avetma je napisao/la: 21.10.2018., 13:05
Ma možeš mislit, izabrao si ga i sad ga nosi. ti bi drzao dok se nižu naslovi, a mijenjao kad se zabija u sve oko sebe, e pa ne može...
avetma je napisao/la: 21.10.2018., 13:05
Ma možeš mislit, izabrao si ga i sad ga nosi. ti bi drzao dok se nižu naslovi, a mijenjao kad se zabija u sve oko sebe, e pa ne može...
Znam, razumljivo je što ne mogu tj. nitko ne može. Nick je nastao u romatičarskom duhu s početka 2015. godine i to na drugom portalu koji mjesec prije, pa onda i na F1pulsu, dok sam još bio neiskustan za ovakve stvari, a tek sam imao i godinu-dvije staža ozbiljnijeg praćenje Formule 1 također. Vremenom je postalo teret, jer je nick "subjektivan", a ja se trudim biti što objektivniji, pa sam u kontradikciji. Najgore mi je bio prošle sezone, dok se šuškalo da bi Vettel mogao preći u Mercedes
f1zd je napisao/la: 21.10.2018., 13:08
Želi promijeniti u "Hamilton-Mercedes"
To ne bum išlo nikako Za Hamiltona nikad ne bih mogao navijati, tako je od 2007., iako ga poštujem i divim se njegovim uspjesima i ostvarenjima, a Mercedes mi nikad nije bio drag brend. Od trenutnih proizvođača motora jedini prema kojem nemam nikakve navijačke afinitete.
Kad smo u general temi.. Sanjao sam sinoc neku utrku i kubica je imao p5 sa williamsom ali sa pot-om manje go kubica da i ta trakavica svrsi jer ako je udje u f1 brijem da ce ga se jos iducih 20 godina gurat negdje
Čudno, kad smo kod snova u kojima se F1 pojavi ja obično imam svojevrsno predkazanje a ne neku fantaziku ko ti kolega @zelot.
Evo nekih primera:
- Nedelju dana pre Alonsovog udesa u Spa 2012 sanjao sam kako neki crni bolid udara u nešto ispred sebe pa se torpeduje u bolid ispred sebe te odseca glavu vozača (nešto nalik WUR/COU udesa s Melburna). Probudio sam se obliven znojom a popio sam dve čaše vode i šećera da dođem sebi.
- Sanjao sam neku noćnu trku sa stazom koja na nekim delovima ima travu, godinu dana kasnije Bahrain postane noćna trka. Sakhir staza ima travnatu površinu na startno ciljnoj ravnini.
- Mesec dana pre Alonsovog udesa u Australiji sanjao sam kao neku uzbudljivu trku koja se nešto naglo i jezivo prekida.
Meni je zakonom zabranjeno da sanjam sve vezano uz F1
Inače, kao ljubitelj auto-moto sporta, i vozila uopšteno, nikad nisam sanjao ništa u vezi vozila ili utrkivanja istim
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Meni je se dešavalo tako da sanjam F1, ali se ne sjećam baš svega... Inače u zadnjih godinu dana ne sjećam se da sam išta sanjao uopšte, znači blackout
Sjećam se samo da sam u noći sa subote na nedjelju kad je bila trka u Mađarskoj 2014 usnio da će Hamilton na podijumu završit i on fakat sutradan iz boxa dođe na podij. Ostalo ne znam, vjerovatno sam sanjao F1 više puta, mada ne vjerujem da su bili baba Vanga snovi...
Ja isto ne sanjam često, a F1 sam sanjao nekidan nakon VN Brazila. Vozila se utrka u Brazilu i ne sjećam se početka, ali Maxu se zadimio bolid i zapalio motor, kako je vrludao svuda po stazi i po travi ostao je bez stražnjeg krila. Javljali su mu iz boksa da parkira bolid, a on nije htio nego je vozio dalje. Crofty je komentirao i sav onako uzbuđen ne može vjerovat da Max ne želi parkirati bolid nego vozi dalje s bolidom bez stražnjeg krila i u oblaku dima. Tako kroz laprdanje Croftyja odjednom Max promaši kočenje za Senna S zavoje, izleti vani i očeše barijere, a bolid eksplodira u milijardu komada. Baš eksplodira, a Crofty malo zamuca i ušuti u šoku...
Ferrari Maniac je napisao/la: 19.11.2018., 10:02
Samo o tome da sam u F1 i rasturam na sve strane.
Nikakve neugodnosti.
Da si možda Hunt?
Ali bolje nemoj njega, on je odapeo u 45.
@Vetma
Hmmmmm , zabrinjavaš me
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Frantic je napisao/la: 19.11.2018., 11:00
@Vetma
Hmmmmm , zabrinjavaš me
Ma bježi, probudio se iz noćne more radi budale
Sav oznojen, bezbeli
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”