Paddock
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Smeda boja po preformansama koje su beepFelipe je napisao/la:Pirelli najavio ultra soft gume, a na društvenim mrežama možete glasati koja vam se boja više dopada.
[ link do slike ]

- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Koja kolektivna bježanija u Manoru, otišao i Bob Bell. A sjećate se koji je hype bio kada su ga dovukli iz Mercedesa...
Obrigado Felipe
- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Pisao sam već o tome u članku, ne zna se baš točno što se dešava u vrhu, ali gadno je. Navodno je došlo do svađe između vlasnika Fitzpatricka i ostalih šefova koji rade u momčadi, Autosport i Motorsport su rekli samo zbog nesuglasica u vizijama budućnosti tima. Baš čudno.
Uglavnom, očekujem još otakaza, nije ovo gotovo.
Uglavnom, očekujem još otakaza, nije ovo gotovo.
Obrigado Felipe
- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Malo blagdanske atmosfere..
[ link do slike ]
[ link do slike ]
Večeras sam napravio ovog lika koji mi je šapnuo kako bi mogao sutra nečije kočnice pretvoriti u dim.
[ link do slike ]
[ link do slike ]
Večeras sam napravio ovog lika koji mi je šapnuo kako bi mogao sutra nečije kočnice pretvoriti u dim.

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
..samo prenosim. 

- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1

P.S jedan je u sredini

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Ferrari1345, svaka čast na trudu.. šteta što nismo vidjeli još sličnih uredaka. Nedavno sam gledao film "Pay the ghost" sa Nicolas Cageom, i sa ovom groznom Vettelovom/Ferrarijevom utrkom baš se poklopio ovaj spooky filing. 

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=R_y21XofIPM[/youtube]
ROC ( Race of Champions)
Za dva tjedna, točnije nakon sljedećeg trkaćeg F1 tjedna održat će se poznati ROC ( Race of Champions);
20.11. petkom počevši u 21:00h održat će se nacionalni kup po našem vremenu, no program će već početi sa ROC Celebrity Skills Challenge u 20:00h po našem vremenu
21.11. subotom u 16:00h održat će se glavni event ureke pojedinaca Race of Champions Champion of Champions , red-event održat će se u 15:00h po našem vremenu.
Tko vozi ove godine?
Sebastian Vettel - Ferrari F1 driver; Four-time F1 world champion
Susie Wolff - Williams F1 test driver
Nico Hulkenberg - Force India F1 driver; 2015 Le Mans winner
Romain Grosjean - Lotus F1 driver; 2011 GP2 champion; 2012 Race of Champions Champion of Champions
Felipe Massa - Williams F1 driver; 11-time grand prix winner
Daniel Ricciardo - Red Bull F1 driver; Three-time grand prix winner
Ryan Hunter-Reay - 2012 IndyCar champion; 2014 Indy 500 winner
Tom Kristensen - Nine-time Le Mans winner
Petter Solberg - 2003 World Rally Champion; 2014 World Rallycross Champion
Jorge Lorenzo - 2010 and 2012 MotoGP champion
Mick Doohan - Five-time 500cc MotoGP champion
Nelson Piquet Jr - Inaugural Formula E champion; Ex-F1 driver
Jason Plato - Two-time BTCC champion
David Coulthard - 13-time grand prix winner
Tko će predstavljati koju državu (timovi petkom)?
England - Jason Plato and TBA
Scotland - David Coulthard and Susie Wolff
Germany - Sebastian Vettel and Nico Hulkenberg
Australia - Daniel Ricciardo and Mick Doohan
Brazil - Felipe Massa and Nelson Piquet Jr
Team Nordic - Tom Kristensen and Petter Solberg
Raduje me što su se toliko F1 vozača prijavilo ove godine.. naravno glavnu zaslugu tome je ponovno dovođenje Vettela, nakon njega ubrzo se prijavio Ricciardo kako bi se mogao usporedit sa kolegom, te su im se pridružili Hulkenberg i Massa. Grosijen je već u zadnje vrijeme domaćin. Bit će to jako zanimljivo pogledati.. naravno najveći favorit nacionalnih timova su Hulk i Vettel, tj. Njemačka. Nesjećam se dali sam prošlih godina gledao ROC live na njihovom youtube kanalu, ili sam naknadno gledao na DRIVE YouTube kanalu. Predpostavljam kako bi moglo taj event prenositi i nacionalne televizije tipa Sky Sport ili BBC. Ako ima netko pametniji slobodno neka kaže.
ROC ( Race of Champions)
Za dva tjedna, točnije nakon sljedećeg trkaćeg F1 tjedna održat će se poznati ROC ( Race of Champions);
20.11. petkom počevši u 21:00h održat će se nacionalni kup po našem vremenu, no program će već početi sa ROC Celebrity Skills Challenge u 20:00h po našem vremenu
21.11. subotom u 16:00h održat će se glavni event ureke pojedinaca Race of Champions Champion of Champions , red-event održat će se u 15:00h po našem vremenu.
Tko vozi ove godine?
Sebastian Vettel - Ferrari F1 driver; Four-time F1 world champion
Susie Wolff - Williams F1 test driver
Nico Hulkenberg - Force India F1 driver; 2015 Le Mans winner
Romain Grosjean - Lotus F1 driver; 2011 GP2 champion; 2012 Race of Champions Champion of Champions
Felipe Massa - Williams F1 driver; 11-time grand prix winner
Daniel Ricciardo - Red Bull F1 driver; Three-time grand prix winner
Ryan Hunter-Reay - 2012 IndyCar champion; 2014 Indy 500 winner
Tom Kristensen - Nine-time Le Mans winner
Petter Solberg - 2003 World Rally Champion; 2014 World Rallycross Champion
Jorge Lorenzo - 2010 and 2012 MotoGP champion
Mick Doohan - Five-time 500cc MotoGP champion
Nelson Piquet Jr - Inaugural Formula E champion; Ex-F1 driver
Jason Plato - Two-time BTCC champion
David Coulthard - 13-time grand prix winner
Tko će predstavljati koju državu (timovi petkom)?
England - Jason Plato and TBA
Scotland - David Coulthard and Susie Wolff
Germany - Sebastian Vettel and Nico Hulkenberg
Australia - Daniel Ricciardo and Mick Doohan
Brazil - Felipe Massa and Nelson Piquet Jr
Team Nordic - Tom Kristensen and Petter Solberg
Raduje me što su se toliko F1 vozača prijavilo ove godine.. naravno glavnu zaslugu tome je ponovno dovođenje Vettela, nakon njega ubrzo se prijavio Ricciardo kako bi se mogao usporedit sa kolegom, te su im se pridružili Hulkenberg i Massa. Grosijen je već u zadnje vrijeme domaćin. Bit će to jako zanimljivo pogledati.. naravno najveći favorit nacionalnih timova su Hulk i Vettel, tj. Njemačka. Nesjećam se dali sam prošlih godina gledao ROC live na njihovom youtube kanalu, ili sam naknadno gledao na DRIVE YouTube kanalu. Predpostavljam kako bi moglo taj event prenositi i nacionalne televizije tipa Sky Sport ili BBC. Ako ima netko pametniji slobodno neka kaže.

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Magnussen je bio veliki kandidat za novi Haas F1 tim, čak ga je Grosjean predložio kao svog timskog kolegu.. još jedna F1 zvjezda koja trenutno vozi bila u razgovorima, no ona je odlučila ostati sa svojim trenutnim timom. McLaren je tek sredinom prošlog mjeseca odlučio razriješiti Magnussena timskih obaveza, te je u tom slučaju postao prerano slobodan. Vjerovatno se nadao da će ostati u McLarenu.. no sada mu jedino preostaje Marusija. Žalosno ali istinito. Ovo je očiti primjer kako je bitno u F1 imati dobar tajming i dobre odluke kako bi se napredovalo.. Magnussen očito nije te sreće.
Izvor
Izvor
"We talked to Magnussen, who was a very good candidate," Haas told Formula1.com.
"He was very well respected by the McLaren team. In fact if Romain had declined we would have taken Magnussen as the primary seat."

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
mater im, opet na ROC-u nemam japanskog tima!
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Mislim da postoje kriteriji.. koliko mi je poznato mora imati pobjedu u nekoj od serija, samo ne znam gdje je pobjeđivala Wolfica.. dali moraju biti pod okriljem FIA-e, možda ona Japanska serija nije pod njima. Znaš li ti što o tome?
Je se netko sjeća gdje smo pratili prošlih godina ROC u živo? Zanima me tko to prenosi.
Je se netko sjeća gdje smo pratili prošlih godina ROC u živo? Zanima me tko to prenosi.

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
nema kriterija, svakakve zemlje (i regije) su nastupale. ja sam samo ćeo vidit sata i kobayashia zajedno, ali niš od toga.

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Ferrari1345
- Formula 1
To je trenutno nepoznanica kolko znam... Prijašnjih godina je bio livestream samo u zemljama koje nisu imale prijenos na državnoj televiziji. Ovime se podrazumijeva bilokakav kanal, uključujući i naš MaxGp ili Arenasport5...hattrick je napisao/la: Je se netko sjeća gdje smo pratili prošlih godina ROC u živo? Zanima me tko to prenosi.
Ja čisto sumnjam da će navedeni kanali to prenosit, tako da ćemo moć gledat na njihovoj stranici ili gdje god taj livestream bude bio.
U svakom slućaju livestream na internetu ti je siguran

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Uh to bi bio kamikaze stylezekohonda je napisao/la:nema kriterija, svakakve zemlje (i regije) su nastupale. ja sam samo ćeo vidit sata i kobayashia zajedno, ali niš od toga.![]()

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Gdje, gdje?? dali će to biti pod SkySport, ili kojim drugim?Ferrari1345 je napisao/la:To je trenutno nepoznanica kolko znam... Prijašnjih godina je bio livestream samo u zemljama koje nisu imale prijenos na državnoj televiziji. Ovime se podrazumijeva bilokakav kanal, uključujući i naš MaxGp ili Arenasport5...hattrick je napisao/la: Je se netko sjeća gdje smo pratili prošlih godina ROC u živo? Zanima me tko to prenosi.
Ja čisto sumnjam da će navedeni kanali to prenosit, tako da ćemo moć gledat na njihovoj stranici ili gdje god taj livestream bude bio.
U svakom slućaju livestream na internetu ti je siguran

- Ferrari1345
- Formula 1
Vrlo vjerovatno, da...
Ono što sam htio reć da bi blokirali (službeni) livestream ukoliko bi tvoja zemlja imala pravo na prijenos... Naravno malo prčkanja oko IP i imao biš pravo bilo di to pogledat...
EDIT
U međuvremenu našao i službenu najavu
Sky Sports F1 to broadcast Race of Champions 2015 live
Ono što sam htio reć da bi blokirali (službeni) livestream ukoliko bi tvoja zemlja imala pravo na prijenos... Naravno malo prčkanja oko IP i imao biš pravo bilo di to pogledat...
EDIT
U međuvremenu našao i službenu najavu

Sky Sports F1 to broadcast Race of Champions 2015 live