General tema

Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Ma možeš mislit, izabrao si ga i sad ga nosi. :mrgreen: ti bi drzao dok se nižu naslovi, a mijenjao kad se zabija u sve oko sebe, e pa ne može... :mrgreen:

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
avetma je napisao/la: 21.10.2018., 13:05 Ma možeš mislit, izabrao si ga i sad ga nosi. :mrgreen: ti bi drzao dok se nižu naslovi, a mijenjao kad se zabija u sve oko sebe, e pa ne može... :mrgreen:
Želi promijeniti u "Hamilton-Mercedes" :rofl: :mrgreen:

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
avetma je napisao/la: 21.10.2018., 13:05 Ma možeš mislit, izabrao si ga i sad ga nosi. :mrgreen: ti bi drzao dok se nižu naslovi, a mijenjao kad se zabija u sve oko sebe, e pa ne može... :mrgreen:
Znam, razumljivo je što ne mogu tj. nitko ne može. Nick je nastao u romatičarskom duhu s početka 2015. godine i to na drugom portalu koji mjesec prije, pa onda i na F1pulsu, dok sam još bio neiskustan za ovakve stvari, a tek sam imao i godinu-dvije staža ozbiljnijeg praćenje Formule 1 također. Vremenom je postalo teret, jer je nick "subjektivan", a ja se trudim biti što objektivniji, pa sam u kontradikciji. Najgore mi je bio prošle sezone, dok se šuškalo da bi Vettel mogao preći u Mercedes :zubo:
f1zd je napisao/la: 21.10.2018., 13:08 Želi promijeniti u "Hamilton-Mercedes" :rofl: :mrgreen:
To ne bum išlo nikako :zubo: Za Hamiltona nikad ne bih mogao navijati, tako je od 2007., iako ga poštujem i divim se njegovim uspjesima i ostvarenjima, a Mercedes mi nikad nije bio drag brend. Od trenutnih proizvođača motora jedini prema kojem nemam nikakve navijačke afinitete.

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Čilić već polako počinje sramotiti Hrvatsku :facepalm:
slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Dobar meč Đokovića i Čilića. Marin je imao svoje šanse ali mu se dogodio Čilić. Nole i kad nije na svojoj razini opet pobjedi.

f1zd
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Sarma je napisao/la:Dobar meč Đokovića i Čilića. Marin je imao svoje šanse ali mu se dogodio Čilić. Nole i kad nije na svojoj razini opet pobjedi.
Baš tako. Ali realno, teško je i bilo očekivati da će pobijediti...ima nešto tipa 2-14 protiv Novaka.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
f1zd je napisao/la: 02.11.2018., 22:04
Sarma je napisao/la:Dobar meč Đokovića i Čilića. Marin je imao svoje šanse ali mu se dogodio Čilić. Nole i kad nije na svojoj razini opet pobjedi.
Baš tako. Ali realno, teško je i bilo očekivati da će pobijediti...ima nešto tipa 2-14 protiv Novaka.
Očekivao sam malo lakše za Noleta :D 2-16 ima...

Perica9
Formula 1
Formula 1
Bitno je da je podigao samopouzdanje jer je finale sve bliže :thumbs:
slika

sandalovina
Karting
Karting
S nama već: 6 god 8 mj
Lisa Ann is back in the business :klanjam:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Fino Alla Fine

zelot
Formula 1
Formula 1
Kad smo u general temi.. Sanjao sam sinoc neku utrku i kubica je imao p5 sa williamsom ali sa pot-om manje go kubica da i ta trakavica svrsi jer ako je udje u f1 brijem da ce ga se jos iducih 20 godina gurat negdje

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Čudno, kad smo kod snova u kojima se F1 pojavi ja obično imam svojevrsno predkazanje a ne neku fantaziku ko ti kolega @zelot.

Evo nekih primera:

- Nedelju dana pre Alonsovog udesa u Spa 2012 sanjao sam kako neki crni bolid udara u nešto ispred sebe pa se torpeduje u bolid ispred sebe te odseca glavu vozača (nešto nalik WUR/COU udesa s Melburna). Probudio sam se obliven znojom a popio sam dve čaše vode i šećera da dođem sebi.
- Sanjao sam neku noćnu trku sa stazom koja na nekim delovima ima travu, godinu dana kasnije Bahrain postane noćna trka. Sakhir staza ima travnatu površinu na startno ciljnoj ravnini.
- Mesec dana pre Alonsovog udesa u Australiji sanjao sam kao neku uzbudljivu trku koja se nešto naglo i jezivo prekida.

Meni je zakonom zabranjeno da sanjam sve vezano uz F1 :gandalf:
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Inače, kao ljubitelj auto-moto sporta, i vozila uopšteno, nikad nisam sanjao ništa u vezi vozila ili utrkivanja istim :chill: :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Meni je se dešavalo tako da sanjam F1, ali se ne sjećam baš svega... Inače u zadnjih godinu dana ne sjećam se da sam išta sanjao uopšte, znači blackout :zubo:
Sjećam se samo da sam u noći sa subote na nedjelju kad je bila trka u Mađarskoj 2014 usnio da će Hamilton na podijumu završit i on fakat sutradan iz boxa dođe na podij. Ostalo ne znam, vjerovatno sam sanjao F1 više puta, mada ne vjerujem da su bili baba Vanga snovi...
slikaslika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Samo o tome da sam u F1 i rasturam na sve strane. :zubo:
Nikakve neugodnosti. :zubo:
Sisu (fin.)

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Ja isto ne sanjam često, a F1 sam sanjao nekidan nakon VN Brazila. Vozila se utrka u Brazilu i ne sjećam se početka, ali Maxu se zadimio bolid i zapalio motor, kako je vrludao svuda po stazi i po travi ostao je bez stražnjeg krila. Javljali su mu iz boksa da parkira bolid, a on nije htio nego je vozio dalje. Crofty je komentirao i sav onako uzbuđen ne može vjerovat da Max ne želi parkirati bolid nego vozi dalje s bolidom bez stražnjeg krila i u oblaku dima. Tako kroz laprdanje Croftyja odjednom Max promaši kočenje za Senna S zavoje, izleti vani i očeše barijere, a bolid eksplodira u milijardu komada. Baš eksplodira, a Crofty malo zamuca i ušuti u šoku... :shock:

I tako :zzz:

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ferrari Maniac je napisao/la: 19.11.2018., 10:02 Samo o tome da sam u F1 i rasturam na sve strane. :zubo:
Nikakve neugodnosti. :zubo:
Da si možda Hunt? :cice:
Ali bolje nemoj njega, on je odapeo u 45. :chill:

@Vetma
Hmmmmm , zabrinjavaš me :prcnjau: :shock:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj