General tema

Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Cek , to znaci da nece bit vise ona pocetna pjesma od prosle godine ili?
slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Ostaje ista pjesma.

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Ne znam jel gledao tko skijanje, ali kakva vožnja Zenhäuserna u drugom laufu :klanjam:

Jedna od najboljih predstava ove godine. Ostaviti Hirschera i Kristoffersena preko 1 sekunde je nevjerojatno. Vožnja je bila toliko dobra da se čovjek zapita da nije netko pogriješio u mjerenju vremena.

Perica9
Formula 1
Formula 1
DaveGilmour je napisao/la: 10.03.2019., 13:47 Ne znam jel gledao tko skijanje, ali kakva vožnja Zenhäuserna u drugom laufu :klanjam:

Jedna od najboljih predstava ove godine. Ostaviti Hirschera i Kristoffersena preko 1 sekunde je nevjerojatno. Vožnja je bila toliko dobra da se čovjek zapita da nije netko pogriješio u mjerenju vremena.

I ja sam pomislio da imaju krivo mjerenje...
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Beethoven87 je napisao/la: 10.03.2019., 20:02 .....
@Frantic svidja mi se tvoj ukus :)
Za mene su drugovi govorili (u smislu žena) - možeš skinut sve ali ne i naočale :mrgreen:
Uvijek sam imao sklonosti ka tom "profesorsko-intelektualnom looku sa očalama".
BTW, žena mi je profesorica u srednjoj školi, pa.... :trep:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
DaveGilmour je napisao/la: 10.03.2019., 13:47 Ne znam jel gledao tko skijanje, ali kakva vožnja Zenhäuserna u drugom laufu :klanjam:

Takoder gledamo i nisam vjerovao da na tako unistenoj stazi on , ne samo da napravi najbolje vrijeme drugog laufa , nego pokida sve ostale.
Znaci nevjerojatno vrijeme
slikaslika slika

Perica9
Formula 1
Formula 1
U 21h Nadal - Federer :trep:

Vamos Rafa :cheer:
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Perica9 je napisao/la: 16.03.2019., 18:38 U 21h Nadal - Federer :trep:

Mislis Roger :pivo:
Fino Alla Fine

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Perica9 je napisao/la:U 21h Nadal - Federer :trep:

iii....ništa od toga.
Nadal predao bez borbe..

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Šteta, uvijek Nadal neke ozljede vuce...

zjurina
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Dobio danas ujutro gešenk od jednog od "mojih" vozača :mrgreen:

& posebno se razveselio.... pogodite zašto ?

slika
slika

zelot
Formula 1
Formula 1
isli sogi i ja sa boljim polovicama jucer na karting... u cesku, kartingarena cheb.... https://www.kartarena.eu/de/onas

kartovi super. neki sodi, ide oslicno, staza vrh i zahtjevna tehnicki, dosta dugacka, sitno preko 1km...

ima 3 vrste karta. sa standardnim je cilj ici ispod 1.14 i onda se ostvaruje pravo na race kart te sa njim ako se spustio ispod 1.09 (nisam ziher ali tako nesto) se ide na neki najjaci kart. uglavnom, 1.09 ne znam, mislim da amateri to ne mogu nego to bas ekipa koja zna sta je karting i kako se to vozi..

rezultat onako, ja nezadovoljan. moje najbolje vrijeme 1.18.062, sogijevo 1.16.600. da, fino me odero za 1.4 sec smrad mali :D

ipak, od 8 zajednickih krugova ja sam u 5 bio brzi a u jednom sam ga cekao pa ajde. uzeo je FL ali je utrku izgubio i krug manje odvezao pa se imam sa cime suprostavit njegovim provokacijama :D

uglavnom super iskustvo na pol sata od doma a staza je vrh kao i kartovi i ful je aktivna staza, od motora onih malih do kart natjecanja... ma sve..

jedna od zanimljivosti je da naravno da sam izletio jednom skroz na travu jer stazu nikako da zapamtim pa se sjebem. jednom je bilo bas da sam bio vani na travi ali sam vidio da necu u barijere nego imam mjesta za proci ravno i na stazu ali drek, produzni polegnut taman di ja idem i to bas spoj nekakva dva kabela i kad sam presao preko toga sam ih ostpojio :D mislim si kaj sam sad iskljucio, mjerenje vremena ili nesto. reko mozda ne skuze mozda skuze samo da nas ne zaustave. prodje krug sve super, prolazi i drugi krug kad cica tamo na mjestu zlocina spaja kablove :)

a druga situacija je ipak ozbiljnija. znaci utrka se prekida tako da se spusti prava pravcata rampa na 4/5 staze. rampa je bijela sa svjetlozutim lampicama koje sluze samo za nocne utrke i rampa se uzasno slabo vidi a lik nam nije objasnjavao kako i sta kad se netko okrene, kad je kraj itd... uglavnom, iznenadila me ful, nije bilo bas pregusto jer sam bio solo ali da sam bio u borbi i ganjanju sa nekim i na njega koncentriran mislim da bi se zabio ako ne bi uspio ispod proci. svejedno, scimala me i kako sam to sve kasno skuzio jbg, jos jedan krug sam odvezao jer sam fulao ulazak u box :D

dobra je fora sto kupis podkapu i tvoja je. fina, pamucna, debela pa one kacige nije bad na glavu gurat. nije kao na melesajmu i spanskom ona kapica za industriju pakiranja hrane :D

staza je povezana i sa aplikacijom RaceFacer pa se preko aplikacije moze stosta. slati izazove, gledati vremena i slicno.. iako mi nije prvi put bilo, najbolje je bilo. i da, vanjske pasice su bas grde. nemaju nagib naspram asfalta nego su u razini ali su nazubljene. rezimo pruga betona 2c. pa rupa 2cm i tako cijela pasica. kad se nagazi to vibrira i trese u pm. bas gadno. osjecaj je kao da ce se razletit kart, i zvuk grdi. nikad takve jos nisam sreo...

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Da si imao halo, ne bi se sikirao za rampu. :mrgreen:
Jel jebeno kočit lijevom nogom? :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
dobro je da nisi prošao kao maria de villota. :chill:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

zelot
Formula 1
Formula 1
Ma nije. Brzo se to savlada. Bar po meni. Drugo je sad precizna fina odmjerena kocenja na rubu... Ali za karting mislim da to ni nije toliko bitno kad je proklizavanje neka osnova voznjeai male su brzine. Kocit sam morao na par mjesta samo. Da je lako steci onaj fini osjecaj kao na autu, nije. Sve to skakuce, klimucka i mehanicka je... Ali nike neka frka lijeva kocne je desna gas...

Da da, halo...ma mislim ono, a0 tko je vidio kraj bilo kakave utrke oznacit spustanjem rampe-prepreke.. ko im je dao.uporabnu dozvolu pitam se...

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

zelot
Formula 1
Formula 1
zekohonda je napisao/la:dobro je da nisi prošao kao maria de villota. :chill:
slikaslika

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
Imam jedan problem.
Otvaruju mi se non stop neke reklame po telefonu. Bez obzira jesam li na internetu ili gledam slike u galeriji, gledam YT, otvori mi se prozor sa nekom reklamom. Kako da maknem to? Skidao sam anti viruse, pa one za blokade reklama al dzaba.
Help mi pliz.
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Krstas je napisao/la: 10.04.2019., 15:04 Imam jedan problem.
Otvaruju mi se non stop neke reklame po telefonu. Bez obzira jesam li na internetu ili gledam slike u galeriji, gledam YT, otvori mi se prozor sa nekom reklamom. Kako da maknem to? Skidao sam anti viruse, pa one za blokade reklama al dzaba.
Help mi pliz.
Jesi probao sa Malwarebytes ?

Slicno se i meni dogodilo i probao 10 programa i samo sam s ovim uspio rijesiti
slikaslika slika

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
Bio sam sinoc skinuo da probam. Al mi se opet pojavila. Ima li neka posebna opcija u Malwarebytes za te reklame ili ne?
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Joj neki dan se i meni desilo to.
Otvorio neki link za stream što je neko postao ovdje i nisam ni gledao šta me je pitao i kliknem yes... I počele mi se javljati raznorazne tete slobodnih svjetonazora :prcnjau:
S obzirom da sam zapamtio da sam kliknuo yes, izbrisao sam Explorer u kojem sam kliknuo yes (u mom slučaju je to bio Chrome) i nisam više imao problema. Prije toga sam izbrisao sve podatke iz Chrome.
Ukoliko se slično dešava kod tebe, ne košta te ništa da probaš.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡