Košarka

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Navija za: Ferrari
Meni su i Riley i Jackson i Red nesto ispred Popa..
A dobro, ne igra se NBA zadnjih 20 godina.. Nije niko reko SAS sucks al ni po cemu mi nisu najbolji..
Od 1997 na ovamo im svaka cast, svake godine PO.. Velika je to stvar..
5 naslova u tom periodu je isto jako dobar uspjeh a ako vec zovemo dinastije jaci su mi Bullsi sa Jordanom, showtime Lakersi i uglavnom svi spominju Celticse i njihovih 11 naslova u 13 godina ali to nisam gledo, fali mi godina :zubo:
Fino Alla Fine

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
CrashOverride je napisao/la: 19.03.2019., 12:36 Meni su i Riley i Jackson i Red nesto ispred Popa..
A dobro, ne igra se NBA zadnjih 20 godina.. Nije niko reko SAS sucks al ni po cemu mi nisu najbolji..
Od 1997 na ovamo im svaka cast, svake godine PO.. Velika je to stvar..
5 naslova u tom periodu je isto jako dobar uspjeh a ako vec zovemo dinastije jaci su mi Bullsi sa Jordanom, showtime Lakersi i uglavnom svi spominju Celticse i njihovih 11 naslova u 13 godina ali to nisam gledo, fali mi godina :zubo:
Brate sve mi je jasno ali treba malo imati respecta za tu fransizu pa pogledaj sta je sve taj Pop napravio sa tom ekipom,broj pobjeda, naslova i jos mnogo toga i onda doc i reci kakvi Spursi kakvi bakraci, neznam mozda ja grijesim ali ako Spursi nisu dinastiji onda neznam. Pogledaj kako Spursi rade s igracima, na draftu uvijek imaju jako visoke brojeve i uvijek izvuku solidne igrace, mnogi analitičari nisu im prognozirali PO a evo ih na 5 mjestu u ligi a sve je to zasluga Popa jer ako iko zna izvuc max iz igraca onda je to on. Pa pogledaj kakav je igrac ovaj White, pa da je samo visi 10ak centimetara bio bi daleko najbolji obrambeni igrac lige, jos kad se vrati Murray koji je isto jako dobar defanzivac i koji jako fali bice to opet jako dobra ekipa.
Sve mi je jasno sve znam i za Lakerse, Bullse i naravno najviše Boston i da se kosarka ne igra od 99 godine, ali Spursi su isto tako pomakli neke granice, pogledaj sad kako izgledaju ovi Warriors zadnjih par godina, sta mislis oceli oni moci biti u PO u iducih 20 godina.
Spursi nisu ni najvrednija franzisa, ni najpopularnija ali su sigurno mamac za sve Free Agente i svak bi vjerujem htio igrat za Mamuze.
KD je free agent na ljeto bar se nadam da ce uzet tu opciju, tko zna mozda bas podje putem Texasa a ako se ne varam on je bio na koledzu u Texasu. Tko zna vidjet cemo.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Da upravo tako, dođe Frantic i kaže kakvi Spursi, kakvi bakrači....
Celtics, Lakers, Warriors, Bulls, 76ers ....., pa tek onda mogu na red doći Spursi
A po nekim mjerilima i Knicksi su ispred (nevezano za broj titula), ako ćemo gledati vrijednost i marketing
A tu su negdje i Mavsi, Rocketsi, Blazersi, Pistonsi....
Dakle, ni blizu da su "najveći, najbolji, naj, naj...." ni po kojem osnovu.
Što se tiče ovih statistika, svaka čast na 22 sezone u plusu, ali ja sada mogu komotno reći da Celticsi imaju 17 titula, Lakersi 16, Bullsi 6, Warriorsi 6....
Isto tako mogu reći "Đe su bili ti Spursi 80-tih, kad su harali Lakersi i Celticsi, đe su bili 90-ih, kad su harali Bullsi....."?
Jbte, tek su 1976. priključeni NBA ligi.
Lakersi i Celticsi npr. možda imaju amplituda, od totalnog krša i ne ulaska u play-off pa do osvajanja titula i dinastija, ali oni će UVIJEK s vremena na vrijeme osvajati titule, a Spursi sad kada nema Duncana i kada im ode Pop mogli bi vrlo lako upasti u jedan prosjek i da ih nema na mapi narednih 50 godina, ako i ne presele u drugi grad. Jednostavno, to je "mala" sredina u američkim okvirima, spram New Yorka, Los Angelesa, Chicaga, San Francisca, Phile,.....
Nije prošlo nešto puno vremena od selidbe Greizzliesa iz Vancouvera u Memphis.
Ajd, yebesh Grizzliese, nije to velik klub, ali (još svježiji primjer) Supersonicsi su bili ime, imaju hall of fame igrače, titulu, finala,...., pa pređoše iz Seattlea u Oklahomu i još promijeniše nadimak.

Analogija sa F1 - isto kao da si rekao je Mercedes najveća ekipa F1, a ne samo da nije veći od Ferrarija (Boston), već ni od Mclarena (Lakersi), Williamsa (Bullsi, on su nekako u gabuli), pa nisu čak po nekim stvarima pretekli ni Lotus (neka Lotus bude ....., po volji).

Što se tiče Popa, mogu reći da se Auerbach, Jackson, Riley, Brown, Wilkens, Daly, Tomjanovich, KC Jones, Kundla, Nelson, Sloan, Holzman,....., uz Popa svrstavaju u najveće trenere ikada. Ako mi nađeš jednu ljestvicu po kojoj je Pop proglašen najboljim ikada (ima ih, naravno), ja ću ti odmah naći 3 druge ljestvice gdje su npr. Auerbach ili Jackson (ili čak i neko treći) najbolji (iz prostog razloga jer je takvih ljestvica mali milion).

Analogija sa F1 - to je kao da pričamo o tome ko je bolji Schumacher ili Senna?

Na kraju, jel`to Duncan jedini koji ima pobjeda više nego nekih franšiza? Sad bi to mogao nabrojati još najmanje 50-oricu.
Još će ispasti da je najbolji košarkaš svih vremena....

edit
Kad sam rekao "kakvi bakrači", nisam mislio kao što reče @Crash da "SAS suscks", već sam doslovce mislio "Kakvi bakrači da su Spursi naj, naj, naj, .... ekipa/franšiza/dinastija".
A to da su primanljiva destinacija, ne bi rekao. Možda su bili, ali više nisu, a biće sve manje i manje (već sam to pomenuo gore). Što LBJ nije otišao u Spurse (nebitno što u LALu stvari ne funkcionišu kako treba)?

Molim malo realnosti.....
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ne mogu više edit

I odkuda ikome ideja da ja nemam respecta prema SASu? :shock:
Samo, ne dižite SAS tamo gdje mu nije mjesto, molim lijepo
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

alonso5
Formula 1
Formula 1
Ti tako mislis ja drugačije i vec smo jednom raspravljali o ovoj bas temi tako da ovo ne vodi nicemu, tvoje misljenje postujem ali se naravno ne slazem s njim.
Sad da ti odgovaram vise mislim da nema smisla sve sto sam imao za reci rekao sam u prijašnjim postovima.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Ovdje svatko ima svoje misljenje. Svatko misli da su neke druge ekipe vece od nekih drugih. Svatko ce imati svoje neke favorite. I isto tako tko god iznese misljenje je u pravu a isto tako nije u pravu.
Jer nitko ovdje od nas nemoze reci tko je od koga veci. Kad to kazu pravi experti pa im se ne uzima zdravo za gotovo kamoli kad netko od nas na forumu kaze " e ova ekipa je veca od ove " , nema smisla.
slikaslika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
AlkY je napisao/la: 19.03.2019., 16:50 Ovdje svatko ima svoje misljenje. Svatko misli da su neke druge ekipe vece od nekih drugih. Svatko ce imati svoje neke favorite. I isto tako tko god iznese misljenje je u pravu a isto tako nije u pravu.
Jer nitko ovdje od nas nemoze reci tko je od koga veci. Kad to kazu pravi experti pa im se ne uzima zdravo za gotovo kamoli kad netko od nas na forumu kaze " e ova ekipa je veca od ove " , nema smisla.
Naravno.
Mišljenja su različita.
Ali jednostavno ne možeš tek tako reći da je Pop "definitivno najveći trener ikada što se tiče košarke".
Mislim možeš, naravno, ali vraćamo se na ono što sam iznad napisao i dolazimo do toga da se oko Popa se još i može diskutovati i tu možemo pričati o različitim mišljenjima (neko će reći Pop, neko Phil a neko Red,......).
BTW, a zašto bi neki NBA trener bio najveći?
Zašto to ne bi bio neko sa prostora bivše nam države (eto prvi mi na pamet pada Željko Obradović, a ima možda i većih, koji nisu više među živima). Pa imali smo stručnjaka (kao i igrača) za izvoz.
Ili iz bivšeg SSSRa.....
Takođe, ima i u NCAA veeeelikih trenerskih imena.
Al` ajde, može se diskutovati.
Oko ove druge stvari (da je SAS "broj 1 franšiza u ligi") se nema šta diskutovati i iznositi mišljenja. To jednostavno NIJE tačno.
I to nema veze sa mišljenjem Frantica ili alonsa5.
Dakle, kao što ni 2+2 nije jednako 5!
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

AlkY
Formula 1
Formula 1
Ma kad da bi se netko proglasio najvecim uzima se u obzir 7 milijuna stvari. Tako da je skoro nemoguce reci da je netko najveci svih vremena.
slikaslika slika

alonso5
Formula 1
Formula 1
Kakav preokret Netsa gubili cak 25 razlike u zadnjoj cetvrtini i na kraju pobjeda, a sam "Dloading" je cak ubacio 27 poena u zadnjoj cetvrtini, 44 ukupno za rekord karijere. Kakvog su igraca Lakersi pustili :facepalm:

AlkY
Formula 1
Formula 1
Kobe Bryant on the Los Angeles Lakers almost trading for Anthony Davis:

“Kuzma, Lonzo, Ingram. Are all three better than Anthony Davis? No no! Ciao! Bye!

Anthony Davis is one of the best players in the world. Not now, in history. What are we talking about? If you can get [him], you do it.”

Ocito se ni Kobe ne slaze sa vecinom nas sa foruma :). I on bi valjda pola ekipe dao za Davisa
slikaslika slika

alonso5
Formula 1
Formula 1
AlkY je napisao/la: 20.03.2019., 10:06 Kobe Bryant on the Los Angeles Lakers almost trading for Anthony Davis:

“Kuzma, Lonzo, Ingram. Are all three better than Anthony Davis? No no! Ciao! Bye!

Anthony Davis is one of the best players in the world. Not now, in history. What are we talking about? If you can get [him], you do it.”

Ocito se ni Kobe ne slaze sa vecinom nas sa foruma :). I on bi valjda pola ekipe dao za Davisa

Johnson mora imati na umu da ako napravi taj trade i dadne pola mlade jezgre za Davisa da on i James nece moci sami donijeti titulu znaci treba im jos neko jer ocigledno je da zele uzeti titulu nabrzinu dok je King jos u ligi.Po meni je to mač s dvije ostrice budućnost ili odmah titula ali njih 2 nemogu definitivno sami, ako dodje do trade a ne uspiju uzeti prsten LBJ bi mogao zaviti u crno Lakerse na iducih 7,8 godina.
Sjetimo se samo kako su popusili sa Dloadingom i Randleom.

Frantic
Formula 1
Formula 1
AlkY je napisao/la: 20.03.2019., 10:06 Kobe Bryant on the Los Angeles Lakers almost trading for Anthony Davis:

Evo, Pelinki i Magicu se pridružio i Kobac
:facepalm:
Dobra neka gudra sa valja u LA-u.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Iskreno čudi me da je to Kobe izjavio.
Ništa od ovih Lakersa još dugo godina, pa i da se još jedan superstar dovede.
DR-a i Randlea im još nisam oprostio.
slika

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
LAL nema ništa za ponuditi za AD, a ako dođe do tradea neka uzmu sve što valja jer ovi su zagrizli i ne puštaju

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Kakva gužva na zapadu. Od pete Ute do osmog OKCa pola utakmice. Bilo bi odlično kad bi se u zadnje utakmice ušlo ovako :D

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
MrDoomroom je napisao/la: 20.03.2019., 15:08 LAL nema ništa za ponuditi za AD, a ako dođe do tradea neka uzmu sve što valja jer ovi su zagrizli i ne puštaju slikaslikaslika

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Kad Bullsi sokiraju sve i uzmu Davisa (broj vec ima, rodjen tamo) i jos im se posreci i uzmu Ziona na draftu 😁
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ponavljam se....
Frantic je napisao/la: 01.02.2019., 06:50
Sarma je napisao/la: 31.01.2019., 21:40 Pa ko će im ostati :)

NBALakers offer Lonzo Ball, Brandon Ingram, Kyle Kuzma, Ivica Zubac, and 1st round pick for Anthony Davis
Ne vrijedi nijedan NBA igrač Balla, Ingrama, Kuzme, Zubca i pika prve runde. :facepalm:
Dakle, ne bi vrijedili ni Michael Jordan, niti Earvin Johnson,......

New York kao da opet ide u nekakav rebuilding.
Ljudi konstantno u rebuildingu. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

alonso5
Formula 1
Formula 1
f1zd je napisao/la: 21.03.2019., 09:54 Kakva gužva na zapadu. Od pete Ute do osmog OKCa pola utakmice. Bilo bi odlično kad bi se u zadnje utakmice ušlo ovako :D
Nista nije iskljuceno.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Zaboravih ovo napisati prije 2 dana.
22.03.2019. je bilo okruglo 30 godina kako je ekipa Jedinstve Aide iz Tuzle postala ženski košarkaški prvak evrope. :klanjam:
Naše dame su pobijedile su tadašnjeg aktelnog prvaka Evrope, ekipu Primigi Vicenca (koja je važila za favorita), rezultatom 74-70, u utalmici koja je igrana u Firenci i postale drugi (zasada, zadnji) ženski prvak Evrope, sa ovih prostora.
Na to su se nadovezali muške kolege iz Jugoplastike koji su 2 sedmice poslije odradili istu stvar u muškoj konkurenciji.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

AlkY
Formula 1
Formula 1
Produktivna godina :D
slikaslika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡