Imaju dvoranu za 7-8 tisuća ljudi 25 metara od terena na kojem igraju, stvarno mi nije jasno zašto nisu igrali unutra...i još su vani na zemlji, koja puno manje odgovara našim igračima...
Valjda će dobiti ovo...na TVu tenis, na kompu F1
Majki2111 je napisao/la: 10.10.2018., 20:44
Baš me zanima kaj ako neki vozač ne zna engleski. Dal ima pravilo da ak ne zna engleski da ne smije vozit????
Čisto sumnjam da ima takav / ako i ima - naučiće.
Ne.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Majki2111 je napisao/la: 10.10.2018., 20:44
Baš me zanima kaj ako neki vozač ne zna engleski. Dal ima pravilo da ak ne zna engleski da ne smije vozit????
Čisto sumnjam da ima takav / ako i ima - naučiće.
Ne.
Ja sam 14 godina učio engleski i znam ga dost dobro. Ali znam kolka je muka pričat na tak nematerinjem jeziku iako ga znaš. Čudim se kako niko od njih nije uzeo prevodioca i plačo ga pošto imaju para... Meni bi glava eksplodirala od tolko engleskog. Još pogotovo u bolidu na tolko otkkucaja srca....
recimo ja u glavi odlicno znam engleski kad pricam sam sa sobom, ali kada vidim recimo nekog turista isto se zbunim kada pricam, tocno da covjek pomisli da ga i neznas koliko zastajkujes u govoru. ali da recimo neko vrijeme stojis samo medju englezima vidio bi kako bi puno bolje pricao
Pravilo da vozač ne smije voziti ako ne zna engleski sigurno ne postoji, ali sam prilično siguran da takvih među onima koji voze na nekakvoj međunarodnoj razini nema. Engleski je danas doslovno međunarodni jezik, svuda se koristi za sporazumijevanje pa tako i u svijetu utrkivanja. Za ovo ne znam ni približno točke podatke, ali pretpostavljam da se engleski u većini zemalja uči u školama tako da se nekakva podloga stekne kroz obrazovanje, a kroz praksu se samo poboljša.
Jedini primjer vozača koji nije znao engleski za kojeg ja znam je Katsuyuki Nakasuga. On je 2012. u Valenciji osvojio podij u wildcard nastupu u MotoGP-u te se sjećam da je na službenoj pressici govorio japanski.
Hehe, dobili smo još jednog VettelFerrarija.
Samo što je ovaj bez "-".
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Frantic je napisao/la: 21.10.2018., 10:43
Hehe, dobili smo još jednog VettelFerrarija.
Samo što je ovaj bez "-".
Haha baš i ja to sinoć skontah, vidim VettelFerrari ostavio komentar i ništa mi na prvu nije bilo jasno, jer nisam komentirao dosta vremena ništa
Koliko vidim i na komentarima imate isti bedž? Dosad uopće nisam skontao da to nisi ti
Haha jest bio, ali je sad u mene Jim Clark
Inače, meni već duže vrijeme nick nije baš po volji, ali eto prepoznatljiv sam postao na forumu po njemu. Najviše bih volio kad bi @avetma napravio izeuzetak i dozvolio mi da ga promjenim Ali sve da je to u domenu Vetminih mogućnosti svjestan sam da bi to možda pokrenulo lančanu reakaciju...