Iz nekog razloga nisam veliki fan tih objavljivanja kad završava F1 sesija. Možda zbog utrke, jer ona završi "kad završi", a možda zato jer dva glavna eventa (kvale i utrka) nisu fiksne po pitanju vremena završetka, pa ne vidim zašto bih stavljao treninge. Uostalom, mislim da je opće znanje da su 1. i 2. trening sat i pol, 3. trening sat vremena.
CrashOverride produljio život portala za još 3 dana, sad je već na četvrtoj donaciji, hvala Opis je epski, kaže da će donirati umjesto da ode popiti pivo i proslaviti PP i front row lockup
Btw. evo jedna sitna novost, da bi linkovi do rezultata tekućeg vikenda bili uvijek dostupni, sad će biti ovdje gore kao linkovi (ono što nije gotovo je slabo vidljivo).
avetma je napisao/la: 29.04.2017., 19:29CrashOverride produljio život portala za još 3 dana, sad je već na četvrtoj donaciji, hvala Opis je epski, kaže da će donirati umjesto da ode popiti pivo i proslaviti PP i front row lockup
avetma je napisao/la: 29.04.2017., 19:29CrashOverride produljio život portala za još 3 dana, sad je već na četvrtoj donaciji, hvala Opis je epski, kaže da će donirati umjesto da ode popiti pivo i proslaviti PP i front row lockup
avetma je napisao/la: 29.04.2017., 20:15
Btw. evo jedna sitna novost, da bi linkovi do rezultata tekućeg vikenda bili uvijek dostupni, sad će biti ovdje gore kao linkovi (ono što nije gotovo je slabo vidljivo).
@Crash
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Kad je otvorite, unutra je još jedna manja, itd....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ante imam jedan prijedlog za prijenose na tv-u..samo bi predlozio da malo sporije pricas (govorim za kvalifikacije za Rusiju) u buducim prijenosima..malo je tesko pratit..cisto jedan prijedlog..nemojte me sada svi razapet
IceMan282 je napisao/la: 30.04.2017., 12:34
Ante imam jedan prijedlog za prijenose na tv-u..samo bi predlozio da malo sporije pricas (govorim za kvalifikacije za Rusiju) u buducim prijenosima..malo je tesko pratit..cisto jedan prijedlog..nemojte me sada svi razapet
Bit će simbola i dalje, ali neće biti neko pravilo da se stavlja nužno zaštitni znak države, vjerojatno neka sitnica, možda oko grada u kojem se održava, možda poznata osoba od tamo, nemam pojma...