General tema

Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Luca Badoer je napisao/la:Igra li ko F1 2015? Čisto da vidim ima li smisla otvarat temu
Otvori slobodno. Igra je za Pc tek krenula, optimizacija je loša pa treba pričekat patch. Mogao bih je i sada igrati jer imam relativno novu konfiguraciju, ali pričekat ću još malo.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Marros
Karting
Karting
S nama već: 10 god
Evo i mene da se malo umješam. Ja sam simulator-manijak. Od Ps2 preko Ps3 pa evo sada i Ps4. Ako nije realno nije zanimljivo. Kada furam utrku onda to mora biti što je bliže realnosti (recimo da se vozi 78 krugova Monaca). Izvozio sam cijelu seriju PS3 F1 od 2010-2014. Ne znam da li ču kupiti F1 2015. Sada na početku sigurno još ne. Uzrok? Stvar koja se zove Project Cars. Dečki ovo je PRAVA STVAR. Za sve ljubitelje auto utrka preko WEC, turističkih automobila iz 70-ih, Bmw 320 Turbo, Ford Capri Zakspeed iz legendarne Grupe 5, turističkih automobila 80-ih (Bmw M3, Ford Sierra Cosworth, Mercedes 190), GT utrka, F1 iz 1967, 1972,1977(ground effect bolidi), 1986 (turbo era), sadašnje formule (zbog pitanja licencije zove se Formula A). Ma skoro nema što nema. 27 staza (Le Mans, Laguna Seca, Nordschleife, Monaco, Road America, San Marino, Watkins Glen, australski Batthurst itd.) I još mali broj mogučih konfiguracija tih staza. Možete nabiti do 45 automobila na stazu (zavisi od staze do staze), voziti do 250 krugova (tko to može da izdrži?) Možete regulirati vrijeme početka utrke (recimo start u 22 sata na večer u San Marinu). Ponašanje automobila i bolida je gotovo blizu perfekcije (nemirni Lotus 49, stabilni Lotus 78 itd.) Stvar nije arkada ne treba kupovati neke bolide i tako dalje, nego samo izaberite seriju, broj krugova, broj automobila i to je to. Ogromne mogučnosti nastavljanja bolida, slobodni treninzi, kvalifikacije, warm up treninzi, ili recimo slobodno možete sebe postaviti na bilo koje mjesto na gridu. Imate pogled kroz kacigu iz kokpita. F1 2015 toga još nema, priča se da su poboljšani retrovizori u odnosu na F1 2014, da su informacije na volanu preglednije. Vidio sam na youtubu i to je istina. Priča se još i da je vodljivost odlična. To ne znam jer kao što sam več napisao F1 2015 još nemam namjeru da kupim. E još što se tiče cijene. Project Cars košta približno isto kao i F1 2015 ali Boga mi pruža puno puno više.

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
Marros je napisao/la:Evo i mene da se malo umješam. Ja sam simulator-manijak. Od Ps2 preko Ps3 pa evo sada i Ps4. Ako nije realno nije zanimljivo. Kada furam utrku onda to mora biti što je bliže realnosti (recimo da se vozi 78 krugova Monaca). Izvozio sam cijelu seriju PS3 F1 od 2010-2014. Ne znam da li ču kupiti F1 2015. Sada na početku sigurno još ne. Uzrok? Stvar koja se zove Project Cars. Dečki ovo je PRAVA STVAR. Za sve ljubitelje auto utrka preko WEC, turističkih automobila iz 70-ih, Bmw 320 Turbo, Ford Capri Zakspeed iz legendarne Grupe 5, turističkih automobila 80-ih (Bmw M3, Ford Sierra Cosworth, Mercedes 190), GT utrka, F1 iz 1967, 1972,1977(ground effect bolidi), 1986 (turbo era), sadašnje formule (zbog pitanja licencije zove se Formula A). Ma skoro nema što nema. 27 staza (Le Mans, Laguna Seca, Nordschleife, Monaco, Road America, San Marino, Watkins Glen, australski Batthurst itd.) I još mali broj mogučih konfiguracija tih staza. Možete nabiti do 45 automobila na stazu (zavisi od staze do staze), voziti do 250 krugova (tko to može da izdrži?) Možete regulirati vrijeme početka utrke (recimo start u 22 sata na večer u San Marinu). Ponašanje automobila i bolida je gotovo blizu perfekcije (nemirni Lotus 49, stabilni Lotus 78 itd.) Stvar nije arkada ne treba kupovati neke bolide i tako dalje, nego samo izaberite seriju, broj krugova, broj automobila i to je to. Ogromne mogučnosti nastavljanja bolida, slobodni treninzi, kvalifikacije, warm up treninzi, ili recimo slobodno možete sebe postaviti na bilo koje mjesto na gridu. Imate pogled kroz kacigu iz kokpita. F1 2015 toga još nema, priča se da su poboljšani retrovizori u odnosu na F1 2014, da su informacije na volanu preglednije. Vidio sam na youtubu i to je istina. Priča se još i da je vodljivost odlična. To ne znam jer kao što sam več napisao F1 2015 još nemam namjeru da kupim. E još što se tiče cijene. Project Cars košta približno isto kao i F1 2015 ali Boga mi pruža puno puno više.
Ako hoćeš realnost odi vozi karting. :pivo:
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

Marros
Karting
Karting
S nama već: 10 god
Majki 2111 jesam vozio sam ga nekada čak i malo više nego amaterski. No za ove probe za pokoji krug malo mi je preskupo a osječaj užitka mi je prekratak.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
heh, u le mansu smo kampirali s pc ekipom jedan od putnika, ivo je zaposlen u slightly mad studiju. ima još par ljudi iz hrvatske koji rade na pc-
a. ivo je grafičar, pa nam je objašnjavo razlike u npr. aston martinima , kakve koji model auspuh ima i slično....detalji do bola! :P
i da, najskuplje u cijeloj igri im je kupit licence za pojedine modele i ili proizvođače auta. zato....kupite igru!!! :mrgreen:
pošto ne igram ništa ozbiljno još od toce 3, ne mogu dalje puno komentirat...
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Explorer je napisao/la:Nema veze Davide, Mađarska je na rasporedu :prcnjau:
Jedino me to drži da ne padnem u depresiju. :D
Obrigado Felipe

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Gospoda iz Ekrana ili baš ne prate novosti vezane uz F1 ili prcaju nas F1 fanove... :mrgreen:

[ link do slike ]

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Nije ni službena aplikacija ništa bolja. Slika od ranije ovog tjedna.

[ link do slike ]

A i ESPN je pravo zagrijan za Njemačku. :D

[ link do slike ]
Obrigado Felipe

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
A nije ni F1puls skroz točan, ajde, bar je odbrojavanje na naslovnici točno :mrgreen:

[ link do slike ]

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Hehe, uhvatio si nas, nema šta :thumbs:
Obrigado Felipe

Kush
GP3
GP3
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
Ako nekome nedostaje dobrog utrkivanja, sutra, tj danas u 7 ujutro se vozi 3. runda japanske Super Formule, a na redu je legendarni Fuji. utrkivanje je napeto, bolidi su mi predivni, imaju i snage i downforcea, tako da u nekim zavojima prolaze brže od F1, pa razmislite, ali napravila je Dallara šasiju po njihovim zahtjevima, i svi timovi imaju istu, a motore uzimaju od Toyote ili Honde, i to redni dvolitreni turbaci, iza široke gume kao u F1 nekada - ludilo!
službena: http://superformula.net/apf/ap/nlist_h.dll/?lang=en

Jučer su kvale bile po kiši, tajfunu zapravo, ali se sutra očekuje suho, tako da će biti svega, iako wet gume smanjuju doživljaj bolida, ipak evo videa sa kvala - možda nekoga zainteresira:

https://www.youtube.com/watch?v=hbksXB8PJF0&hd=1

a evo i kratkog sažetka prve trke na Suzuki, 2 Honde u 1. redu, ali 2 Petronas Toyote (Lotterer i Nakajima) rade start još bolji nego Williams na Silverstoneu:

https://www.youtube.com/watch?v=MezB5qxumGQ&hd=1

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
nova generacija japanske superformule je brža od gp2, wsr i lm p1 po krugu u suzuki ili fuji-u. šteta što naslov malo vrijedi za f1 licencu. :(
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Kush
GP3
GP3
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
zekohonda je napisao/la:nova generacija japanske superformule je brža od gp2, wsr i lm p1 po krugu u suzuki ili fuji-u. šteta što naslov malo vrijedi za f1 licencu. :(
Slažem se potpuno! i ne samo oni, ne sviđa mi se taj novi način bodovanja, neke serije su oštećene samo zato što imaju nacionalni ili proizvođački predznak, a jače su i bolje od međunarodnih, totalno su to loše složili - po meni, ne objektivno, već totalno birokratski, i nekih važnih serija uopće nema, ili su u zadnjoj kategoriji.

A SF-Nippon je najjača serija jednosjeda iza F1, a utrkivanje je i žešće nego tamo trenutno (kako je Honda složila motor za ovu sezonu) - baš birokrati pravi ta FIA! :fakjea: :thumbsd:

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Mislim da se ove teme nismo dotakli, a moglo bi biti zgodno - jeste na godišnjem odmoru i di? Možda bi bilo dobro koju kavicu udarit ako su neki forumasi slučajno u istom gradu :)

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
zanimljivo da se i F1 kaciga koju pravi Arai nalazi na listi najizdržljivijih stvari koje je čovjek napravio :)
Nokia cigla je naravno prva :mrgreen:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GPNU3Ul ... e=youtu.be[/youtube]
slikaslika

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Navija za: Red Bull, Alonso
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Prati li itko šta od sporta ovih dana...

Za sad vrlo zanimljive utakmice u Košarci. Naši za razliku od Nogometaša zbilja igraju sa srcem te im zasad ide vrlo dobro...

I naravno čestitke Marinu Čiliću koji je upravo izborio polufinale US opena. Puno nerviranja no što je tu je, važno da je pobjedio :thumbs: Ono što se od njega očekivalo je napravio (neki minimum za branitelja naslova bi trebalo bit polufinale). Sad malo ozbiljniji igrači, no vrijedi probat :cheer:
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Pratim sa burazom košarku. Vrlo sam zadovoljan viđenim. Momci igraju jako dobro i bit će to respektabilna momčad u narednim godinama.
Nisam gledao dvije tekme naše nogometne repke. Spavao sam. Smatrao sam to nekako korisnijim nego da gledam ono što se moralo dobiti.
Čeka se Singapur...... :fakjea:

Luka
Karting
Karting
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Nico Rosberg
Gledao sam tekmu košarke jučer sa ekipom u obližnjem pubu.. prvi dio malo zajeban, al na kraju su momci odrali Makedoniju, lijepa igra. Moje mišljenje je da će Francuzi osvojit taj turnir. Njima ne možemo parirati. Treba ubit vrijeme do Singapura sada :)
"No matter how good a driver you are, you have to have the right car and the right team behind you in order to succeed."

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Pratim vašu reprezentaciju, i moram reći da mi se ne sviđa ono što vidim. Imate tim za polufinale, ako ne i finale, sve su to sjajni pojedinci, ali nema nikakve konekcije na parketu. Mali Hezonja će biti mašina za par godina, ali trenutno još uvijek nije, a on si je umislio da jeste, pa dosta lomi akcije, izbjegava pasove za otvorene suigrače, uzima nerezonske šuteve i uzda se u dribling koji još nije savladao. Bogdanović vam je najsvjetlija točka u igri, ali eto bio je te sreće da doživi potres mozga, ali bit će on dobar, šuplja je glava. :mrgreen:
A da onda ne govorim o čuvenoj relaciji Šarić-Tomić, koji da žele igrati zajedno i da se podnose, jedino bi im Diaw i Gobert bili ravni na ovom prvenstvu. Ogroman potencijal u reketu koji nije, i čini se neće biti iskorišten, što je velika šteta, prije svega za europsku košarku.
Simon vam je figura koja je iskočila na ovom prvenstvu i on je taj koji se trudi da poveže popucane šavove na obje strane terena, ali nažalost njemu kao jedincu ne uspijeva. Ali veliki naklon za njega, igra jako dobro, u obrani igra s dosta energije, ima par takvih igrača na našim prostorima koji su slični njemu, a u napadu ima jako konstantan šut i obavlja ono što treba.

Sve u svemu, ukaljan veliki potencijal, nadam se da ćete uspjeti preokrenuti stvari, s vama i Turcima, i eto da se i Talijani malo dovedu u red i počnu igrati kao tim i shvate bit košarke, bilo bi to jedno jako kvalitetno natjecanje.
Obrigado Felipe
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡