Sprdbox
-
raca
- GP3
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: McLaren
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
A najveća opasnost će biti ta da im T-Com isključi internetc0bra01 je napisao/la:Za još koju sezonu ovo će uvest, radi "sigurnosti vozača" da voze iz bokseva, jer što je sigurno sigurno je. Zar ne?
Mi ćemo to promatrati uz 720p rezolucij na low detaljima da njima ne lagga igra. Jedva čekam.![]()
[ link do slike ]

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Otkriven razlog Kimijeve senzacionalne forme!!!
Naime nakon utrke u Kanadi, Kimi se direkt iz bolida uputio prema garaži Williamsa gdje je zaprimio poveći paket snjeguljice i bocu martinija. Kimi se ubrzo nakon toga našao pod istragom FIA-e. Naime finac je danas odvozio fenomenalnu utrku startavši sa 6. mjesta, te je probijanjem kroz gužvu došao do senzacionalnog, sexy, ice cold, leave me alone, get that mannor of the f*cking way 6. mjesta što je izauvalo sumnju u doping i podmićivanje finca te mu u ovom trenutku vade krv......evo upravo imam dojavu da u Kimiju nema krvi. Uh, kako li je samo zeznuo FIA-u. Čini se kako Arrivabene upravo govori novinarima da Kimi potpisuje s Ferrarijem produljenje ugovora do 2025. Uh, pa Kimi će se utrkivati protiv Maxovog sina i reći "I raced against his grandpa and father. That actually sounds even more scary."
Kakav car, Kimi kralju. Piješ vodku i ližeš sladoled. To care. Kakav bog.
Naime nakon utrke u Kanadi, Kimi se direkt iz bolida uputio prema garaži Williamsa gdje je zaprimio poveći paket snjeguljice i bocu martinija. Kimi se ubrzo nakon toga našao pod istragom FIA-e. Naime finac je danas odvozio fenomenalnu utrku startavši sa 6. mjesta, te je probijanjem kroz gužvu došao do senzacionalnog, sexy, ice cold, leave me alone, get that mannor of the f*cking way 6. mjesta što je izauvalo sumnju u doping i podmićivanje finca te mu u ovom trenutku vade krv......evo upravo imam dojavu da u Kimiju nema krvi. Uh, kako li je samo zeznuo FIA-u. Čini se kako Arrivabene upravo govori novinarima da Kimi potpisuje s Ferrarijem produljenje ugovora do 2025. Uh, pa Kimi će se utrkivati protiv Maxovog sina i reći "I raced against his grandpa and father. That actually sounds even more scary."

-
Perica9
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
senna66 je napisao/la:Otkriven razlog Kimijeve senzacionalne forme!!!

- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1
A jesi me nasmijao sa ovimsenna66 je napisao/la:Arrivabene upravo govori novinarima da Kimi potpisuje s Ferrarijem produljenje ugovora do 2025. Uh, pa Kimi će se utrkivati protiv Maxovog sina i reći "I raced against his grandpa and father. That actually sounds even more scary."
.

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- senna66 Verified
- Formula 1
Ali to nije sve, osim što je Kimi je kimi car pije vodku i liže sladoled....malo sam guglao pojam "wrong strategy" i pojavilo mi se nešto mom oku poznato....
[ link do slike ]
Nova definicija krive strategije: Scuderia Ferrari
Ovim putem osnivam novu udrugu, drugu po redu, jer već smo osnovali Udrugu oboljelih od Ferrarijevih obećanja.
Dakle nova udruga: UOFS. Udruga oboljelih od Ferrarijevih strategija. Dečki ne brinite Arrivabene je poslao paket andola za Ferrarijeve fanove, svaki 5. fan dobiva vodku i snjeguljicu.
[ link do slike ]
Nova definicija krive strategije: Scuderia Ferrari
Ovim putem osnivam novu udrugu, drugu po redu, jer već smo osnovali Udrugu oboljelih od Ferrarijevih obećanja.
Dakle nova udruga: UOFS. Udruga oboljelih od Ferrarijevih strategija. Dečki ne brinite Arrivabene je poslao paket andola za Ferrarijeve fanove, svaki 5. fan dobiva vodku i snjeguljicu.

- Viper
- Formula 4
- Navija za: Sebastian Vettel
Bračni par galebova koji su krivi za Sebovo kočenje dobili su premještaj u kanadski zološki vrt, nakon Sebove prijave Udruzi za zaštitu vozača na stazi za vrijeme utrke.
You can't change what happened. But you can still change what will happen.
- Viper
- Formula 4
Udruga za zaštitu životinja na stazi za vrijeme utrke javlja da su se galebovi udobno smjestili u apartman za bračne parove u zološkom vrtu te da su se počeli oporavljati od doživljenog šoka. Također javljaju da su osigurani sredstvima koje je uplatio Mercedes za brigu o životinjama koje se nalaze na stazi za vrijeme utrke.
- senna66 Verified
- Formula 1
Viper je napisao/la:Udruga za zaštitu životinja na stazi za vrijeme utrke javlja da su se galebovi udobno smjestili u apartman za bračne parove u zološkom vrtu te da su se počeli oporavljati od doživljenog šoka. Također javljaju da su osigurani sredstvima koje je uplatio Mercedes za brigu o životinjama koje se nalaze na stazi za vrijeme utrke.

-
raca
- GP3
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: McLaren
Sve je to Mercedesovo maslo. Nisu se galebovi slučajno našli tu. Evo, dok ovo pišem, neki sumnjivi tipovi sa Mercovim privjescima na ključevima sjede dva stola od mene i razgovaraju sa gradonačelnikom Cresa i spominju GP Europe, te da bi iznajmili ne jedan par, već tri para bjeloglavih supova kako bi prestrašili još poneku ekipu i kako bi bili sigurni da će i ovaj put pobjediti, na što gradonačelnik samo vrti glavom da ne može. Supovi su izrazito zaštičena vrsta i teško da će dobiti više od jednog, mada pare buše tamo di bormašina ne može. Da je McLaren konkurentan, reagirao bih, s obzirom da gradonačelnik često dolazi u naš restaurant. Ovako, nije me briga
- Viper
- Formula 4
Evo pojavila se informacija da je Lewis sam priznao da je razgovarao sa galebovima i rekao im da se ne miću sa staze. Udruga za zaštitu životinja na stazi za vrijeme utrke istražuje ovu situaciju i mogla bi podnijeti prijavu protiv Lewisa koji je ugrozio živote naivnog para galebova. Ove navode istražuje i Udruga za zaštitu vozača na stazi za vrijeme utrke, te će sigurno i oni podnijeti prijavu protiv Lewisa. Očekuje se da će Lewis dobiti barem 10 mjesta kazne na idućoj utrci i 30 sati društveno korisnog rada u zološkom vrtu.
Istragu će pokrenuti i kladionice jer je Lewis izravno utjecao na namještanje rezultata, a javilo se i povjerenstvo za sukob interesa, ali se ispričavaju jer trenutno imaju malo posla.
Istragu će pokrenuti i kladionice jer je Lewis izravno utjecao na namještanje rezultata, a javilo se i povjerenstvo za sukob interesa, ali se ispričavaju jer trenutno imaju malo posla.
- senna66 Verified
- Formula 1
- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Frantic
- Formula 1
Charlie se nećkao između V-Safeta i običnog Safeta zbog ovog bračnog para, a trebao se (kao što predloži kolega @senja) odlučiti za Šabana i njegovu poznatu "Dva galeba bela".Viper je napisao/la:Bračni par galebova koji su krivi za Sebovo kočenje dobili su premještaj u kanadski zološki vrt, nakon Sebove prijave Udruzi za zaštitu vozača na stazi za vrijeme utrke.
@raca
Bjeloglave supove (a aqko ne bude to dovoljno, onda i mupove, vepove, a Boga mi i veprove) će koristiti protiv Red Bulla.
Pošto su konji malo nježniji od bikova, za njih su koristili galebove.
Za bikove (jbga imaju rogove) treba ipak malo zajebanija ptica (sup).
U Austriji će saditi tratinčicu, jer ista najbolje uspijeva na onom čistom planinekom zraku i nadmorskim visinama od 600-700m.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Frantic
- Formula 1
Ja sam čuo da će startati iz boxa.Viper je napisao/la:Evo pojavila se informacija da je Lewis sam priznao da je razgovarao sa galebovima i rekao im da se ne miću sa staze. Udruga za zaštitu životinja na stazi za vrijeme utrke istražuje ovu situaciju i mogla bi podnijeti prijavu protiv Lewisa koji je ugrozio živote naivnog para galebova. Ove navode istražuje i Udruga za zaštitu vozača na stazi za vrijeme utrke, te će sigurno i oni podnijeti prijavu protiv Lewisa. Očekuje se da će Lewis dobiti barem 10 mjesta kazne na idućoj utrci i 30 sati društveno korisnog rada u zološkom vrtu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”