Košarka

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Ivica Zubac vjerojatno otvara prostor Carmelo Anthonyju, ako pitate navijače Los Angeles Lakersa - loš potez. :facepalm: :facepalm:

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Kakva ludnica zadnjih par sati sa tradeovima, na ljeto ocekujem jos veci show a Durantula ce sigurno biti Jackpot ako bude free agent a nadam se da hoce.
Mirotic u Bucksima i mislim da bi oni mogli cak igrati veliko finale, Phila se dobro pojacala,Toronto takodjer sa Gasolom a Boston standardno dobar, izmedju te 4 ekipe ce se vodit velika borba.
Clippersi su izgleda odustali od PO a izgleda da ce i Lakersi ubrzo. James bi vrlo lako mogao unistit franzisu za iducih 10 godina.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
LAC imaju najboljeg GM tako da je za ZU ovo najbolja opcija.
U LAL su ga držali na marginama kad su utakmice bile gotovo pa nemoguće za dobiti ulazio je i par puta sa ekipom su okrenuli utakmice. Imao je dobrih partija +20 koševa što nije mala stvar za mladog centra.
LeBron će uništiti LAL i baš me zanima u kojem će izdanju izaći večeras. Ako mu mladi snaga momčadi okrene leđa gotovo pa sigurno neće vidjeti Playoff.
LeBron koliko god bio dobar igrač za mene osobno nikad neće biti vođa momčadi, jer je bio spreman cijelu momčad dati za AD-a.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
To si je James izabro potencijalne suigrace za sljedecu sezonu :zubo:
Ne vole bas nesto Hardena 🤔
Fino Alla Fine

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
MrDoomroom je napisao/la: 06.02.2019., 13:34 Zamislite ovaj plot twist LAL trade LBJ za AD-a uffff ovo bi imalo puno više smisla slikaslikaslika
:rofl:
LeBrona + još nekog osrednjeg igrača + neki pick
Davis mi je sklon povredama, a LBJ i sa 34 na leđima je "makina".
alonso5 je napisao/la: 08.02.2019., 00:06 Kakva ludnica zadnjih par sati sa tradeovima, na ljeto ocekujem jos veci show a Durantula ce sigurno biti Jackpot ako bude free agent a nadam se da hoce.
Mirotic u Bucksima i mislim da bi oni mogli cak igrati veliko finale, Phila se dobro pojacala,Toronto takodjer sa Gasolom a Boston standardno dobar, izmedju te 4 ekipe ce se vodit velika borba.
Clippersi su izgleda odustali od PO a izgleda da ce i Lakersi ubrzo. James bi vrlo lako mogao unistit franzisu za iducih 10 godina.
Bucksi ne da mogu do finala, već mogu biti i prvaci.... :kokice:
LA (kompletan) daBogda da vidi play-offa, ali nada umire zadnja
MrDoomroom je napisao/la: 08.02.2019., 00:12 LAC imaju najboljeg GM tako da je za ZU ovo najbolja opcija.
U LAL su ga držali na marginama kad su utakmice bile gotovo pa nemoguće za dobiti ulazio je i par puta sa ekipom su okrenuli utakmice. Imao je dobrih partija +20 koševa što nije mala stvar za mladog centra.
LeBron će uništiti LAL i baš me zanima u kojem će izdanju izaći večeras. Ako mu mladi snaga momčadi okrene leđa gotovo pa sigurno neće vidjeti Playoff.
LeBron koliko god bio dobar igrač za mene osobno nikad neće biti vođa momčadi, jer je bio spreman cijelu momčad dati za AD-a.
Džaba napraviše lošu hemiju u ekipi.
Ali, nadam se da je te ipak malo prevaziđeno, u sinošnjoj tekmi u Bostonu su uspjeli "malčice" osvetiti Ramse, pokvarili Belichickovo prisustvo a vidjeli smo i prvi Rondov buzzer-beater u NBA karijeri i to protiv ekipe gdje je počeo.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Večeras veliki derbi u Clevelandu. I jednima i drugima je prijeko potreban poraz, ali samo jedna ekipa može slaviti. Knicksi su u dobrom nizu, ali Cavsi će im pokušati pokvariti trenutnu euforiju :rofl:

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Dobit će Knicksi, reda radi, da ne bi tko pomislio da tankiraju :mrgreen:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Frantic
Formula 1
Formula 1
Multi 21 je napisao/la: 11.02.2019., 22:14 Dobit će Knicksi, reda radi, da ne bi tko pomislio da tankiraju :mrgreen:
:rofl:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Multi 21 je napisao/la: 11.02.2019., 22:14 Dobit će Knicksi, reda radi, da ne bi tko pomislio da tankiraju :mrgreen:
Covjek pomisli da je lakse prognozirati tko ce izgubiti nego tko ce pobjediti , ali se lako prevarimo :D
slikaslika slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
PG 47 poena + triple, Westbrook srušio rekord Chamberlaina u triple-doubleu. :klanjam:
slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Seb
Dvostruki triple double, ko nedavno u Lakersima. Ali ova dva su impresivnija.

f1zd
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Lakersi sinoć od Atlante izgubili :O :kavica:

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Jel to Davis igrao 24 ili 25 minuta ? Ako je igrao 24 onda slijedi kazna klubu sta ne ? :D
slikaslika slika

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
f1zd je napisao/la: 13.02.2019., 09:15 Lakersi sinoć od Atlante izgubili :O :kavica:
Nisam iznenađen.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
A Sixersi od Celticsa. :pivo: Možda ipak ima nade za njih ove godine.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Čovjek preskoči Shaqa :shock: :klanjam:
Dobro, preskakali su i Dwighta Howarda.
Mada, bilo je još dobrih zakucavanja.
Teško je nešto više novo i izmisliti, jbga, ali čestitke za Dialla.
Harris "natpucao" Currya (a prethodno i drugog Currya, Nowitzkog,....), Tatum najbolji "skiller" sa pogotkom sa više od pola terena. :klanjam:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Preskočio Shaqa i još ostao visiti u stilu Vincea. Odlično zakucavanje.
Svejedno mislim da su LaVine i Gordon dignuli ljestvicu previsoko...
Slam dunk bez njih je dosada.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
senna66 je napisao/la: 17.02.2019., 11:36 Preskočio Shaqa i još ostao visiti u stilu Vincea. Odlično zakucavanje.
Jesu, slažem se.
To je bio "update-ovani" remake MJ - Nique duela sa All-Stara 1988. :klanjam:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
senna66 je napisao/la: 17.02.2019., 11:36 Preskočio Shaqa i još ostao visiti u stilu Vincea. Odlično zakucavanje.
Ma više je do toga da nisu kreativni, mislim da nosi previše rizika od ozljeđivanja isprobavajuci trikove. Mogli su komotno nekoga iz Dunk King staviti čisto da ih isprda.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡