Kakva ludnica zadnjih par sati sa tradeovima, na ljeto ocekujem jos veci show a Durantula ce sigurno biti Jackpot ako bude free agent a nadam se da hoce.
Mirotic u Bucksima i mislim da bi oni mogli cak igrati veliko finale, Phila se dobro pojacala,Toronto takodjer sa Gasolom a Boston standardno dobar, izmedju te 4 ekipe ce se vodit velika borba.
Clippersi su izgleda odustali od PO a izgleda da ce i Lakersi ubrzo. James bi vrlo lako mogao unistit franzisu za iducih 10 godina.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
LAC imaju najboljeg GM tako da je za ZU ovo najbolja opcija.
U LAL su ga držali na marginama kad su utakmice bile gotovo pa nemoguće za dobiti ulazio je i par puta sa ekipom su okrenuli utakmice. Imao je dobrih partija +20 koševa što nije mala stvar za mladog centra.
LeBron će uništiti LAL i baš me zanima u kojem će izdanju izaći večeras. Ako mu mladi snaga momčadi okrene leđa gotovo pa sigurno neće vidjeti Playoff.
LeBron koliko god bio dobar igrač za mene osobno nikad neće biti vođa momčadi, jer je bio spreman cijelu momčad dati za AD-a.
MrDoomroom je napisao/la: 06.02.2019., 13:34
Zamislite ovaj plot twist LAL trade LBJ za AD-a uffff ovo bi imalo puno više smisla
LeBrona + još nekog osrednjeg igrača + neki pick
Davis mi je sklon povredama, a LBJ i sa 34 na leđima je "makina".
alonso5 je napisao/la: 08.02.2019., 00:06
Kakva ludnica zadnjih par sati sa tradeovima, na ljeto ocekujem jos veci show a Durantula ce sigurno biti Jackpot ako bude free agent a nadam se da hoce.
Mirotic u Bucksima i mislim da bi oni mogli cak igrati veliko finale, Phila se dobro pojacala,Toronto takodjer sa Gasolom a Boston standardno dobar, izmedju te 4 ekipe ce se vodit velika borba.
Clippersi su izgleda odustali od PO a izgleda da ce i Lakersi ubrzo. James bi vrlo lako mogao unistit franzisu za iducih 10 godina.
Bucksi ne da mogu do finala, već mogu biti i prvaci....
LA (kompletan) daBogda da vidi play-offa, ali nada umire zadnja
MrDoomroom je napisao/la: 08.02.2019., 00:12
LAC imaju najboljeg GM tako da je za ZU ovo najbolja opcija.
U LAL su ga držali na marginama kad su utakmice bile gotovo pa nemoguće za dobiti ulazio je i par puta sa ekipom su okrenuli utakmice. Imao je dobrih partija +20 koševa što nije mala stvar za mladog centra.
LeBron će uništiti LAL i baš me zanima u kojem će izdanju izaći večeras. Ako mu mladi snaga momčadi okrene leđa gotovo pa sigurno neće vidjeti Playoff.
LeBron koliko god bio dobar igrač za mene osobno nikad neće biti vođa momčadi, jer je bio spreman cijelu momčad dati za AD-a.
Džaba napraviše lošu hemiju u ekipi.
Ali, nadam se da je te ipak malo prevaziđeno, u sinošnjoj tekmi u Bostonu su uspjeli "malčice" osvetiti Ramse, pokvarili Belichickovo prisustvo a vidjeli smo i prvi Rondov buzzer-beater u NBA karijeri i to protiv ekipe gdje je počeo.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Večeras veliki derbi u Clevelandu. I jednima i drugima je prijeko potreban poraz, ali samo jedna ekipa može slaviti. Knicksi su u dobrom nizu, ali Cavsi će im pokušati pokvariti trenutnu euforiju
Multi 21 je napisao/la: 11.02.2019., 22:14
Dobit će Knicksi, reda radi, da ne bi tko pomislio da tankiraju
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Čovjek preskoči Shaqa
Dobro, preskakali su i Dwighta Howarda.
Mada, bilo je još dobrih zakucavanja.
Teško je nešto više novo i izmisliti, jbga, ali čestitke za Dialla.
Harris "natpucao" Currya (a prethodno i drugog Currya, Nowitzkog,....), Tatum najbolji "skiller" sa pogotkom sa više od pola terena.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Preskočio Shaqa i još ostao visiti u stilu Vincea. Odlično zakucavanje.
Svejedno mislim da su LaVine i Gordon dignuli ljestvicu previsoko...
Slam dunk bez njih je dosada.
senna66 je napisao/la: 17.02.2019., 11:36
Jesu, slažem se.
To je bio "update-ovani" remake MJ - Nique duela sa All-Stara 1988.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
senna66 je napisao/la: 17.02.2019., 11:36
Ma više je do toga da nisu kreativni, mislim da nosi previše rizika od ozljeđivanja isprobavajuci trikove. Mogli su komotno nekoga iz Dunk King staviti čisto da ih isprda.