Košarka
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
- Navija za: Ferrari
Pacers Nuggets
Treba prekinut ovu seriju..

Fino Alla Fine
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Razvalio Bojan, šteta što nije više igrao.
Jel neko možda gledao Duke-UCF? Ja sam gledao zadnjih 10ak minuta, ludilo. UCF praktički promašili polaganje za pobjedu i +6, a poslije Zion 2+1 uz promašeno bacanje, ali skok u napadu RJ Barreta i polaganje za prednost...a u zadnjem napadu za pobjedu UCF ponovo promašili polaganje...ludilo.
Jel neko možda gledao Duke-UCF? Ja sam gledao zadnjih 10ak minuta, ludilo. UCF praktički promašili polaganje za pobjedu i +6, a poslije Zion 2+1 uz promašeno bacanje, ali skok u napadu RJ Barreta i polaganje za prednost...a u zadnjem napadu za pobjedu UCF ponovo promašili polaganje...ludilo.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Odlicna partija svakako.. Sut takodjer odlican.. A nije bilo potrebe da igra vise, potreban je Pacersima u PO, pogotovo ovakakv.. Nisam gledo brojeve ali ima stvarno dobru sezonu u dobroj ekipi..
Nisam gledo ali kad sam vidio post, pogledah sazetak.. Ludnica
Nisam gledo ali kad sam vidio post, pogledah sazetak.. Ludnica
Fino Alla Fine
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Zao mi Nurka brata imao je fenomenalnu sezonu, najbolju u karijeri ali to ti je zivot sekunda i ode sve. #BeStrong
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Reci mi šta je uradio, ne mogu gledati video ponovo
Jutros sam okrenuo glavu na drugu stranu, jbte, koliko je bilo gadno.....

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Sudac ga svojom nogom udario u ranjenu nogu u prolasku...pretpostavljam da je slučajno, ali ipak.Frantic je napisao/la:Reci mi šta je uradio, ne mogu gledati video ponovo
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Bože sačuvajf1zd je napisao/la: 26.03.2019., 20:41Sudac ga svojom nogom udario u ranjenu nogu u prolasku...pretpostavljam da je slučajno, ali ipak.Frantic je napisao/la:Reci mi šta je uradio, ne mogu gledati video ponovo
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Užas
Nešto najgore što se može dogoditi u košarci. Želim mu što brži oporavak i da se vrati na razinu koju je pokazao ove sezone.
P.s. Jel se meni čini ili je ova sezona u NBA-u sa najviše ozljeda po pitanju prijeloma noge?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Nešto najgore što se može dogoditi u košarci. Želim mu što brži oporavak i da se vrati na razinu koju je pokazao ove sezone.
P.s. Jel se meni čini ili je ova sezona u NBA-u sa najviše ozljeda po pitanju prijeloma noge?
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Kyrie sinoc donio prednost domaceg terena za Boston u prvom krugu.. Indiana ima nesto tezi raspored do kraja ali im dolazi Boston na revans..
Fino Alla Fine
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Da bar ostanu na ovom četvrtom mjestu, lagano se dovedu u red preko Indiane i onda probat osvojit nešto više. Potencijal momčadi je ogroman, a igra slaba i nikakva :/
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Tesko se ide preko Indiane, osobno njima dajem vecu prednost, pogotovo ako uzmu prednost domaceg terena..
Fino Alla Fine
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Ne znam, prošle je godine Boston bio vrlo snažan u doigravanju, ove godine bi morali biti bolji. Hayvard nažalost nije ni sjena onog što je bio, ali imaju zdravog Kyriea, to puno znači. Prošle godine se baš vidjelo da im je u doigravanju falio igrač koji može dovršiti stvari - Kyrie je jedan od takvih. Još uvijek vjerujem u dobar Boston, ali Toronto i Bucksi će biti teški za dobiti.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Meni se sviđa kako igra Indiana volio bi da prođu u drugu rundu. Volim ekipe koje se bore na terenu i ne soliraju u napadu svi doprinose.