Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Nema baš razloga da bude sporo... Uvijek kad stranica zašteka, baci pogled na downforeveryoneorjustme.com
- vlado Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
Malo da pohvalim.
Kada sam dobio pp da posjetim ovaj sajt presao sam sa gp1 ovdje, i od tog trenutka nisam bio aktivan na starom. Iako je tada aktivnost bila skromna na taj nacin sam zelio dati podrsku bez sjedenja na dvije stolice.
I sada svakim danom se vidi kako je odluka bila osnovana. Naravno pohvala svima od suradnika do forumasa pa do Ante koji vodi sve ovo.
Moram istaknuti nesto u vezi Ante sto mi se svidja. Naime jos na gp1 njegov odnos prema forumasima je bio odlican, svaka kritika, prjedlog su bili uvazeni, tj. njegov pristup je ostao isti, samo sto sada ima jos vise slobode i to se odrazava kroz stalan upgrade koji ocigledno zahtjeva mnogo posla. A posvecenost funkcionalnosti, detaljima i estetici je za naklon. Posebno kada se uzme u obzir da se ovo radi uz ogranicene financije. Zatim, ljudi koji su se okupili da suradjuju, koliko je samo ta ekipa ulozila volonterskog vremena u tekstove i u njihovu kvalitetu... stvarno nevjerovatno.
Necu vise da hvalim, ispasti da se ulizujem
Jedan primjer, kada je gp1 uradio posljedni redizajn, posjecivanje stranice preko mobitela i otvaranje bilo cega je bila i ostala nocna mora, tap na clanak a sajt te vec prebaci na drugi i njega otvara. Zalio sam se na to i koliko se sjecam nije cak ni odgovor napisan u ime toga. Na kraju je sve doslo na naplatu i sada vidimo gdje je ko.
Svaka vam cast!
Kada sam dobio pp da posjetim ovaj sajt presao sam sa gp1 ovdje, i od tog trenutka nisam bio aktivan na starom. Iako je tada aktivnost bila skromna na taj nacin sam zelio dati podrsku bez sjedenja na dvije stolice.
I sada svakim danom se vidi kako je odluka bila osnovana. Naravno pohvala svima od suradnika do forumasa pa do Ante koji vodi sve ovo.
Moram istaknuti nesto u vezi Ante sto mi se svidja. Naime jos na gp1 njegov odnos prema forumasima je bio odlican, svaka kritika, prjedlog su bili uvazeni, tj. njegov pristup je ostao isti, samo sto sada ima jos vise slobode i to se odrazava kroz stalan upgrade koji ocigledno zahtjeva mnogo posla. A posvecenost funkcionalnosti, detaljima i estetici je za naklon. Posebno kada se uzme u obzir da se ovo radi uz ogranicene financije. Zatim, ljudi koji su se okupili da suradjuju, koliko je samo ta ekipa ulozila volonterskog vremena u tekstove i u njihovu kvalitetu... stvarno nevjerovatno.
Necu vise da hvalim, ispasti da se ulizujem

Jedan primjer, kada je gp1 uradio posljedni redizajn, posjecivanje stranice preko mobitela i otvaranje bilo cega je bila i ostala nocna mora, tap na clanak a sajt te vec prebaci na drugi i njega otvara. Zalio sam se na to i koliko se sjecam nije cak ni odgovor napisan u ime toga. Na kraju je sve doslo na naplatu i sada vidimo gdje je ko.
Svaka vam cast!

No!
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
@Vetma
Ima li razloga zbog čega mi ne pamti prijavu na forum da ostanem logiran?
Jer svaki puta kada primjerice odem na portal i vratim se na forum vidim da sam odlogiran...onda se opet moram prijaviti itd.
Inače uvijek ostavim da sam logiran svaki puta kada dođem, ali sada to ne radi.
Isto tako ima li načina da dobijem "full" stranicu na mobitelu? Jer imam ionako veliki ekran i ovako samo gubim preglednost foruma jer ne znam u kojoj se temi postalo, ali znam u kojem podforumu pa svaki puta moram klikati dva tri puta. Isto tako budem odlogiran svaki puta i tamo.
Ima li razloga zbog čega mi ne pamti prijavu na forum da ostanem logiran?
Jer svaki puta kada primjerice odem na portal i vratim se na forum vidim da sam odlogiran...onda se opet moram prijaviti itd.
Inače uvijek ostavim da sam logiran svaki puta kada dođem, ali sada to ne radi.
Isto tako ima li načina da dobijem "full" stranicu na mobitelu? Jer imam ionako veliki ekran i ovako samo gubim preglednost foruma jer ne znam u kojoj se temi postalo, ali znam u kojem podforumu pa svaki puta moram klikati dva tri puta. Isto tako budem odlogiran svaki puta i tamo.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
A baš kad sam mislio da sam riješio probleme s tim logiranjem više...
možda je ostatak starih procesa, na dnu foruma imaš očisti kolačiće foruma link, ili ih ručno očisti. Nakon toga se logiraj pa javi jel funkcionira.
Što se tiče stranice, full verzija se automatski servira za uređaje max width > 720px, nema načina da se to forsirano promijeni.
Funkcionalnost foruma nema šanse dobiti full na mobilnoj verziji, za to preporučam Tapatalk aplikaciju. Ovo preko browsera je nekakvo polovicno rješenje.
Sent from my PRO 5 using Tapatalk

Što se tiče stranice, full verzija se automatski servira za uređaje max width > 720px, nema načina da se to forsirano promijeni.
Funkcionalnost foruma nema šanse dobiti full na mobilnoj verziji, za to preporučam Tapatalk aplikaciju. Ovo preko browsera je nekakvo polovicno rješenje.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ne bih ni ja to bolje napisaovlado je napisao/la:...

Zezam se, hvala

- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Iceman : "Otvori veliki formular & pregled poruke"Iceman je napisao/la: 25.04.2017., 18:31 Nezz možda sam negdje propustio odgovor, gdje je alatna traka za uređivanje poruke/komentara na forumu?
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Ferrari
- Formula 1
Sada na mobu radi, ali na laptopu u browseru i dalje me izbacujeavetma je napisao/la: 25.04.2017., 16:38 A baš kad sam mislio da sam riješio probleme s tim logiranjem više...možda je ostatak starih procesa, na dnu foruma imaš očisti kolačiće foruma link, ili ih ručno očisti. Nakon toga se logiraj pa javi jel funkcionira.

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Chrome?
Klikni zaokruženo slovo "i" lijevo od adrese. Dobit ćeš nešto poput ovog:
https://s15.postimg.org/k12g4ae7v/capture01.gif
Klikni na ovaj link "30 in use", i onda obriši sve kolačiće s f1puls.com i www.f1puls.com domena.
https://s28.postimg.org/wuryi39st/capture02.jpg
Nakon toga odi na f1puls.com naslovnicu i ctrl+f5 refresh.
Time je sve počišćeno, probaj login i javi kako funkcionira.
Klikni zaokruženo slovo "i" lijevo od adrese. Dobit ćeš nešto poput ovog:
https://s15.postimg.org/k12g4ae7v/capture01.gif
Klikni na ovaj link "30 in use", i onda obriši sve kolačiće s f1puls.com i www.f1puls.com domena.
https://s28.postimg.org/wuryi39st/capture02.jpg
Nakon toga odi na f1puls.com naslovnicu i ctrl+f5 refresh.
Time je sve počišćeno, probaj login i javi kako funkcionira.
- Ferrari
- Formula 1
Tako je na Chromeu sam.
Sada radi nešto bolje kada se prebacujem sa portala na forum i obrnuto, ali i dalje me "izbaci" kada zatvorim karticu i otvorim drugu.
Ako će to olakšati rad stranice onda ok, ali eto pitam jer prije sam mogao normalno zatvoriti karticu i ući opet i ostao bi logiran.
Sada radi nešto bolje kada se prebacujem sa portala na forum i obrnuto, ali i dalje me "izbaci" kada zatvorim karticu i otvorim drugu.
Ako će to olakšati rad stranice onda ok, ali eto pitam jer prije sam mogao normalno zatvoriti karticu i ući opet i ostao bi logiran.

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ne, tu nešto ne štima. Molio bih da još netko provjeri istu stvar je li radi kako treba ili se javljaju isti problemi. Jednom kad se logiraš (ako označiš da te zapamti) onda nikakvo zatvaranje tabova ne bi smjelo biti problem...
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
BBcode i smajliji dodatni u quick reply kutiju. 

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
to sam primjetio, i to pozdravljam! 

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Btw. isprike ako je stranica ikome usporena zadnjih dana, tisuće i tisuće pokušaja iz Kine i Turske da nam se logiraju na portal kao admin, pogađaju brute force šifre nasumično

- Viper
- Formula 4
- S nama već: 10 god
- Navija za: Sebastian Vettel
Dobro da im nije uspjelo, forum bi izgledao kao GP1 i oni postovi od Alanaavetma je napisao/la: 27.04.2017., 14:23 Btw. isprike ako je stranica ikome usporena zadnjih dana, tisuće i tisuće pokušaja iz Kine i Turske da nam se logiraju na portal kao admin, pogađaju brute force šifre nasumično![]()
![]()

No vjerojatno bi imali više klikova...
You can't change what happened. But you can still change what will happen.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Baš gledam, Alan je stao, ali čini se da je sad tamo aktualno prodavanje putovnica, vozačkih dozvola i slično.Viper je napisao/la: 27.04.2017., 15:01 Dobro da im nije uspjelo, forum bi izgledao kao GP1 i oni postovi od Alana![]()

- zjurina
- Formula 1
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
IMo odlična ideja - Zakljuičani Forum bez Registracije - & dobar filter za "padobrance", da nebi i ovdje se prodavale putovnice i vozačke
Btw - također pozdravljam novo mjesto za smajliće

Btw - također pozdravljam novo mjesto za smajliće

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Forum jako siše server i to je područje gdje je trebalo napraviti rezove. Najprije mi je plan bio zatvarati ga tijekom GP vikenda, ali sam onda zaključio da je bolje zatvoriti ga zastalno. Znam da postoji velik broj ljudi koji čitaju bez da se registriraju, razumljivo, jer je tako lakše. Ali, obzirom da ništa nije džabe, najmanje što trebaju učiniti je registracija. Traje 30 sekundi i besplatno je, nama se povećava zajednica aktivnih članova, a server lakše diše jer nema toliko gostiju koji lurkaju okolo po temama.
Rezultat se već vidi, u posljednjih par dana otkad to vrijedi registrirano je više članova nego prošla tri tjedna ukupno.
Rezultat se već vidi, u posljednjih par dana otkad to vrijedi registrirano je više članova nego prošla tri tjedna ukupno.