Nije pametno ni gurati Duranta ovog ljeta u tim u kojem nema baš neke suigrače osim Clarksona, rijetko tko da je vrijedan spomena.
Druga priča će biti ako Lakersi ne mogu čekati i ovog ljeta namame Georgea. E onda sva priča oko Russa i Kevina propada.
Nije bilo priče još, ljetnu ligu će sigurno igrati kao i mnogi, ali nitko nije spominjao ugovor za regularnu sezonu.MrDoomroom je napisao/la:Jel ove godine Šarić odlazi u NBA?
Obrigado Felipe