Filmovi i serije
Televizija (film, serije), glazba, mediji...
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Robot potpuno druga serija u drugoj sezoni, kao da neki drugi ljudi rade na njoj. Totalnu su zabrljali sve, a nisam ni mogao zamisliti da se nakon onakve prve sezone nešto može zabrljati.
Obrigado Felipe
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Kakvi su vaši dojmovi na Star Trek Beyond? Ugodno me iznenadio. Pogotovo je ekipa "poludila" kada je Sabotage ( beastie boys ) počeo svirati. Likovi vrlo dobri ( standarsna ekipa uz iskusnog Idrisa Elbu kojeg se ni ne može prepoznati).
Pogledah i Suicide Squad i iskreno ne znam kako bi ocjenio film. Čudan skroz.
Pogledah i Suicide Squad i iskreno ne znam kako bi ocjenio film. Čudan skroz.

- Dani Verified
- Formula 1
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=loJxKTCkoTY[/youtube]
Odlična serija. Barem po prvoj epizodi.
Odlična serija. Barem po prvoj epizodi.

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
@Dani izgleda dobro i cin svrsim sa narcosom idem na to.
ne znam ima li na forumu vise ljudi koji vole serije.. bas se malo prica o njima..
ja ih gledam redovno pa cu odmah preporuciti banshee koja je fakat super. the americans mi je isto dobra.. homeland takodjer..
sad sam malo u banani jerbo sam sve izgledao pa moram cekat sezonu po sezonu e epizodu po epiz... da izadju a to mi sporo
ako netko ima jos nesto za preporucit samo dajte..
pretezno na najbolje serije naletimpo preporuci a ne po netu i ocjenama
ne znam ima li na forumu vise ljudi koji vole serije.. bas se malo prica o njima..
ja ih gledam redovno pa cu odmah preporuciti banshee koja je fakat super. the americans mi je isto dobra.. homeland takodjer..
sad sam malo u banani jerbo sam sve izgledao pa moram cekat sezonu po sezonu e epizodu po epiz... da izadju a to mi sporo

ako netko ima jos nesto za preporucit samo dajte..
pretezno na najbolje serije naletimpo preporuci a ne po netu i ocjenama

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
ne gledam serije jerbo imam previše filmova na lageru. i svi me čudno gledaju. 

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
Što se tiče serija.... Imam sistem da kad izađu sve sezone onda ih/ju počnem gledati. Ne kod svih (kao npr. kod Modern Family koja je za opuštanje), ali tipa Breaking Bad, tu seriju sam prvi puta pogledao ove godine.
Na lageru recimo imam Lost koju ću u komadu pogledati.
Games of Thrones sam pogledao prve dvije i pol sezone, ali odustao sam zbog koje kakvih stvari, tako da ću nju pogledati kad izađu sve sezone.
Narcose koji su sada nekakav hit ću isto pogledati kad sve sezone izađu.
Naravno tko živ tko mrtav do tada, ali bitno da kužite.....
Nekako mi je tako bolje.

Na lageru recimo imam Lost koju ću u komadu pogledati.
Games of Thrones sam pogledao prve dvije i pol sezone, ali odustao sam zbog koje kakvih stvari, tako da ću nju pogledati kad izađu sve sezone.
Narcose koji su sada nekakav hit ću isto pogledati kad sve sezone izađu.
Naravno tko živ tko mrtav do tada, ali bitno da kužite.....

-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: Vettel
Počeo sam Lost gledati davno na TV. Ali kako to kod nas obično biva prestane se emitirati nakon par sezona. Tako da sam je nedavno pogledao čitavu. Nije se radnja odvijala baš kako sam očekivao. Kasnije sezone nemaju skoro nikakve veze sa radnjom iz prvih par sezona. Ali takva je većina današnjih serija. Na kraju dobiješ nešto sasvim drugo od onoga što si počeo gledati. Priča ode u totalno pogrešnom smijeru, samo da bi nabili više epizoda...
Od nešto starijih serija preporučio bih Macgyver i Mission impossible. Možda za današnji vakat nije neka kvaliteta slike, ali bile su to odlične serije. Od nešto novijih (ne baš ovih najnovijih) najbolji mi je bio Monk. Serija je odlična od prve do zadnje epizode.
Od nešto starijih serija preporučio bih Macgyver i Mission impossible. Možda za današnji vakat nije neka kvaliteta slike, ali bile su to odlične serije. Od nešto novijih (ne baš ovih najnovijih) najbolji mi je bio Monk. Serija je odlična od prve do zadnje epizode.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ja trenutno gledam drugu sezonu Mr. Robota, a inače pratim od prvih epizoda Arrow, Flash i Gotham, ako ko voli superjunake preporučujem ih, iako je zadnja sezona Arrowa sranje veliko, njega gledam iz navike i stare slave prvi dviju sezona. Tu je još Game of Thrones i Bates Motel, koje do novih epizoda moram čekati bar još pola godine
I da od novih kriminalističkih serija, pogledao sam True Detective i prva sezona sa Matthew McConaughey-om je odlična, druga isto nije loša, ali je čitava glumačka postava promijenjena, pa se ima dojam da nije o istoj seriji riječ.

I da od novih kriminalističkih serija, pogledao sam True Detective i prva sezona sa Matthew McConaughey-om je odlična, druga isto nije loša, ali je čitava glumačka postava promijenjena, pa se ima dojam da nije o istoj seriji riječ.
- Dani Verified
- Formula 1
Pa recimo ja tek sada riješavam Sopranose. Imam hbo od pa gledam epizodu za epizodom. Preporučio bi vam seriju Ray Donovan. Fenomenalna glumačka ekipa i odlična radnja:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=r36OT6TsHOw[/youtube]
I jedna potpuno drugačija ali vrlo zabavna serija:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wfi5Yv9FgCw[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=r36OT6TsHOw[/youtube]
I jedna potpuno drugačija ali vrlo zabavna serija:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wfi5Yv9FgCw[/youtube]

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
@Iceman da, to je najbolji nacin. jedino je bad kad sve pregledas pa nemas bas sta cekat. got cekam cijelu jer sam nakon druge sezone odustao jer zaboravim likove dok izadje nova sezona i sve pozaboravljam... breaking sam gledao "u toku" osim prvih 3 sezone... lost sam pregledao i super su. bas odlicna pustolovina.. malo su mi zadnja sezona ili dvije bile slabije ali nista lose. prvih 3-4 su vrh da sam po 4 u komadu rokao 
@Dani sopranose vec dugo ciljam. oni su mi jendina preostala skoro za pogledati u komadu sve epizode.. sad ce mi izaci americans homeland narcos imam.. vikinzi su tu negdje pa kad to prodje mislim da krecu sopranosi na najjace
za oce druge dvije moram prvo bacit oko malo detaljnije 
i za kraj jedan pozdrav svim muckarosima.. siguran sam da vas ima.. mozda ne bas kao ja zagrizenih koji ih gledam 10ak godina vec. nema epizode sa manje od 10-15 gledanja.. neke su i preko 30 brijem.. skoro svaki dan. kad god nemam kaj za radit pustim mucke i uvijek uzivam...
ps: sad sam se sjetio.. misfits serija vam je vrh. nesto neobicno.. neki problematicni adolescenti (i muski i zenske) su na dobrotvornom radu... ono zadnja olos od likova.. pa uh spuca grom i svi dobiju neke moci ali naravno toliko su svi uvrnuti da ih koriste skroz bolesno... ma zakon serija... neki su glumci vec nakon druge sezone uzeti u game of thrones

@Dani sopranose vec dugo ciljam. oni su mi jendina preostala skoro za pogledati u komadu sve epizode.. sad ce mi izaci americans homeland narcos imam.. vikinzi su tu negdje pa kad to prodje mislim da krecu sopranosi na najjace

i za kraj jedan pozdrav svim muckarosima.. siguran sam da vas ima.. mozda ne bas kao ja zagrizenih koji ih gledam 10ak godina vec. nema epizode sa manje od 10-15 gledanja.. neke su i preko 30 brijem.. skoro svaki dan. kad god nemam kaj za radit pustim mucke i uvijek uzivam...
ps: sad sam se sjetio.. misfits serija vam je vrh. nesto neobicno.. neki problematicni adolescenti (i muski i zenske) su na dobrotvornom radu... ono zadnja olos od likova.. pa uh spuca grom i svi dobiju neke moci ali naravno toliko su svi uvrnuti da ih koriste skroz bolesno... ma zakon serija... neki su glumci vec nakon druge sezone uzeti u game of thrones

- Majki2111
- Formula 2
- Navija za: Red Bull, Alonso
[ link do slike ]
Upravo pogledo seriju the fall. Serija 10/10.
Jamie Dornan vrhunski odglumio. Ali brutalnog lika. Znači Paul Spector je možda najbolji lik od svih serija koje sam gledo. Još ona brada. Šminka vrh. <3 <3

Upravo pogledo seriju the fall. Serija 10/10.
Jamie Dornan vrhunski odglumio. Ali brutalnog lika. Znači Paul Spector je možda najbolji lik od svih serija koje sam gledo. Još ona brada. Šminka vrh. <3 <3

Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24
22.03.2020. 6:24
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Je li tko pogledao pogledao "Rogue One: A Star Wars Story"? Osobno sam oduševljen viđenim i svrstao bih ga možda među top3 SW film. Definitivno bolji od "The Force Awakens", pogotovo jer je puno manje prešine dignuto 

- HeatBlast44
- Baniran
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Ima ovdje dobrih prijedloga da se ubija vrijeme do Game of Thrones
Gledao sam neko vrijeme the walking dead, ali je dosadilo brzo, Quantico također... sta ja znm, nekako mi se ne sviđaju serije koje se vrte oko istih likova... u GoT ih ima bruku I svako je bitan na svoj nacin, a I prica je genijalna.
Btw. Fast & Furious 8 triler je izasao.

Gledao sam neko vrijeme the walking dead, ali je dosadilo brzo, Quantico također... sta ja znm, nekako mi se ne sviđaju serije koje se vrte oko istih likova... u GoT ih ima bruku I svako je bitan na svoj nacin, a I prica je genijalna.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
HeatBlast44 je napisao/la:Ima ovdje dobrih prijedloga da se ubija vrijeme do Game of Thrones![]()
Pogledaj Westworld, ako nisi i ako te zanima tematika. Radi se o HBO-ovom visokobudžetnoj seriji u rangu GoT-a, u kojoj glume Anthony Hopkins i Ed Harris što seriji daje dodatni kvalitet. Serija je baš zapetljana, možda i previše i ja je namjeravam ponovo pogledati prije druge sezone, koja izlazi nekad tamo početkom 2018. godine.
- zekohonda Verified
- Formula 1
ne gledam serije, ali zato sam prije par godina pogledo westworld film. i dobar je. yul brynner. 

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: Vettel
Gdje se sada ovaj uklapa? Odakle ovako brzo nakon prošlog? Pretpostavljam da nije nastavak.Vettel-Ferrari je napisao/la:Je li tko pogledao pogledao "Rogue One: A Star Wars Story"? Osobno sam oduševljen viđenim i svrstao bih ga možda među top3 SW film. Definitivno bolji od "The Force Awakens", pogotovo jer je puno manje prešine dignuto
Evo gledam sad trailer i čudim se odakle Ip Mana u Star Warsu

- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Nije nastavak od onog prije godinu (Epizoda VII).
Nisam ga gledao, ali pošto vidim (+ onh par trailera) da se pominje Vader i izrada Death Stara, vremenski se uklapa tamo negdje između Epizoda III i IV, odnosno bliže IV.
Nisam ga gledao, ali pošto vidim (+ onh par trailera) da se pominje Vader i izrada Death Stara, vremenski se uklapa tamo negdje između Epizoda III i IV, odnosno bliže IV.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Nije nastavak već je radnja smjestena prije Nove nade kao sto je Frantic rekao i otkriva nam zasto je Zvijezda smrti bila tako ranjiva i kako je grupa pobunjenika dosla do podataka o njoj. Svakako preporucujem, ja ga jedva cekam opet pogledati u 2D-u. Sve u svemu, bolji mi je od VII nastavka.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- zekohonda Verified
- Formula 1
VII. epizoda je zapravo remake IV, tako da su me pošteno razočarali. rouge one zato preskačem.
VIII. možda pogledam iz čisto lokalpatriotskih razloga.
VIII. možda pogledam iz čisto lokalpatriotskih razloga.
- MrDoomroom
- Formula 1
Jest da je sad milking money sa SW al opet nadopunjuje se prica. Rouge One pogledao nije loš, jel mogao biti bolje je, al opet bolje da ipak ima nešto nego da nema ništa.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk