Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Kao navijac Reala nisam sretan.
Prekrsaj je bio, ali to nije dovoljno za penal.
Opet s druge strane ne mozemo reci da je Juve zasluzio prolazak. Jer vidim da se lako zaboravlja da su i oni popili 3 komada kod kuce.

Realno ovo je trebalo u produzetke. Zasluzena pobjeda Juvea bas kao sto je i Realova bila u prvoj tekmi.

Kriminalno je dosuditi tako strogu kaznu u zadnjim sekundama. Vas kad smo imali 3-3 ukupan rezultat.

Zao mi Juvea.
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Ma mi svi koji ne navijamo niti za Juve niti za Real smo ocekivali i nadali se produzecima. Tako je i realno trebalo biti , ali sudac valjda nije htio kasniti na reprizu Seherezade pa je odlucio to rijesiti ranije.
slikaslika slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Možda sam zaslijepljen subjektivnošću, možda se ne kužim dovoljno u nogomet, ali na koju foru ovo nije bio penal? Noga igrača Juvea visoko u zraku, udara u Realovog igrača koji ima prednost (na lopti je).

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
Cisti penal.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
croatic f1 je napisao/la: 11.04.2018., 23:02 Možda sam zaslijepljen subjektivnošću, možda se ne kužim dovoljno u nogomet, ali na koju foru ovo nije bio penal? Noga igrača Juvea visoko u zraku, udara u Realovog igrača koji ima prednost (na lopti je).
I plus mat pozicija je tu.Vasquez je sam ispred golmana ovaj ga rusi kao zadnji igrac.
Sve u svemu kao navijac Reala nisam zadovoljan jer je ovo trebalo puno ranije zavrsit a ne da se povlace poslije tekme ne potrebni repovi.
Nadam se Bayernu u polufinalu.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Max prenio 2 zamjene u sljedecu sezonu
Fino Alla Fine

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Šteta očekivao sam produžetke. [ link do slike ]

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
croatic f1 je napisao/la: 11.04.2018., 23:02 Možda sam zaslijepljen subjektivnošću, možda se ne kužim dovoljno u nogomet, ali na koju foru ovo nije bio penal? Noga igrača Juvea visoko u zraku, udara u Realovog igrača koji ima prednost (na lopti je).
Pa da, upravu si. Po danasnjim sudackim kriterijima to je penal. Straši me što će se sve suditi za 20 godina. Ma nema nogometne utakmice na zemlji bez padanja, bacanja, simuliranja i to mladih igraca koji su jednostavno uceni da to rade. I to ce tako ostat nazalost.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Fino Alla Fine

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Glasniju F1
Budimo realni, da je ovaj kontakt tj. intezitet bio na sredini terena nebi bilo govora o prekršaju. Danas se nažalost svaki kontakt u 16-metara sudi kao prekršaj. Nije to samo primjer ova utakmica nego bezbroj drugih pa se ne treba ni čudit što imamo sve više nominacija za oskar
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1

:rofl:
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Ma kakav penal.
Ono nad Kroosom protiv PSGa je za ovo večeras PENAL I PO (a i ono mi je bilo smiješno).
Trebali su biti produžeci.
@Alonso5, nisi iskren, veći si subjektivan (razumljivo) kad kažeš da je Real pokazao više.
S obzirom da je Juve zadnjih 35 minuta prve utakmice igrao sa igračem manje, da su došli u goste Realu (!!!!) da nadoknađuju zaostatak od 3 gola, da su na kraju to i nadoknadili, da bi potom sudac praktički u zadnjoj sekundi dosudio smiješan penal....., kako je to Real pokazao više u dvomeču. Dobro, nije ni Juve. Zato se trebalo odigrati još pola sata produžetaka.
Dalje, ne pamtim kada je Gigi dobio crveni zbog prigovaranja.....
Sama činjenica da svi mediji bruje oko tog penala i da se od čitave tekme (dvomeča) priča o sucu i penalu, dovoljno govori....
Da se razumijemo, ne sviđa se meni ni kada ovakav sličan "kontakt", npr. odbrambenog igrača Beneventa i Dybale/Higuaina/....., okarakterišu kao penal za Juve.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Bio penal ili ne ali vidim da nitko nespominje Iscovo "zalede".

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Šteta što je ovako moralo završit, ali ruke na leđima guranje i noga još, taman dovoljno za prekršaj i penal, nije čist kao suza ali ipak je, zanima me samo jel bi sudio isto to, da je bilo na drugoj strani?! Iskreno pun klinac mi je Reala i Barcelone.

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Ako iko ima srece, to je onda ovaj "ludi" Zidan! Ne znam da li se nekad njegovo znanje u fudbalu zasniva na bas iskustvu ili sreci (vjerujem da je ovo prvo)? Nevjerovatno koliko je Real imao ovakvih ziceraskih utakmica i da se provuce momacki!

Navijac sam Real-a, no ovo veceras sto se desilo, je jad i cemer, gore od Barcelone! Ne mogu da smislim u fudbalu 'cuvanje' rezultata, to mi se jednostavno gadi.

Real je masina, naravno da nije non stop u full opticaju, no igrati tako nonsarlantno, a OSTAO ti samo trofej LP ove sezone, je neshvatljivo!

Voda u usima je bila nakon 2 gola, da se je otislo u produzetke, mislim da bi se Juve provukao, a ovako su sebi harakiri odradili, jer je penal bio cist ko suza. No opet, jalov prolaz Reala!
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Nije bas Zidane cuvao rezultat. Htio je on to sto prije rijesiti samo nije islo po planu. Izvadio van Casemira i Balea na poluvremenu uveo Asensia i Vazqueza. Jos kasnije Modrica za Kovacica.

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Frantic je napisao/la: 12.04.2018., 00:08 Ma kakav penal.
Ono nad Kroosom protiv PSGa je za ovo večeras PENAL I PO (a i ono mi je bilo smiješno).
Trebali su biti produžeci.
@Alonso5, nisi iskren, veći si subjektivan (razumljivo) kad kažeš da je Real pokazao više.
S obzirom da je Juve zadnjih 35 minuta prve utakmice igrao sa igračem manje, da su došli u goste Realu (!!!!) da nadoknađuju zaostatak od 3 gola, da su na kraju to i nadoknadili, da bi potom sudac praktički u zadnjoj sekundi dosudio smiješan penal....., kako je to Real pokazao više u dvomeču. Dobro, nije ni Juve. Zato se trebalo odigrati još pola sata produžetaka.
Dalje, ne pamtim kada je Gigi dobio crveni zbog prigovaranja.....
Sama činjenica da svi mediji bruje oko tog penala i da se od čitave tekme (dvomeča) priča o sucu i penalu, dovoljno govori....
Da se razumijemo, ne sviđa se meni ni kada ovakav sličan "kontakt", npr. odbrambenog igrača Beneventa i Dybale/Higuaina/....., okarakterišu kao penal za Juve.
Dragi Frantic kako nije Real pokazao vise.
Juventus je u prvom mecu napravio samo jednu ozbiljnu sansu i to preko Higuaina u prvom poluvremenu a Real im je dao 3 gola i plus imali su i precku Kroosa,a nisu igraci Reala krivi sto je Dybala dobio cist drugi zuti karton.
Sinoc je Real imao vagon prilika samo sto lopta nije htjela u gol a Juve je svoje sanse iskoristio sretno ili ne ali su ih iskoristili.
Koliko god tvrdis da sam ja subjektivan toliko si i ti jer izgleda da Real ne podnosis.
Zasto sudija ne bih svirao penal ako je postojao?
Jeli se igra do 90 minute ili dok sudija ne svirne kraj?
Benatia sledja udara Lucasa,visoko podignuta noga + plus tome mali je u mat poziciji a ovaj ga rusi prakticno kao zadnji igrac.
I ofsajd je mozda cak i summjiv jer u onakvim situacijama kad su u gotovo identicnoj liniji uvijek se prednost daje napadacu.
Najgore od svega sto se najvise ljute Barcini navijaci (pritom ne mislim na tebe) jer ako je sudija prosle godine mogao svirati onaj pad Suareza protiv PSG zasto ne bih mogao i sada kad je ocito bilo kontakta.
Da su nekom drugom klubu to svirali onda bi bilo u redu ali ipak posto je Real s druge strane onda to nije uredu,mislim gdje ce sudija svirat penal za Real nema smisla nikako.
Nisam subjektivan samo kazem da je Real vise pokazao u dvomecu i da je bilo iole malo srece sinoc mislim da do ovih nepotrebnih repova ne bi ni doslo.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

AlkY
Formula 1
Formula 1
Navija za: McLaren
Mozda je ljudima dosta provlacenja Reala nakon proslogodisnjeg Bayerna :D. Necemo kuriti vatru hehe. Ja necu reci tko je vise zasluzio a tko nije , ali cu reci da bi najpostenije bilo da su bili produzeci. Pa neka se u tih pola sata dokaze onaj tko je bolji. Ja mislim da bi Real to ipak prosao jer su bili preuzeli inicijativu , ali to je nogomet nikad se nezna sta bi se dogodilo.
slikaslika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Real proso, Juve nije.. Utakmica je izgubljena u Torinu premda nisu lose stajali na terenu.. Imali su solidnih sansi da zabiju barem jedan gol, nisu.. Sinoc isto, reza 0:3 a igra bas nije sugerirala takav rezultat.. Allegri i dalje valjda sjedi na klupi i ceka da uvede nekog.. Juve se jako potrosio ganjajuci rezu, vecinu kontri Reala su sjekli zutim kartonima ako su stigli i samo luzer kakav je u sustini Max moze gledat kako se Real dize, uvodi svjeze i brze igrace, njegova momcad pada a zamjene ne radi.. Zidane je zamjenama iso po gol jer se covjek ne boji povuc potez..
I jedna ogromna razlika je da je kojim slucajem ovaj preokret radio Real na bi stao ne 0:3, iso bi na kill bez ikakvih cekanja i uspio.. Max ce to naucit nikad, uvijek se ide branit steceno premda i nije dovoljno a nije jednom tako izgubio..
FinoAllaFine
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Ma ljudi, ne podnosim ja ni Juve, ni Barcu, ....., već sam pisao o tome.
Preko glave mi je smiješnih sudijskih odluka u korist Reala, Barce, ....., bilo koga, da se razumijemo.
Ali već godinama se "svira" ponajviše u korist Reala i Barce.
Diskutovali smo o tome ovdje nadugo i naširoko.
Bila je greška sudije i na štetu Citya, u korist Liverpoola, ali ne rade to suci konstantno godinama za Liverpool.
Ali su sinoć ljudi zaboravili da je Sterling kod Cityevog vodstva napravio MOŽDA faul kod aut linije na Van Dijkom, nakon kojeg mu je oduzeo loptu.
I to mi je "veći" faul (ajde eto, u najmanju ruku isti) nego onaj sinošnji penal, koji mi je smiješan.
Kontakta jeste bilo, ali po meni nedovoljno za penala.
Jbga, čak i pojedini navijači Reala se slažu sa ovim.
Offside je bio vrlo mali, ali je bio.
E sad, ko je više pokazao.
Ako gledamo statistiku i šanse, Real je kroz 180 minuta imao više od igre. To je činjenica.
Međutim, ako malo dublje analiziramo stvari, situacija je ovakva.
Činjenica je da je Real imao igrača više u Torinu. I da im je ta tekma do kraja bila ko trening. I da su do kraja mogli uništiti Juve. Ali, Juvetu skidam kapu, jer su igrali uzvrat u gostima, i to kod jednog Reala, morali su nadoknaditi zaostatak od 3 gola (!!!), ta su to i nadoknadili. To je strahovit pritisak, moraš da paziš, da ne primiš gol od jedne od ofanzivno najjačih ekipa na svijetu (naravno, imali su i malo sreće, jbga) a da ganjaš 3 gola. I uspiješ nadoknaditi ta 3 gola.
I upravo ovaj momenat mi daje za pravo da kažem da je Juve pokazao isto koliko i Real i da je zaslužio barem produžetke.
Dakle, kao neko ko ne voli ni Juve ni Real (dobro, Real možda trenutno ne volim više :mrgreen: ), mislim da mogu biti objektivniji od prosječnog navijača Reala, pa napisati nešto ovako.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡