Nico Hülkenberg
-
FernandoMclaren
- Karting
- S nama već: 8 god 9 mj
- Navija za: Alonso, Leclerc, Ferrari
Konačno je Hulk došao na svoje, zasluženo.
Zanimljivo, imao sam jednu vječnu raspravu početkom prošlog tjedna tko je bolji Perez ili Hulkenberg. Moj argument za Pereza je bio da je znao iskoristit kaotične utrke i ugrabiti podije kad bi se prilika ukazala, za period prije RB-a naravno. I dalje sam pri tome da mi je Perez za nijansu bolji/draži ali Hulk je napokon iskoristio priliku i došao do zasluženog podija. Ipak šteta da Hulk nije dobio mjesto u top ekipi nekad tijekom karijere, vjerujem da ne bi bio ništa lošiji od Pereza ili Bottasa
Zanimljivo, imao sam jednu vječnu raspravu početkom prošlog tjedna tko je bolji Perez ili Hulkenberg. Moj argument za Pereza je bio da je znao iskoristit kaotične utrke i ugrabiti podije kad bi se prilika ukazala, za period prije RB-a naravno. I dalje sam pri tome da mi je Perez za nijansu bolji/draži ali Hulk je napokon iskoristio priliku i došao do zasluženog podija. Ipak šteta da Hulk nije dobio mjesto u top ekipi nekad tijekom karijere, vjerujem da ne bi bio ništa lošiji od Pereza ili Bottasa
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Pa i nisu isto su djeca obojica, Lando samo sebe vidio ko je ko on, a ovom Piastriju svako kriv za onu kaznu samo on nije, a umalo napravio lančani sudar u kojem je i Hulk umalo se zakucao u Strolla što mu je Hulk i objašnjavao, mogao podijum tu ispušiti. Hajd ovaj Lando je malo na svoju ruku, ali brate onaj Piastri je meni predosadan lik i onako je baš hinja.F12000 je napisao/la: 08.07.2025., 12:13 Dosta hejta dobijavju vozači McLarena na internetu jer navodno nisu dovoljno srčano proslavili podij s Hulkom...